Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam Kızlar
Yeni kitabım Şu Çılgın Türkler, mart bitene kadar bitirebilirim umarım :18:

keyifli okumalar canım büyük cesaret ben yıllardır cesaret edip de okuyamıyorum öylece yatıyor kitaplığımda :18:
Kitapkokusu, aynı durumdayız. arkadaşımda var. yıllardır alıp okuyacağım.
ben ona başlarsam bir sene onu okurum galiba. iyiymiş aslında. bildirimden de yırttım.

01.04.2014 Gülümsün "Şu Çılgın Türkler"e başladı.

01.02.2015 +Gülümsün ne okuyorsun? -Şu Çılgın Türkler'i okuyorum. Bitmesine az kaldı. Yüzde altmışını okudum.

bizim ailede öyle. akraba evliliğide oldugu için herkes iç içe kolay gelsin o zaman sana

yusuf ile züleyhayı sordum yukarda ama görmedin sanırım hangi yazar olacak. birsürü bunla ilgili kitap varda :18:

Haklısın canım görmemiştim, Nazan Bekiroğlu'nun kitabını kastetmiştim ben.

yeni kitabım Vefa Enver Çocuk da Yapamadım Kariyerde

Vefa Enver kitapları ile ilgili güvenilir birinden yorum almak istiyordum ki sen okuyormuşsun kelebekçik.

Yorumunu bekliyorum.

aaa öyle deme çok akıcı bir kitap o. roman gibi

canım benim tarihle pek aram yok o yüzden benim için çok zor

şu çılgın gülümsün ben de sanki okuyacakmış gibi dirilişi de almıştım teee ilk çıktığı zamanlarda

benim de tarih ile aram yoktu da artık az az sevmeye başladım gibi...

Evet, çılgınım ben!

Haklısın canım görmemiştim, Nazan Bekiroğlu'nun kitabını kastetmiştim ben.

Vefa Enver kitapları ile ilgili güvenilir birinden yorum almak istiyordum ki sen okuyormuşsun kelebekçik.

Yorumunu bekliyorum.

bitsin söylicem ama tek kitapla ne kadar aydınlatıcı olur bilemiyorum

Merhaba Kitapkurdu arkadaşlar

Birşey sormak istiyorum,hatırladığım kadarı ile önceden liste yapılarak kitap okunuyordu.Devamlılık ve takip açısından iyi bir yöntem olduğunu düşünüyordum.Devam ediliyormu bu şekilde okumalara?Eğer devamsa aranıza katılmak istiyorum...

Selam...buraya okuduğumuz kitapları ve çeşitli geyiklrri bu sayfada yapıyoruz..kitabımız bitince. De diğer sayfaya bittiğini bildiriyoruz,telefondan girdiğim için link veremiyorum şimdi.....

günaydın ve hayırlı hafta sonları kitap kurdu güzel hatunlar
kitabımın 135. sayfasındayım güzel gidiyor.
bugün biter kitanım
istanbulda yaşayan 3 genç kızın hayatını anlatmış yazar.

Son düzenleme:
Vefa Enver Çocukta Yapamadım Kariyerde bitti..
yeni kitabım ne olur bilmiyorum sürpriz olacak sanırım

Vefa Enverin kaleminide beğendim
şuanda işteyim mfazla müsait değilim müsait olunca kitap hakkındaki fikirlerimide yazacağım ama şunu söyleyeyim ben beğendim güzeldi..

selamlar
deli çocuğun güncesini bitirdim,belki siz de denk gelmişsinizdir face de falan bazı kitap tanıtım sayfalarınca çooook övülmüştü ama ben pek beğenmedim açıkçası..
bugün yeni kitaplar aldım
ince memed serisi
bindokuzyüzseksendört
martı
üstelik hepsi orijinal ve sadece 40liraya aldım

çok mutlyum yani
selam kızlarrr nasılsınız :)
selam pinkyy ben iyiyim sen nasılsın bakalım

Son düzenleme:

Allah senin iyiliğini versin e mii

selam bilgeler İSKENDER PALA- OD bitti,yunus emre gerçekten tanımak ve bilmek isteyenlere tavsiye ederim

AYŞE KULİN - HAYAL başladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…