• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :16::16:

iskeder pala şah ve sultana başlamayı düşünüyorum bakalım :31::31:

ozaman bugun sana kolay gelsin :16::16: eşinin tarafıda kalabalıktır senin dımı:27::27:
Yusuf ve Züleyha kitabını alıcam. baya yazar çıktı. sen hangisini tavsiye etmiştin :27:

canım normalde eşimin ailesi çok çok kalabalaık. Hatta eşimin dayı ve teyzelerini doğru düzgün tanımıyorum bile. Biz bi de doğru düzgün nişanlı da olmadık, çok kaynaşacak vakit yoktu, hop diye evlendik:)Hala ve amcaları tanıyorum ama.
Bugün gelecekler iki halası zaten, ama evime ilk gelişleri 3 çeşit yapmak, evi derleyip toplamak dün akşamımı komple aldı.

Günaydın bilgecanlar:16:
Aşmunikal sana da günaydın :) Kitapta geldim senin kim olduğuna:9: Yavaş gidiyorum daha yarısına ancak gelebildiö kitabın :)
Bildirim de yapayım hemen Patasana sayfa 165..

buldun beni :27: okadarda saklanmıştım :27::27: yanlış hatırlamıyorsam sonum çok kötü olacaktı :27: ama kime göre kötü:27:

Günaydın Kızlar :3:Hayırlı cumalar :16:

Dün akşam misafirliğe gittiğimizden okuyamadım :30:

günaydın :16::16: bende gittim msaifirliğe:31: cem yılmaz izledik :31:

buldun beni :27: okadarda saklanmıştım :27::27: yanlış hatırlamıyorsam sonum çok kötü olacaktı :27: ama kime göre kötü:27:

günaydın :16::16: bende gittim msaifirliğe:31: cem yılmaz izledik :31:

Bulurum ben :27:

Şimdi Patasana beyler çok güzel olduğundan bahsediyor :) istemediği bi kralın haremine gitti bakalım kaldım orada :)

GÜNEŞ ÇAVMASI'nı bitirdim...

Youmum: genel olarak kitabı beğendim. hatta hayatımın öyle bi döneminde okudumki akfamda hayatımla ilgili sorulara cevap bulmama yardımcı oldu bana iyi geldi:))) insanlar hakkında görüntü olarak bende çok önyagılıyım ve bu huyumdan nefret ediyorum..... birini göünce peşin fikir veriyorum tnaımadan etmeden bu huyumu kırmada bana yardımcı olacak..... iç sesimi dinleyemşiyodum ben eskiden o kadar çok duyyodumki iç sesimi şimdi nerdeyse duymuyorum bile gene sesini duymaya başladım:))))

ve bi hayalim vardı benim sanırım artık onu özgürce gerçkelştircem:))))))

ben,m hayatımın kadını İSTANBUL:))) istanbul benim gözümde bi kadın orta yaşlı neşeli bi yanıda hüzü nlü bi kadın:)))) ben o kadıın kalp atışlarını dinlemek istiyorum. ruhuna dokunmak,beyninin kıvrımlarında gezinmek tüm anılarına eşlik etmek sitiyorum:))
istanbulun kalbi TAKSİM taksimde yere upuzun yatıp en sevdiğim parçayı kulaklarıma takıp nabzını dinlemek istiyorum
İstanbulun ruhu camileri kilisesi oraya gidip ruhuna dokunmak istiyorum
İstanbulun beyni müzeleri anılarına eşlik etmek istiyorum:))))
bunu yapcam hayalim bu benim:)))))
artık kadınıma sahip olmak istiyorum:)

ve ilk hedefim taksimde kalp atışlarını dinlemek:)))) hep düşünürdüm acaba taksimde yerde yatan kulağınd akulaklıkla birini görüce insanlar ne der diye
artık düşünmüyorum ilk fırsatta yapıcam bunu:))))))
bu kitap bunu yapma gücümü içimde yeniden ortaya çıkardı:)))))

fakat bi eleştiride yapayım... kitaptaki insanların çoğunun maddi durumları iyi evet insan psikolojisi hayatı anlaması için paraya ihtiyacı yok fakat parası olmayan gerçekten olmayan fakat genede mutlu olan birinide ekleyebilirdi diye düşünüyorum yazar.....

romandaki kahramanlar konusuna gelince hiç birini diğerinden ayırarak sevmedim , kendime en yakın buldugum yazarın ta kendisiydi çünkü ben romandkai heresten bi parça taşıdığımı fakrettim ... bu kitabıda yazar yazdıysa demekki oda her kahramana kendinden bişeyler katmış
ben en çok yazarı beğendim .. kitaptaki müziklerde çok hoştu:)

yeni kitabım- böyle buyurdu zerdüşt
nietzsche

ama çok ağır yahu her cümle üstünde anlamak için düşünmek lazım nasıl yazmış bu adam bu kitabı?

canım normalde eşimin ailesi çok çok kalabalaık. Hatta eşimin dayı ve teyzelerini doğru düzgün tanımıyorum bile. Biz bi de doğru düzgün nişanlı da olmadık, çok kaynaşacak vakit yoktu, hop diye evlendik:)Hala ve amcaları tanıyorum ama.
Bugün gelecekler iki halası zaten, ama evime ilk gelişleri 3 çeşit yapmak, evi derleyip toplamak dün akşamımı komple aldı.
bizim ailede öyle. akraba evliliğide oldugu için herkes iç içe :27: kolay gelsin o zaman sana :16::16::16:

yusuf ile züleyhayı sordum yukarda ama görmedin sanırım :19: hangi yazar olacak. birsürü bunla ilgili kitap varda :18:

yeni kitabım- böyle buyurdu zerdüşt
nietzsche

ama çok ağır yahu her cümle üstünde anlamak için düşünmek lazım nasıl yazmış bu adam bu kitabı?

bende o kitabı okumak istiyorum :31:

Tokuz Ama Açız!

sanırım sadece biyoloji- kimya mezunları okusun diye yazılmış :ssz:

hayırlı cumalar

Allah hepinize demlik dolusu çay ve sohbetle şekerlendirecek dostlar nasip etsin.(bu tweeti çok beğendim)

bu ay listeyi yaparken çok zorlancam galiba. hele kelebek le sos müthişsiniz. daha şimdiden 6-7 kitap mı ne okudunuz çok iyi

bende 6 yaparım belki

Tokuz Ama Açız!

sanırım sadece biyoloji- kimya mezunları okusun diye yazılmış :ssz:
neden öyle dedin Sosişşş anlaşılır değil mi biyoloji kimya dersi gibi mi? Ben de mi okusam:27:

hayırlı cumalar

Allah hepinize demlik dolusu çay ve sohbetle şekerlendirecek dostlar nasip etsin.(bu tweeti çok beğendim)

bu ay listeyi yaparken çok zorlancam galiba. hele kelebek le sos müthişsiniz. daha şimdiden 6-7 kitap mı ne okudunuz çok iyi

bende 6 yaparım belki

Ben de çok beğendim Azracım hoşmuş:12:
Bende hiç zorlanmayacaksın daha bir taneyi bitiremedim :17:

hayırlı cumalar

bende 6 yaparım belki

7 kitap+ 850 sayfa canım.ansiklopedi okudum da :60:

neden öyle dedin Sosişşş anlaşılır değil mi biyoloji kimya dersi gibi mi? Ben de mi okusam:27:

Ben de çok beğendim Azracım hoşmuş:12:
Bende hiç zorlanmayacaksın daha bir taneyi bitiremedim :17:

ya anlaşılır da ben çok sıkılıyorum okurken. hücre faaliyetleri, protonlar, elektronlar vs. bunlardan bahsediyor :ssz:

Son düzenleme:
Back
X