• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitap%20ile%20ilgili%20sozler1.jpg

Bazı kitaplar tadılmalı, bazıları yutulmalı, birkaçı da ağır ağır çiğnenmeli ve sindirilmelidir.
Francis Bacon

nuriye çelegen - iffet-i kalp kitabımda bitti :31::31:

iskendar palanın babilde ölüm istanbulda aşk kitabını ve katrei matemi okumuştum. ama sıkıcı gelmişti :50:
iskender palaya karşı ön yargılı olmamak adına bir kitabını daha okumak istiyorum. :31:
OD kitabını okuyan varmı. yada tavsiyesi olan:31:

nuriye çelegen - iffet-i kalp kitabımda bitti :31::31:

iskendar palanın babilde ölüm istanbulda aşk kitabını ve katrei matemi okumuştum. ama sıkıcı gelmişti :50:
iskender palaya karşı ön yargılı olmamak adına bir kitabını daha okumak istiyorum. :31:
OD kitabını okuyan varmı. yada tavsiyesi olan:31:

bana göre İskender Pala'nın en güzel kitabı Şah ve Sultan
ikinci en güzel kitabı Od'dur :31:

Yunus Emre'yi anlatıyor.

iyi akşamlar bayanlar
şibumiye devam ediyorum.biraz ön yargılıydım çünkü 1979 yazılmış bir kitaptı. ama çok renkli bir kitap tarih felsefe polisiye değişik kültürler o kadar güzel ve yalın harmanlanmışki çok beğendim.

dün akşam çok enteresan bir rüya gördüm. sefertası gibi bir evde oturuyormuşum. benim üstümdeki iki kat kitapçıymış.ama bir sürü ikinci el kitaplar vardı. çok şirindi

Günaydın:3:

dün ancak eve 8de geldim, sonrasında da bugün misafirim olduğundan hazırlıkla uğraştım. Dün ancak yeni kitabımda 35 sayfa okumuştum, o da okulda. Bugün bakalım okuyacak enerjiyi bulabilecek miyim.

Kar Kristalleri-35. sayfadayım.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :16::16:

iskeder pala şah ve sultana başlamayı düşünüyorum bakalım :31::31:

Günaydın:3:

dün ancak eve 8de geldim, sonrasında da bugün misafirim olduğundan hazırlıkla uğraştım. Dün ancak yeni kitabımda 35 sayfa okumuştum, o da okulda. Bugün bakalım okuyacak enerjiyi bulabilecek miyim.

Kar Kristalleri-35. sayfadayım.

ozaman bugun sana kolay gelsin :16::16: eşinin tarafıda kalabalıktır senin dımı:27::27:
Yusuf ve Züleyha kitabını alıcam. baya yazar çıktı. sen hangisini tavsiye etmiştin :27:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :16::16:

iskeder pala şah ve sultana başlamayı düşünüyorum bakalım :31::31:

ozaman bugun sana kolay gelsin :16::16: eşinin tarafıda kalabalıktır senin dımı:27::27:
Yusuf ve Züleyha kitabını alıcam. baya yazar çıktı. sen hangisini tavsiye etmiştin :27:

Günaydın bilgecanlar:16:
Aşmunikal sana da günaydın :) Kitapta geldim senin kim olduğuna:9: Yavaş gidiyorum daha yarısına ancak gelebildiö kitabın :)
Bildirim de yapayım hemen Patasana sayfa 165..

Back
X