• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar
bazen sırf buraya yazayım, diğer kitabıma geçeyim dıye okuyorum
ama sonra durumların seyri değişiyor
keyif ile okumaya başlıyorum.

ilk kural: karakterı seveceksın:27:
ve okurken bir ibadet gibi bağlı olacaksın o kitaba
bitirmek gerektiğine inanacaksın:27:

bu topıkte zaten sayılı kişiler var, ama kımse bıle kalmasa
tek başıma devam edıcem, çünkü bu iyiliği kendıme yapıyorum:23:

kızlar
bazen sırf buraya yazayım, diğer kitabıma geçeyim dıye okuyorum
ama sonra durumların seyri değişiyor
keyif ile okumaya başlıyorum.

ilk kural: karakterı seveceksın:27:
ve okurken bir ibadet gibi bağlı olacaksın o kitaba
bitirmek gerektiğine inanacaksın:27:

bu topıkte zaten sayılı kişiler var, ama kımse bıle kalmasa
tek başıma devam edıcem, çünkü bu iyiliği kendıme yapıyorum:23:

Sen olayı çözmüşsün. :27:

Yalnız kalmazsın arkadaşım, zaten işimiz gücümüz yok, kitap okuyalım bari. :13:

Sen olayı çözmüşsün. :27:

Yalnız kalmazsın arkadaşım, zaten işimiz gücümüz yok, kitap okuyalım bari. :13:

okuyacaksın tabii :)
hatta bir gün gelecek
okudugun kitaptan bahsettiğin insanlara
benden de bahsedeceksın:27: çünkü surrender zamanında okumuştum dıyeceksın:27:

bak bana ...çiçikov deyınce aklıma ılk gelen sen oluyorsun:27:

surrender, evelallah yalnız kalmazsın. greenjade ve ben ne güne duruyoruz. :3: kimse olmasa da üçümüz götürürüz bu konuyu inşallah. :34:

okuyacaksın tabii :)
hatta bir gün gelecek
okudugun kitaptan bahsettiğin insanlara
benden de bahsedeceksın:27: çünkü surrender zamanında okumuştum dıyeceksın:27:

bak bana ...çiçikov deyınce aklıma ılk gelen sen oluyorsun:27:

Bunu duymak çok hoş. :27: :27: :27:

Evet, sör bana zorla okutmuştu derim artık. :27:

Ama cidden bu konuyu açmakla ve kendini ve beni okumaya zorlamakla iyi yaptın. :27:

surrender, evelallah yalnız kalmazsın. greenjade ve ben ne güne duruyoruz. :3: kimse olmasa da üçümüz götürürüz bu konuyu inşallah. :34:
yalnız kalsamda yaşatırım bu aşkı:27::27:
Bunu duymak çok hoş. :27: :27: :27:

Evet, sör bana zorla okutmuştu derim artık. :27:

Ama cidden bu konuyu açmakla ve kendini ve beni okumaya zorlamakla iyi yaptın. :27:

bence de...okusunlar, okuyalım, okumalılar:27:

Afife'yi sevmeye başladığımın birkaç günden beri farkındaydım. Fakat bunun derecesini, o gece odamda yalnız kaldığım zaman anladım. Gariptir ki İstanbul'daki Melek'e, buradaki Mariyanti vesaireye karşı duyduğum gel geç hevesleri, büyük bir aşk sandığım halde, gençliğimin en güzel birkaç senesini yiyecek olan bu bela, ilk başladığı zaman bana bir sempati kadar zararsız ve yumuşak görünmüştü. Büyük aşk denen şey bu mudur, bilmiyorum? Fakat o geceden itibaren başlayan nöbetlerim, hatta uzaktan benzeyenini bir daha kimseye karşı geçirmemiş olduğuma göre, hiç olmazsa kendim için öyle kabul etmek lazımdı.

(180. sayfaya geldim.)

Son düzenleme:
Afife'yi sevmeye başladığımın birkaç günden beri farkındaydım. Fakat bunun derecesini, o gece odamda yalnız kaldığım zaman anladım. Gariptir ki İstanbul'daki Melek'e, buradaki Mariyanti vesaireye karşı duyduğum gel geç hevesleri, büyük bir aşk sandığım halde, gençliğimin en güzel birkaç senesini yiyecek olan bu bela, ilk başladığı zaman bana bir sempati kadar zararsız ve yumuşak görünmüştü. Büyük aşk denen şey bu mudur, bilmiyorum? Fakat o geceden itibaren başlayan nöbetlerim, hatta uzaktan benzeyenini bir daha kimseye karşı geçirmemiş olduğuma göre, hiç olmazsa kendim için öyle kabul etmek lazımdı.

(180. sayfaya geldim.)

toplam kaç sayfa ?

bu itici güce ihtiyacım var gerçekten :) söz her gün ne kadar olsa da okuyacağım biraz daha gayretli olmalıyım 263 sayfalık kitabın 55. sayfasındayım daha

şöyle yapabilirsin

ben kitap okumadığım gün, ertesi günü acısını çıkarıyorum
20 sayfa okuyorsam 40 sayfa okuyorum.

yıne de günde en az yarım saatını ayırabılır ınsan:31:

okudugun kitabın bazı cümlelerini yazabılırsın buraya:34:

dün kaç sayfa kitap okudunuz?
veya , dün kitap okudunuz mu?

ben, migrenim tutmadığı ya da çok elzem bir şey olmadığı takdirde her gün kitap okurum.
:32: yatarken özellikle.. ama 5 sayfa ama 10 sayfa ama 100 sayfa!!! Muhakkak okurum. Dün gece de okudum.:42: Hatırlamıyorum ama 10 sayfa kadardı gene sanırım.:34:

Son düzenleme:

ben, migrenim tutmadığı ya da çok elzem bir şey olmadığı takdirde her gün kitap okurum.
:32: atarken özellikle.. ama 5 sayfa ama 10 sayfa ama 100 sayfa!!! Muhakkak okurum. Dün gece de okudum.:42: Hatırlamıyorum ama 10 sayfa kadardı gene sanırım.:34:

hiç okumamaktansa günde 5 sayfa bıle kardır:46:

Back
X