Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katre i matemin 128. sayfasındayım iskenderi ilk kez okuyorum. Ahmet Ümit ten sonra pek hızlı gitmiyor tabii bana göre
Greenjade, "Küçük Mucizeler Dükkanı"nı oku. Ben de okumak istiyorum da çevremde kimsede var mı bu kitap bilmiyorum. Almak da istemiyorum bu ara limitimi aştım.
Bu arada size söz verdim diye gece 00,15'den 01.00'e kadar kitap okudum. (gerçi normalde de okuyordum ama size söz verince bir baskı hissettim üzerimde.)
Şu anda iş yerindeyim ve uykum var.
Olsun ama, okumak önemlidir.
45 dakıka az uyumuşsun sadece bişi olmazGreenjade, "Küçük Mucizeler Dükkanı"nı oku. Ben de okumak istiyorum da çevremde kimsede var mı bu kitap bilmiyorum. Almak da istemiyorum bu ara limitimi aştım.
Bu arada size söz verdim diye gece 00,15'den 01.00'e kadar kitap okudum. (gerçi normalde de okuyordum ama size söz verince bir baskı hissettim üzerimde.)
Şu anda iş yerindeyim ve uykum var.
Olsun ama, okumak önemlidir.
Tamam canım, sıradaki kitabım o.
ama ben de yok ki o kitap! :26:aynı anda başlayın bakalım kim daha önce bitirecek![]()
ama ben de yok ki o kitap! :26:
kütüphanede var mıdır acaba? Bir sorayım cumartesi günü. pek sanmıyorum ama!!!![]()
olsun. sen de elınde hangi kitap varsa ondan başlarsın :)
hangisi var?
aynı anda başlayın bakalım kim daha önce bitirecek![]()
n'oldu kız? niye yanaşmıyon![]()
bu aralar ben de çaptan düştüm. o yüzden ben de son bitirebilirim.Kesin en son ben bitiririm de ondan.![]()
![]()
![]()
bu aralar ben de çaptan düştüm. o yüzden ben de son bitirebilirim.
dün gene yatarken kitabı aldım elime zor bela 10 sayfa okudum.
ilgilenmiyoruz canım.kızlar üzülmeyinn daha okunacak çokk kitapp varrr hemde beleşşşşş =) =) =)
facebook kampanyası var sayfaya 50 beğeni getirene 10 Kitap hediye nasıl ama hoş dimi
10 sayfa gayet iyi bence.![]()
bu aralar ben de çaptan düştüm. o yüzden ben de son bitirebilirim.
dün gene yatarken kitabı aldım elime zor bela 10 sayfa okudum.