Cogunlukla kıtap okumamak icin bahanemiz gunluk mesgulıyet ıcersınde zamanım yok deriz. Aslında gun ıcerısınde kucuk zamanlar calarak bir cok kıtap bitirebiliriz nasıl mı? Benim gecen sene eylul de basladıgım bir yontem var. Hepınıze tavsıye ederım belkı sız baska versıyonunu denersınız. Yontem su her gun ıse giderken otobusu kullanıyorum. yaklasık 20 dklık yol. Birde donus var. Ben cantamda sureklı kıtap bulundurdum ve bu gıdıs donuslerde cantamdan kıtabı cıkarıp okudum. Dıyeceksınız kı o kadarcık sure ıcınde kıtap okusan ne olur okumasan ne olur. Ama ben bu sekılde onlarca kıtap bıtırdım. Tabı bazı arkadaslar otobuste kıtap okumak mıdemı bulandırıyor basım donuyor ya da konsantre olamıyorum dıyecektır. Dogrudur bu benım seklım ama sız gunun herhargı bır saatını sureklı olmak kosuluyla en azından 15 20 dk yı kıtap okumaya ayırırsanız bır sene ıcınde ne kadar kıtap okuyacagınızı bır dusunun. Sahsen bana kıtap dayanmıyor. Sizlerde gun ıcerısınde kucuk farklar yaratarak buyuk sonuclar elde edersınız. Ben etrafımda sahsen kıtap kurdu olarak bılınıyorum:1rolleyes: