- 20 Nisan 2021
- 6
- 5
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
kitabı ben de merak etim yeni kitap siparişimde bunu değerlendireceğim. ben de şu anda engin geçtan insan olmak okuyorum güzel gidiyor.24 Martta almışım bu 3 kitabı
Yavaşla kitabı bitti
Mutluluk Tuzağı da bitmek üzere
Şuan istediğim hedefe ulaştım ayda 2 kitap okumuş olacağım toplam 623 sayfa olmuş olacak
Mutluluk Tuzağı adlı kitabını çokkk beğendim terapistim önermişti her bireyin okuması gereken bir kitap
Kitabı hayatımda okuduğum ve çok sevdiğim ilk 5 listeye aldım öyle söyleyeyim keşke yetişkinliğe eren her birey okusa keşke 20 li yaşlarda okusaydım dedim terapistim önerdi bana oldukça katkı sağladı tavsiye ederim. İnsan psikolojisi ile ilgili her kitabı okumuyorum örneğin Bircan Yıldırım Hayat Cesurlara Torpil Geçer adlı kitabı çok satanlarda gördüm ve aldım bu tarz kişisel gelişim kitaplarında kesinlikle uzmanların yazdığı kitapların tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum kitabı yarım bıraktım.kitabı ben de merak etim yeni kitap siparişimde bunu değerlendireceğim. ben de şu anda engin geçtan insan olmak okuyorum güzel gidiyor.
Kitap satan sitelerde okuduğunuz kitapları, kitap hakkınaki düşüncelerinizi, alıntıları yazmak için ajandalar satılıyor. Bence okumaya teşvik etmek için çok güzel. Kitabın özetini, alıntıları, ne zaman başlayıp ne zaman bitirdiğinizi vs yazacağınız yerler belli. Anket gibi dolduruyorsunuz çok güzel. Ben almadım ama baya beğendim. Kitap okuma alışkanlığı kazanmak isteyenler için teşvik edici olabilir.Okuduğum kitapları ve beğendiğim, dikkatimi çeken yerleri not alacağım, okuduğum kitaplar hakkındaki düşüncelerimi not alacağım bir alan olarak oluşturuyorum. Amacım hergün belli bir sayfa okumak ve hayat yolculuğumda kendimi geliştirmem için hedefler belirlemek
Genelde kişisel gelişim kitapları ilgimi daha çok çekiyor eskiden romanlara yönelmişken bir müddet sonra hayatımda yaşadığım birtakım sorunlar dolayısıyla kendimi geliştirebileceğim uzmanları, yazarları tercih ederek hayat yolculuğumda kendimi geliştirmek...
Okuduğum kitaplar (geçmişte okuduklarımı hatırlamıyorum bunlar yeni başladıklarım)
Evlenmeden-Boşanmadan Önce İyi Düşün (5 )
Bütün Aşklar Tatlı Başlar (3 )
Panik Ataklardan Kurtulmanın Yolları (5 )
Kendine İyi Davran Güzel (5 )
Şeker Portakalı (5 )
Simyacı (4 )
Özgüven Boşluğu (5 )
Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama
Sanatı (3)
Yavaşla (5 )
Aa nasıl birşey tam anlayamadım ama biraz açar mısınız?Kitap satan sitelerde okuduğunuz kitapları, kitap hakkınaki düşüncelerinizi, alıntıları yazmak için ajandalar satılıyor. Bence okumaya teşvik etmek için çok güzel. Kitabın özetini, alıntıları, ne zaman başlayıp ne zaman bitirdiğinizi vs yazacağınız yerler belli. Anket gibi dolduruyorsunuz çok güzel. Ben almadım ama baya beğendim. Kitap okuma alışkanlığı kazanmak isteyenler için teşvik edici olabilir.
Ajanda gibi işte. İçerisinde kitaba başlama tarihin bitirme tarihin, özeti, sevdiğin alıntılar, bu kitap sana ne kattı gibi başlıklar var anket gibi dolduruyorsun. İçi çok sevimli.Aa nasıl birşey tam anlayamadım ama biraz açar mısınız?
Peki sitede arama kısmına ne yazayım güzel bir ürüne benziyor bugün kitap siparişi vericem beğenirsem içeriğini fiyatı da pahalı değilse alayımAjanda gibi işte. İçerisinde kitaba başlama tarihin bitirme tarihin, özeti, sevdiğin alıntılar, bu kitap sana ne kattı gibi başlıklar var anket gibi dolduruyorsun. İçi çok sevimli.
Kitap sepeti isimli sitede gördüm. Kitap ajandası diye geçiyor. Başka yerlerdede vardır belki.Peki sitede arama kısmına ne yazayım güzel bir ürüne benziyor bugün kitap siparişi vericem beğenirsem içeriğini fiyatı da pahalı değilse alayımumarım okumaya da teşvik eder geçen ay iyi kitap okumuşken bu ay resmen çuvalladım
Tamamdır teşekkür ederimKitap sepeti isimli sitede gördüm. Kitap ajandası diye geçiyor. Başka yerlerdede vardır belki.
İnsanın Anlam Arayışı kitabını merak ediyorum. Bir psikiyatristin ikinci dünya savaşı döneminde bir toplama kampında yaşadıklarını anlatıyormuş sanırım
Bu kitabı ben de arkadaştan ödünç aldım ve yarım bıraktım, hiç ama hiç sevmedim. Cok üstünkörü yazılmış bir kitap gibi geldi banaKitabı hayatımda okuduğum ve çok sevdiğim ilk 5 listeye aldım öyle söyleyeyim keşke yetişkinliğe eren her birey okusa keşke 20 li yaşlarda okusaydım dedim terapistim önerdi bana oldukça katkı sağladı tavsiye ederim. İnsan psikolojisi ile ilgili her kitabı okumuyorum örneğin Bircan Yıldırım Hayat Cesurlara Torpil Geçer adlı kitabı çok satanlarda gördüm ve aldım bu tarz kişisel gelişim kitaplarında kesinlikle uzmanların yazdığı kitapların tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum kitabı yarım bıraktım.
Mutluluk tuzağında Insanın anlam arayışı kitabı geçiyor sen de ordan mi keşfettin? Az önce oradaki alınıyi kendi konumda paylaştım sonra bu paylaşımını gordum
Evet canım orada gördüm ama öncesinde de sosyal medyada görüşlerine değer verdiğim uzmanların kitap önerilerinde görmüştüm ikisinin birleşimi ile karar verdim henüz başlarında olmama rağmen güzel verim sağlayacağımı umuyorum canım toplama kampında yaşadıklarını anlatan bir psikiyatristin yazdığı kitabı merak ediyorum. Oldukça zor şartlarda neler yaşamışlarMutluluk tuzağında Insanın anlam arayışı kitabı geçiyor sen de ordan mi keşfettin? Az önce oradaki alınıyi kendi konumda paylaştım sonra bu paylaşımını gordumokudun mu kitabı ben de listeme aldm
Ben de çok az okudum ve bıraktım sonra neden kitap sarmadı diye baktım yazar sosyoloji uzmanı herkesin kişisel gelişim kitabı yazmaması gerektiğini anladım denemiş oldum genelde çok satanlarda yer alan kitapları beğenirdim ama bu sefer maalesefBu kitabı ben de arkadaştan ödünç aldım ve yarım bıraktım, hiç ama hiç sevmedim. Cok üstünkörü yazılmış bir kitap gibi geldi bana
Çizgili Pijamalı Çocuk u da okumadiysan tavsiye ederimEvet canım orada gördüm ama öncesinde de sosyal medyada görüşlerine değer verdiğim uzmanların kitap önerilerinde görmüştüm ikisinin birleşimi ile karar verdim henüz başlarında olmama rağmen güzel verim sağlayacağımı umuyorum canım toplama kampında yaşadıklarını anlatan bir psikiyatristin yazdığı kitabı merak ediyorum. Oldukça zor şartlarda neler yaşamışlar