- 23 Ocak 2016
- 32.940
- 49.337
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
ben de çok severek okumuştumBu kitabı bitirmeme çok az kaldı Psikolog Beyhan Budak'ın kitabı bu tarz kitaplarda genelde gerçekten uzman kişilerin yazdığı kitaplara daha çok dikkat etmeye çalışıyorum. Daha öncesinde bu psikoloğun videolarını izler ve dinlerdim kitabı çıkınca her 2 kitabını da aldım. Her sayfası öylesine güzel öylesine insana hitap ediyor ki çok tat aldım. İyi ki varsın Beyhan Budak iyi ki bu kitabı yazmışsın.. İçerisinden bir kaç sayfa alıntı yapayım dedim hangi birini alıntı yapayım ki her sayfada insana dokunan konular ve temaslar var teşekkürler
Evet kitaplığımda duracak kitaplar arasındaben de çok severek okumuştum
o kitabını okumadımEvet kitaplığımda duracak kitaplar arasındasenin suçun değil kitabı biraz daha bir üst versiyon gibi profesyonel yazım olmuş sanki dimi
Burda kürklü kürksüz madonnalar çok karıştırıyor da olabilirim sen yeni evlenen benim panik atak grubundaki Madonna mıydıno kitabını okumadım
Hayır :)Burda kürklü kürksüz madonnalar çok karıştırıyor da olabilirim sen yeni evlenen benim panik atak grubundaki Madonna mıydın
24 Martta almışım bu 3 kitabıBugün ki seçimlerim
Mutluluk Tuzağı adlı kitabı çok zor buldum resmen kara borsa terapistim önermişti ve buldum sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?