• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Okuma Alkanln Ne Zaman Kazandnz?

okuma yazma öğrenmeden önce annem her gece bana masal okurdu. çok severdim onun okumasını , hatta kendimi okurken hayal ederdim
herhalde onun da etkisiyle okuma yazma öğrenir öğrenmez kitap okumaya başladım
hatta o kadar çok okurdum ki odadan dışarı çıkmazdım, bu seferde çok okuyorsun diye kızarlardı
ama evlendim evleneli çok az okumaya başladım, eski günlerimi özlüyorum

Bu abla ne kadar teşekkür etsem azdır o beni alıştırdı..

İlk okuduğum romanlarda İpek Ongun'un "Bir Genç Kızın Gizli Defteri"serisiyle başladım roman okumaya..

annemin bana okuduğu ömer seyfettin hikayelerini ağlayarak dinlememle okuma sevgisi başladı bende

çocuk kalbi işte... nası üzülmüştüm kitaptaki karakterlere

Bende kitap okumaya babam sayesinde başladım ortaokula giderken kütüphaneye üye yapmıştı kardeşimle beni ve hep kitap hediye ederdi bize o günlerden beri sürekli de okurum kitap okumak bi tutku oldu bende diyebilirim:)

ne annem ne babam ailemde hiç kimse okuma sevmez abim bile
annemin bana hikaye kitapları aldığını hatırlıyorum ilkokulda ama daha sonra yani ortaokul zamanlarında beni veli toplantısında hocaya şikayet etmişti çok okuyor bana yardım etmiyor falan diye o zamanlardan beri okurum

tain nedeniyle ailemden ayrılıp diyarbakıra geldim ve burda inanılmaz dercede kitap okuma hevesi geldi bana ve 500 sayfalık kitapları 2 günde bitiriyorum 1 ayda 10 kitap okudum hepside harika kitaplar ve burda kitaplar çok uygun kızım için ilerde iyi olacak ona kütüphane oluşturuyorum şuanda...

ortaokulda türkçe öğretmenimizin zoraki yakup kadrinin yabanını okutmasıyla başladım tat almaya. zaten bir kez tat aldığında da malum devamı geliyor.

kendimi bildim bileli okurum....küçükken bakkala gönderırmıs annem yolda yerdekı gazetelerı okuya okuya gelırmısım....sonraları dahada arttı....3 gunde bir kıtap bıtırmeye basladım...kütüphanelere üye oldum...en son kızım dogmadan önce her yenı cıkanı takıp edıyordum...sımdı evımde bır kıtaplıgım var ...en sevdıklerım sıralıdır orda...ama kımseyle kıtap alısverısını sevmem ve cok temız kullanırım...sımdı kızıma okuyorum geceleri....o da cok sevıyor okumayı bılmesede kendısı hıkayeler uyduruyor....ve indirimlerden muhakkak alır stok yaparım okurum...

kendimi bildim bileli okurum
çünkü çok okuyan bi babanın kızıyım kitaplığında 1000'in üzerinde kitabı vardır
nasıl bi çevre de büyürseniz öyle de gidiyor

kendimi bildim bileli okurum
çünkü çok okuyan bi babanın kızıyım kitaplığında 1000'in üzerinde kitabı vardır
nasıl bi çevre de büyürseniz öyle de gidiyor

çok şanslısınız bizde kimse okumaz ama kitap bende bir tutku kimseden görmedim paramı yemez kitap alırdım hatta annem öğretmenime şikayet etti çok okuyor napıcaz diye insanın içinden geliyor bazı şeyler su anda abim annem babam bnm kitaplarımı satsalar kaç para kazancaklar diye dalga geçiyorlar

ilkokul 3, sınıftan itibaren ciddi anlamda kitap okumaya başlamıştım.şenay hocam vardı kulakları çınlasın çok severdim,o da beni öyle hayatımın bi çok sosyal yönünü onun sayesinde geliştirmeye başlamışımdıropuyorumnanaktan

Okumayı öğrendiğim günden beri alışkanlık olmuştu.
Ama bi kaç aydır okumuyorum malesef.

Back