• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Okuma Alkanln Ne Zaman Kazandnz?

14 yasımdan beri kitap okuma aLışkanLıgım var bu abim sayesinde oLdu çok fazLa kitap okurdu bende özendim öLe başLadı iyiykide özenmişim ( :

ben 6. sınıftan berı kıtap okuyorum yaklasık 12 yasımdan berı ve okumayı cok sevıyorum.. Türkçe ogretmenımız sevdırmıstı kıtap okumayı bana..

daha okula başlamad evel babam har gece bize kitap okurdu
babamın sayesinde bende kardeşlerimde okumayı süker sükmez kitap merakımız başladı

Ben ilkokul 2. sinifta abimin sayesinde kazanmistim. Beni kitap fuarina goturup, rengarenk hikaye kitaplari almisti. Bambi, La Fontaine Masalları v.s. almistik o gün ve o günden beri hatiri sayilir bir okuyucu oldum.

bende kendimi bildim bileli okurum...
daha okula başlamamıştım... Ayşegül'ler vardı benim zamanımda.... babam okurdu gece uyurken bana... bende sabah kalkar, hepsini kucaklar öyle dolaşırdım evin içinde... sonra babam hangisini okumuşsa onu alır kelimelere ve resimlere bakarak mantık yürütürdüm... sonra hangisindeki resimleri beğendiysem akşama onu okusun diye ayırırdım... böyle böyle başladı tutkum...
babamın okumaya düşkünlüğü sanırım beni de özendiren... birde dayımın o görkemli kütüphanesi...
ilkokulda bir sürü hikaye kitabım vardı... babam çok alırdı sağolsun... takvim yapraklarını bile okuyan bir tiptim... ortaokula başladığımda yerli klasiklerin hemen hepsini okumuştum... lise de dünya klasiklerini... üniversite dönemim en az kitap okuduğum dilimdir... sonra felsefe ve psikoloji, parapsikoloji...
üç kitabı bir arada okuyorum genelde... hiç kitap edinmesem bu yılın sonuna kadar ancak bitirebileceğim 30 tane kitabım var sırada bekleyen... hala dayanamıyorum alıyorum hala dayanamıyorum alıyorum....

ilkokulda iken annemin bir gece babama sınırlenip ertesi gün tvyi evden gizlice postaladığı zaman..

ben çok düzenli kitap okumam
evde de kitap okuyan kimse yok ne yazık ki

küçükken okumayı çok zor söktüm annem çok uğraştı okumayı öğretmek için bana
neyse öğrendim okumayı sonra sevmeye başladım
ablam anneme kıyafet aldırırken ben anneme kitap aldırırdım öğle saatlerinde annemın işyerine yakın bi kitapçı vardı annemle işe gittim her gün öğlen vakitlerinde annemı zorla oraya götürürdüm ve kitap aldırırdım ama daha sonra okuma alışkanlığım azaldı bugun bır karar verdım artık düzenli bir şekilde kitap okuyacağım okudum her kitabın listesini tutucam

ben aslında kitap okumayı çok seviyorummmmmmmmmmm

burdaki yazıları okudukça iştaha geldim kızlarrr

12-13 yaşımdan beri kitap okurum..
16 yaşımdan sonra kitapları sevmem tavan yaptı..
Kitap okurken kendimi çok özel,çok mutlu ve farklı hissediyorum..

kızımada aşılamaya çalışıyorum..Umarım kızımda iyi bir okur olur..

henüz okumayı öğrenmediğim zamanlarda babamın kütüphanesindeki kitapların resimlerine bakmayla başladı kitaplarla ilişkim..ansiklopedi karalama boyutuna gelince veto yedim uzaklaştırıldım :) okumayı öğrendiğim zamanlarda ise kendi yaşıma boyuma aklıma uygun kitaplarla başladım..ama bunun süreklilik haline gelmesi ilkokul 5 ortaokul yıllarının başlangıcını buldu sanırım..

benden çok kitap sevmmeyen varmydı acaba şimdide benden çok kitap even var mı acaba? alkisalkisalkis sırnaşık şey
ben bir gün bu ALACAKARANLIĞI aldım ve okuduğum anda kitap mayyağı oldum çıktım arkadaşıma okula heryere bile kitabımla giderim aşığım ulennnnnnnnnnnnnnnn. :1hug: :teytey:

benden çok kitap sevmmeyen varmydı acaba şimdide benden çok kitap even var mı acaba? alkisalkisalkis sırnaşık şey
ben bir gün bu ALACAKARANLIĞI aldım ve okuduğum anda kitap mayyağı oldum çıktım arkadaşıma okula heryere bile kitabımla giderim aşığım ulennnnnnnnnnnnnnnn. :1hug: :teytey:

bana bir arkadaşımı hatırlattın
aynı senin gibi alacakaranlıkla başladı kitap okumaya :)
yürü yavrumm kim tutar seniiiiiiii

Kendimi bildim bileli okurum.Vede çok mutluyum kitaplarımla.............................................................

ben de kendimi bildim bileli okurum kitap. kitap okumak çok eğlenceli geliyor bana tabi sevdiğim tarzda bi kitapsa.

hiç sevmediğim bi türkçe öğretmenim vardı 7.sınıfta okuma saati yapardı öyle alıştım şimdi deli gibi okurum ne bulsamsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ortaokuldan sonra yüksek dozda kitap okumaya başladım

hala da şiddetle okurumkaydirigubbakcemile3

Okul hayatımla başladı okuma hayatım:)Çok seviyorum kitap okumayı,kapıların ardına bakmayı..Rahatlatıyor beni.

ben kendimi bildim bileli kitap okuyorum çok şükür. ama babam her zaman kitap okumama karşı çıkardı. ilkokulda ders kitaplarımın arasına koyup gizli gizli okurdum. başarılı bir öğrenciydim o zamanlar, kitap okumam derslerime engel değildi ama çok okuyorum, dışarı çıkıp oynamıyorum diye kızardı. malesef tuvalette bile okurdum. o zamanlar kemalettin tuğcu ve la fontain kitaplarını okumayı çok severdim. dede korkut masallarından çok korkardım, hala öyle hissederim. Cin ali serini çoook özlüyorum.

Back