- 26 Temmuz 2015
- 44
- 52
John Green kitaplarına da bi bak derim. Özellikle Aynı Yıldızın Altında'ya bi bak. Güzel bi aşk kitabı. Duymuşsundur herhalde filmi falan çıkınca popüler olmuştu. Ayrıca korku, gerilim seviyorsan Stephen King kitapları da çok güzeldir.Alicam dediginiz kitabi :) baska tavsyeleriniz de varsa guzel olur
İlgini de çeken kayda değer kitapları seçerek yapabilirsin bunu...nasil okuma aliskanligi kazanirim?
Cok kitap okuyan arkadaslarimda hep oyle diyo kitaplariyla arkadas gibiler ya insallah bende alisirim :)Ben de başta öyleydim. Bana okumayı sevdiren kitabı aldım 2 haftada zor bitirdim kendimi zorlayarak. Sonra ikinci kitabını okudum serinin bir haftada bitti son kitabı iki günde bitirmiştim. Kitaplar içine çekiyor insanı. Sonra o tadı alınca bırakamıyor insan.
Bence hiç kendinizi şartlamayın. Ben okuyasım gelince alıp okuyordum. İlk başladığımda kitabı alıyordum 1-2 sayfa okuyup bırakıyordum. Zamanla artıyor okunan sayfa sayısı da.Bu guzel fikirmis ya odul falan veriyim kendime :)
Anladım demek istediginizi kitabin kapagina aldanma diyosunuz :) sagolun sizedeÖyle herhangi bir kitabi almak icin kitapciya girer sonrada arkasinda yazan yazidan etkilenip almaktan bahsetmiyorum.
hani böyle gerçekten ilgini ceken asiri ogrenmek istedigin bir konuyla ilgili kitaplardan bahsetmistim . Kolay gelsin :::)))
bi iki sene once Ayni yildizin altindayi begenmeyip yarida birakmis bi insanim ruhsuzum galiba :) tekrar mi okusam onu hala kitaplikta duruyo. Stephen king i kardesim cok okurdu buda aklimda dursun.John Green kitaplarına da bi bak derim. Özellikle Aynı Yıldızın Altında'ya bi bak. Güzel bi aşk kitabı. Duymuşsundur herhalde filmi falan çıkınca popüler olmuştu. Ayrıca korku, gerilim seviyorsan Stephen King kitapları da çok güzeldir.
İlgimi cekse de devamini getiremiyorum biraz zorlucam kendimi bu konudaİlgini de çeken kayda değer kitapları seçerek yapabilirsin bunu...
Hmm. Başka seçenek yok gibi... :) İlk kısmı sıkabilir tabi sonrasında kitap içine çekecektir sizi...İlgimi cekse de devamini getiremiyorum biraz zorlucam kendimi bu konuda
Mutlaka icerigi onemli. Kitap tavsiyesi de verebilirsiniz.ben kitap okumayı hiç sevmezdim 15-16 yaşına kadar.yani zar zor bitirirdim.sonra bi kitap geçti elime tam benlikti aşk entrika.kalın olmasına rağmen hiç bırakamadım elimden.hoşlandığın konuları içermesi önemli
Peki sabredicem ve okuyacm artik :)Hmm. Başka seçenek yok gibi... :) İlk kısmı sıkabilir tabi sonrasında kitap içine çekecektir sizi...
Biraz sabır.
Bi kitap okumuslugum var oyle dershaneye gidp gelirken okuyodum guzeldi gercekten aslinda internetim olmasa on numara kitap okurum da bu sosyal medya beni bozuyo :)telefondan girip kitap okuyun madem hem istiyosunuz hemde telefonu bırakmıyosunuz:) ben otobüste falan öyle yaparım:)
Mutlaka icerigi onemli. Kitap tavsiyesi de verebilirsiniz.
Cok kitap okumayan biri olarak tavsiye veremicem ben ama sizin soylediklerinize bakicam :)boleyn kızı o elimden bırakamadığım kitap.seriden bikaç tane daha okumuştum.bir geyşanın anıları da hoşuma gitmişti yine.siyah kanı hatırlıyorum da bi de bikaç tane daha korku gerilim polisiye kitaplar okumuştum.onlarda güzeldi ama tarzım değil işte entrika olunca daha bi iştahlı okuyorum.masumiyet müzesi diye bi kitap okumuştum heleki bitirdim ama işkenceydi benim için.bende bekliyorum tavsiyeniz olursa çok az bi süre sonra bol bol vaktim olucak :)