• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Listeniz Var mı?

Miyora

ilovebackhand
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
376
58
43
Ankara
Kızlar ben sürekli olmasa da kitap okumaya özen gösteririm. Bir liste yapmak istiyorum. Romantik olur, bilim kurgu olur, klasik olur. En beğendiğiniz 5 romanı önerseniz de ben derleyip liste yapsam kendime :15::16:

Son düzenleme:
Eğer klasiklerden okumak isterseniz;
Dostoyevski / insancıklar öneririm. Çok ağır değil keyifle okursunuz.
Yok ben daha hafif eğlencelik bişeyler istiyorum derseniz;
Pucca günlükleri öneririm
Gerilim isterseniz;
Siyah kan / grange
Son zamanlarda okuduğum güzel bir aşk romanı olan;
Kırık kalpler tamircisi /melissa senate öneririm
5 öneri istemişsiniz. Son olarak beni çok etkileyen;
Baba ve piç / elif şafak öneririm.
Keyifli okumalar :16:

Kızlar ben sürekli olmasa da kitap okumaya özen gösteririm. Bir liste yapmak istiyorum. Romantik olur, bilim kurgu olur, klasik olur. En beğendiğiniz 5 romanı önerseniz de ben derleyip liste yapsam kendime :15::16:

son zamanlarda okuduğum en güzel kitaplar
1. böğürtlen kışı
2.sil baştan
3.tanrının unutulan çocukları
4.en son yürekler ölür
aklıma geldikçe yazarım yine canım :34:

Fatih murat arsal

-anlaşma
-zoraki koca şahane gelin
-yemin
-seni sevmek istemedim
-nefretten sonra
-yalnız gözlerin için
-zor kadın
-beni bırakma

fatma erdek

-melekler zamanı-
kara kış beyaz düş

İskenderin pala nın kitaplarını seviyorum bn. Şu an okuduğum şah sultan. Tarih kitaplarını aslnda okuyamam ama bu tarihi roman akıcıydı. Sevdim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke okuduğum kitapların isimlerini bi yere not etseydim unutuyorum okuduğum kitapların adını yıllar geçtikçe.

İncir Kuşları Sinan Akyüz
Bin muhteşem güneş Khaled Hosseini (Bunun filmi de var önce oku sonra filmini izle kitap filmden çok daha etkileyici)
Selvi boylum al yazmalım Cengiz Aytmatov (Bunun da filmi var biliyosun ama filmi olan kitapları okumayı seviyorum İkisini karşılaştırmak hoşuma gidiyor benim)
Saraydaki Mesih:Sabatay Sevi Adem Özbay (Kütüphaneden rastgele aldığım bi kitaptı ama beğendim.)
Cem Sultan M. Turhan Tan (Yine bu da rastgele aldığım kitaplardan biriydi.Cem sultanın sürgün hayatını anlatıyor.)
İçimizdeki Şeytan Tolstoy
İnsan ne İle yaşar Tolstoy
Hannah'nın Dünyası Ariane Bois (Yahudi bi kızın başından geçenler Hitlerin soykırım yaptığı zamanlar)
Bunun dışında filmi olan tüm kitapları okuyabilirsin. Dediğim gibi film dizi yapılmış kitapları okumaya ayrı bi merakım var :1:

Aklindan bir sayi tut
böğürtlen kışı
Kış bahçesi
iskender
aklima gelenler hepside çok güzel. ?.

elif şafak--- aşk

ahmet ümit----- bab-ı esrar---- beyoğlunun en güzel abisi

oğuz atay-----tutunamayanlar

aklıma geldikçe yazarım

Bin muhtesem gunes , ucurtma avcisi , calikusu ( hayatta en sevdiğim kitap oldu, ilk defa bi cirpida bitirdim:) klasik istiyorsaniz eger suc ve ceza, notre damenin kamburu , matmazel noralyanin koltugu

hakan günday- kinyas ve kayra (muhteşem bir kitap)
hakan günday - az
elif şafak iskender
khaled hosseini uçurtma avcısı
khaled hosseini bin muhteşem güneş
khaled hosseini ve dağlar yankılandı

Ahmet Ümit-İstanbul hatırası
Grange-Siyah Kan
Kristın Hannah- Ateşböceği Yolu
John Verdon- Aklından bir sayı tut
Kürşat Başar-Başucumdaki Müzik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Parfümün dansı
Amerikan sapığı
Büyücü
1984
Kızıla boyalı saçlar
Sofinin dünyası

Favori listem bunlarla başlıyor, herbirini kaçar kez okudum bilmiyorum. Çok kitap okuyan kişilerin zevk alacağı ama alışkanlığı olmayanları zorlayacak kitaplardır. Keyifli okumalar.

Bende kitap okumayı çok severim bir sürü kitap okudum beni en çok etkileyenler...
mehmet rauf eylül
elif şafak iskender
canan tan eroinle dans, yüreğim seni çok sevdi ,piraye , iz.
peyami safa cumbadan rumbaya canan
emine şenlikoğlunun bütün kitapları çok güzel
ahmet günbay yıldız bütün eserleri
ayşe kulin nefes nefese

aklıma geldikçe yazarım canım sende yaz ne tür okuduğunu ben yabancı çok okuyamıyorum roman tarzı bide psikoloji kitapları çok okuyorum

Iskender pala mihmandar
Iskendr pala efsane
Okay tiryakioglu kusatma 1453
Elif safak ask

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yabancı /Albert Camus
Toza Sor / John Fante
Aylak Adam / Yusuf Atılgan
Sineklerin Tanrısı / William Golding
1984 / George Orwell
Cesur Yeni Dünya / Aldous Huxley
Bulantı / Jean Paul Sartre
Kürt Mantolu Madonna / Sabahattin Ali

Sayfalarca yazabilirim ama bunlar en en en beğendiklerim. :16:

Son düzenleme:

Peyami safanin romanlarini önerebilirim canim. Inanilmaz psikolojik irdeleme yapıyor. Ve cok ciddi manada günümüz ahlaki sorunlarina deginiyor. Fatih-harbiye olsun, canan olsun, ,sozde kizlar olsun. . Hepsi birbirinden güzel ve cook akıcı

sinan yagmur aska yolculuk
Serdar özkan- kayip gül
Iskender_pala katrei matem
Elif safak _araf
Sarah jio -mart menekşeleri

Back