ayraç, kitap, defter, kalem zorunlu hediye ve hepsi ayrı ayrı alınır.. ben özenerek seçtim satın aldım hepsiniPromosyon verilen ayraçta ne var onu anlayamadım çok üzüldüm
Benim durumum bu kadarına musaitti. doğru haklısın herkes aynı düşünmek zorunda değil ama gene sonucta özenip gönderdim size..Bu yorumu hak ettiğimi düşünmüyorum biraz kibar olabilirdiniz ayrıca ben çokta özendiğimi düşünüyorum..tesekkür etme bence boşunaayraç, kitap, defter, kalem zorunlu hediye ve hepsi ayrı ayrı alınır.. ben özenerek seçtim satın aldım hepsini
promosyon ayraç göndermek doğru mu sizce? zaten netten alışveriş yapan insanlarız o ayraçlardan bir sürü var hepimizde
üzülmeyin.. herkes aynı düşünmek zorunda değil neticede
teşekkür ederim
Cesminazcim begenmene çok sevindim:)
Paketlerin gelene kadar biraz suyu çıkmış :) zaten daha özenli yapmak isterdim bide çikolatayı falan son anda temin ettiğim için onları paket yapamadım:)
Hangi rengi sevdiğini herkes yazdı bi tek sen yazmadın:) onun için mor pembe ağırlıklı aldım genel tercihler o yöndeydi:)
O lifi ben o kadar çok seviyorum ki anneme her rengini yaptırmistim ve ondan iki tane biri sende biri bende:))
Ve kitap konusu dünkü sirrimi da acikliyorum bu arada senin için düşündüğüm kitap aslında Göçebeydi:))
Daha Kurbanım kim onu bilmiyorum ama kafamda 3 kitap belirmişti
Göçebe
Kış bahçesi
Eskici ve oğulları - orhan kemal
Benim tercihim göçebe olacaktı vikitapa bakınca kış gunes ini görünce karar değiştirdim iyiki degiatirmisim çünkü dün senin gocebeyi okuduğunu görünce bi an az daha pişti oluyorduk dedim:)
Bu arada mocha ya ba-yi-li-yo-rum ve anliyorumki zecklerimiz çok yakın:)
Seni tanidigimada çok mutlu oldum musmutlu bi gelin olursun inşallah:)
Kendimi sonlara doğru çok belli ettim dimi:)
Bencede kapatalım burda konuyu kırıcı olmaya gerke yok
Bende cok ama cok üzüldümArkadaşlar çekiliş işi biraz risk. Hele ki tanımadığımız insanlarla. Arkadaş yanında bir sürü kahve çay bişeyler koymuş özenip. Üzüldüm şu yaşanan diyaloga ben
Ben de kırmızı bir pakete koymuştum aslında hediyeyi. Şöyle karton süslü bir torbaydı. Ama kargolama imkanım olmadığı için arkadaşıma verdim. O da erkek ve iş yerinden vercekti. Kırmızıyı çıkarsak olur mu dedi. Utandıo yüzden paketsiz yolladım. Kendimi çok kötü hissettim.
Eznelva çok zevklisin bayildim hepsine:)benim de hediyelerim geldi çok teşekkürler @_ezelneva_ hepsine bayıldım
fazla uzatmayayım hemen resimleri atayım.
Hediyelerin çok güzel tatlım. Kimden geldiyse kesesine bereket çok zevkliymiş ayraca bittim. Bayıldım.benim de hediyelerim geldi çok teşekkürler @_ezelneva_ hepsine bayıldım
canım güle güle mutlu günlerde kullan tatlı talı notlar yaz kendineHediyelerin çok güzel tatlım. Kimden geldiyse kesesine bereket çok zevkliymiş ayraca bittim. Bayıldım.
Bu arada not defterim için tekrar teşekkürler. Ben sğrekli o tarzda bi not defteri kullanırım. Yapcaklarım, yapmak istediklerim,alcağım,birini arayacaksam o aklıma ne gelirse not alırım. Kullandığım defterim bitmek üzereydi ki senin hediyene geçtim kullanmaya başladım. Çok tatlı yaf
Melike kitap ayracini biraz daha tümden cekermisin ben bunun aynısını kendime yapcamda bayıldım:) keçe dimi o yanlış görmüyorumbenim de hediyelerim geldi çok teşekkürler @_ezelneva_ hepsine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?