- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ekliyorum o zman seni deHer şey Aralık ayı içinde oluyor anlaşılan, yetiştirebilirim diye düşünerekten varım diyorum. :) kitabın olduğu şeylere hayır demek ne mümkün. Hem güzel bir anı olacak inanıyorum.
seni de ekliyorum canımben de varım, ben de varım
eğer herkes şansına kitap alsın derseniz de uyarım, ama azıcık okumak istediğim kitaplardan bahsetsek de olur sanki, yani hediye alacağım kişide varsa aynı kitabı göndersek nasıl olur bilemedim ya da en azından sevdiğimiz yazarlardan mı bikaç tane söylesek bilemedim
tamam canım ekliyorum o zman seni de
seni de ekliyorum canım
tabi isteyen sevdiği tarzdan yazarda vs bahsedebilir buna kimse hayır demez ama liste oluşturmayalım dedik, kısıtlamayalım kimseyi
Bence stres yapmaya gerek yok. Hiç aklımıza gelmeyen ya da daha önce ilgimizi çekmeyen bi trz bi kitap gelse bu güzel bi fırsat yeni bi tat denemiş oluruz. Sevdiğimiz tür tarz bi kitap çıktığındaysada zaten sevdiğimiz bişeye kavuşmuş olcaz her türlü mutlu keyifli bi durum içindeyiz.
günaydın canımloliss beni de ekler misin
Yeni gördüm haftasonu yazılanları bende varımbugün kimse katılmadı ama
Yeni gördüm haftasonu yazılanları bende varım
Çekilişe katılanlar vikitapdan biribirimizi takip edebiliriz . En azından bir fikir verir alacağımız kitap arkadaşda varmı yokmu onu görebiliriz.
güzel fikir ben kitap tamamen süpriz olsun istiyorum o nedenle mümkünse sadece kitaplığımda bulunan kitaplarıma baksın bana alacak arkadaşım okumak istediklerime bakmasın zaten çok var kafası karışırYeni gördüm haftasonu yazılanları bende varım
Çekilişe katılanlar vikitapdan biribirimizi takip edebiliriz . En azından bir fikir verir alacağımız kitap arkadaşda varmı yokmu onu görebiliriz.
Benimde kullanıcı adım aynı sadece kitaplıkta bulunanlara bakılsa yeterli en azından elinde olmayan kitap hediye gelir o da güzel olur.güzel fikir ben kitap tamamen süpriz olsun istiyorum o nedenle mümkünse sadece kitaplığımda bulunan kitaplarıma baksın bana alacak arkadaşım okumak istediklerime bakmasın zaten çok var kafası karışır
kullanıcı adım melinda benim orda da
güzel fikir ben kitap tamamen süpriz olsun istiyorum o nedenle mümkünse sadece kitaplığımda bulunan kitaplarıma baksın bana alacak arkadaşım okumak istediklerime bakmasın zaten çok var kafası karışır
kullanıcı adım melinda benim orda da
Benimde kullanıcı adım aynı sadece kitaplıkta bulunanlara bakılsa yeterli en azından elinde olmayan kitap hediye gelir o da güzel olur.
sildim yazdığım mesajıbenim de kullanıcı adım aynı vikitapta da ve kızlara katılıyorum. okuduklarımdan alınmasa yeterli benim için de, ne alacağı tamamen gönlünüzden kopan, kendi beğendiğiniz olsun.
dün d&r 'da baya gezindim ne alsam acaba kitap hediyesi olarak diye daha kime alacağım da belli değil ama bikaç kitap aklıma yattı, hatta kendi okuduklarımdan da almayıp bi hediye bi de kendime alayım diyorum
ekledim seni canımYeni gördüm haftasonu yazılanları bende varım