hediyede fiyat belirlemiş gibi oluyor evet ama insanları mağdur etmiş de olmayalım(doğru kelime bu değil de işte anlatmak istediğimi anlamışsındır)alt limit koymayalım bence, yani bana tuhaf geliyor ne bileyim.
yoo öyle yazmıyor.Zaten kitap,defter,kalem,ayraç 15 tutar ki canım.
Tuhaf gelebilir tabi saygı duyarım:)
2 kitap olabilir mesela yky den çıkan çoğu kitap 15 tl altı. bende bundan dolayı söylemiştim.hediyede fiyat belirlemiş gibi oluyor evet ama insanları mağdur etmiş de olmayalım(doğru kelime bu değil de işte anlatmak istediğimi anlamışsındır)
20 liraya kitap alan birine 5-6 liralık kitap giderse de hoş olmaz
hee şunu da belirtelim mesela sait faik kitapları 7 lira falan o fiyatta alacaksak da 2 kitap alalım mesela
aynen canım2 kitap olabilir mesela yky den çıkan çoğu kitap 15 tl altı. bende bundan dolayı söylemiştim.
onaylıyorummm
Alt limit olabilir bence de
Olur
Bende begendim onayliyorum
pazara kadar mı desek (20 sine)son katılım ne zaman peki
pazara kadar mı desek (20 sine)
20si son katılım tarihi olur 21inde kime göndereceğimizi bildiririmbana uyar. 20 sinde belirlesek 30 una kadar da kargolasak mesela
20si son katılım tarihi olur 21inde kime göndereceğimizi bildiririm
buna da mı onay bekleyelim
bir sonraki hafta sonu bakarsın canım 26 -27 si pazartesi de kargolarsın hemenBen her maddeyi yine onaylıyorum. Ama 20 sı degıl 18 ınde kıme yollayacagımız bellı olsa. Hafta sonu dısında ben vakit ayırıp bakamam.
seni uyanıkTüm şartlar belirlensin, hazıra konacağım ben.şaka bir yana tarih olayı kesinleşince katılıp katılmayacağım benim de kesinleşir.
seni uyanık
tarihler kesin gibi canım, uyarsa 11.miz ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?