- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.421
var var şirketin avukatı olmamı :))))
tühh yahugenç avukat olmak ve kendi ofisin olmaması birde maaşlı çalışan avukat olmak ne kötü
neden kötü?
Selam kizlar , bizim internetimiz kapandi ablam burda oldugu icin onun internetine baglanip girdim okudum hizli hizli kaciyorum simdi , hepinizi ozledim , kardisimin kargosunu yollicam onumdeki hafta
o kadar oku çalış mezun ol ama maddiyat yüzünden ofis açama.. Eşimde bende aynı durumdayız o farklı avukatla çalışıyor ben farklı.. Şimdi bir büro açıp döşemeye kalksak her ay giderleride var tabi kira,elektirik,internet,dogalgaz ve çalışan bir katip alacaksın onun maaşı ve sigortası kendi sigortalarımız derken bizi bayaa bir aşıyor bu ofis işi onun için maaşlı çalışcaz uzuuun bir süre
Okudum okudumay canımcım hoşgeldin topiğimizin en hareketli hatunuilk sayfayı okumadan gitme çok kitap okuyana hediye var
Daha çok genç ve yolun başındasınız canım olur, yoluna girer her şey siz mutlu huzurlu sağlıklı olun da...
as canım gelirse söylerim :) kendine iyi bak öpüyorum :)Okudum okudumInsallah su interneti tekrar baglatiriz bu hafta , cok ilgilenemedim sixle . Mügüme selam soyle gelirse Şule
Kendinize iyi bakinn
Bende de face yok arkadasim,whatsupa katilabilirim ancakkKızlarrrrr facede grup kursak kaç kişi katılır bize
Mrb bayanlar iyi akşamlar bende haftasonu iyi gezdim.maşukiye gittik kahvaltıya kartepe ye çıkacaktık.Aman Allah'ım bir kalabalık bütün istanbul Kartepe de sanki.sonra Abant a gidelim dedi grup beraber Abant a gittik.pestilimiz çıktı.uzun yol bize göre değil millet her haftasonu hangi enerjiyle hangi maddiyatla geziyor anlamadım.
Kardeşim yok ama ben yinede foto paylaşayım belki uğrar o da görür.
Zeliscim geçmiş olsun sana canım bende tam olarak aynı olayı yaşadım 4 ay önce.Allah sabır versin.
Atalantesanada acil şifalar
Eki Görüntüle 1371887 Eki Görüntüle 1371891 Eki Görüntüle 1371895 Eki Görüntüle 1371896
İyi akşamlar kızlar benim bugün kanamam var anlam veremedim size sorayım dedimadet gibi değil zaten adetimde bitti 3 gün önce adetten daha koyu bir renk kıvam olarakta koyu kasılmalarda vardı anlam veremedim
Mrb bayanlar iyi akşamlar bende haftasonu iyi gezdim.maşukiye gittik kahvaltıya kartepe ye çıkacaktık.Aman Allah'ım bir kalabalık bütün istanbul Kartepe de sanki.sonra Abant a gidelim dedi grup beraber Abant a gittik.pestilimiz çıktı.uzun yol bize göre değil millet her haftasonu hangi enerjiyle hangi maddiyatla geziyor anlamadım.
Kardeşim yok ama ben yinede foto paylaşayım belki uğrar o da görür.
Zeliscim geçmiş olsun sana canım bende tam olarak aynı olayı yaşadım 4 ay önce.Allah sabır versin.
Atalantesanada acil şifalar
Eki Görüntüle 1371887 Eki Görüntüle 1371891 Eki Görüntüle 1371895 Eki Görüntüle 1371896
Günaydın kitap kurtlarım :)
Yeni kitabım Dostoyevski - Yeraltından notlar, 2015/3
Allah Allah hayırdır diyelim, belki tam olarak bitmemiştir reglin. Devam ediyor mu peki hala...
oooooooo süpersin zelişimBende hala 4. kitapta takılı kaldım biraz kalın ve iş çok haftabaşı :)
Nasılsın bakalım nasıl gidiyor?
hayır dün akşam bitti agrı sızı olmayınca doktorada gitmedim bende ama adetim bitmişti ve regle hiç benzemiyordu korktum biran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?