- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.041
yaaa grinin elli tonunu yeni aldım ben neden kötüokumayım mı
Evet ya bir hevesle basladik , bir anda issizlasti buralar , biz koparmayalim baglari
Ben de kitapyurdundan verdim ama once bana gelecek suslicem paketi falan oyle
Evet ya bir hevesle basladik , bir anda issizlasti buralar , biz koparmayalim baglari
Canım ne kitabı geliyordu bu arada, kargo hazır demiştin çünkü bayağı önce. Ekstra bir şeyler alma lütfen
Bende fragmanına baktım çok merak uyandırmadı bende grinin...
Ben siparişimi kitapyurdundan verdim bugün ama sen acele etme Istanbul olduğu için ertesi gün gelir zaten.
Bu arada yavaş yavaş kopmalar oluyor topikle aman bize nazar değmesin yektacım çok üzülürüm yoksa
Canım ne kitabı geliyordu bu arada, kargo hazır demiştin çünkü bayağı önce. Ekstra bir şeyler alma lütfen
okucam canım inşallah :)ben artık filmini bekliyorum... şubat 15 de vizyonda canım. Okuyacaksan filmden önce oku mutlaka seriyi :)
Siz anlaşıyorsanız ve aradada olsa sohbet ediyorsanız yeter bence :) Hem burada kimseyi zorla tutamayız kii burda mutlu olanlar bizimle zaten :)ben kardeşime kitabı gönderdim, bugün yarın elinde olur bile. Pes etmek yok kızlar.. Benim kardeşim topiğe uğramıyor bile son zamanlarda göremiyorum onu ama olsun kardeşim o benim yine de..
sulu kar yağan,buz gibi bir samsun sabahından günaydınlar hatunlar,nasılsınız? valla ben bu devirde bu kadar kitap okuyan ve seven kardeşler bulmuşum ya ne mutlu bana. iyiki varsınız.kitap danışacak,tartışacak adam yok etrafımda ...
moonserose tahlil yaptırdın mı??????
günaydınyaptırmadım canım,eşimde yanımda olmak istiyor.cuma öğleden sonraya randevu aldım.öğleden sonra izin aldım.doktordan sonra gezdirecekmiş beni eşim.kesin alışveriş merkezine gideriz :) iyide olur gerçi,kardeşime kitap alırım
yaptırmadım canım,eşimde yanımda olmak istiyor.cuma öğleden sonraya randevu aldım.öğleden sonra izin aldım.doktordan sonra gezdirecekmiş beni eşim.kesin alışveriş merkezine gideriz :) iyide olur gerçi,kardeşime kitap alırım
günaydın
kardeşim senin gibi tez canlı biri nasıl bekleyecek cumaya kadar :)
ben bekleyemezdim kan verirdim hemen
kitabımı daha bitirmedim canım bu ara pek fırsat bulamıyorum
sen bana değil bebişine bişeyler alırsın inşallah :)
koalina kitap okuyamaman burdan ayrılmana sebep olmamalı canım
tek muhabbetimiz kitaplar değilki
gitmesen iyi olurdu
ahh bende çatlıyorum ama daha erken randevu alamadım,eşim müsait değil ve yalnız başıma bunu yapmak istemiyorum
hayırlısı olsun canım bakalım :) bende adet olmadım dünden beri bekliyorum yok
ama vajiliyken hamile kalamam sanırım
kalabilirsin canımhayırlısı olsun canım bakalım :) bende adet olmadım dünden beri bekliyorum yok
ama vajiliyken hamile kalamam sanırım
kalabilirsin canım
ama bu işi çözdükten sonra bebek düşün bence
heheee belli mi olur,ya maratoncu bir sperm azmedip yumurtayı bulmuşsaolur mu olur,ayy ne güzel olurr
Selam kızlarr. İlk defa banlanmışım siteden :) ben de milli oldum
Kardeşlik konusuna gelince benim kardeşimde buralara hiç uğramıyor malesef. Keşke daha fazla sohbet edebilseydik. Ama yoğun çalışıyor sanırım.
Yağmur sonrasına başladım bende dün. Bu aralar moralin çok bozuk. Kendimi kitaplara gömüp hiç kafamı kaldırmamak istiyorum ama mümkün değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?