Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Gelişmelerden haberdar et bizleri e mi?

etmem mi ederim tabii. bu arada konumuza gelirsek yağmurdan sonra yı okumaya başladım cumartesi,sürükleyici bir kitaba benziyor.hatta bu sabah öyle dalmışım ki kitaba durağı son anda farketip indim

etmem mi ederim tabii. bu arada konumuza gelirsek yağmurdan sonra yı okumaya başladım cumartesi,sürükleyici bir kitaba benziyor.hatta bu sabah öyle dalmışım ki kitaba durağı son anda farketip indim
Benimde yağmurdan sonra okunmak üzere bekliyor. Daha elime alamadım. En yakın zamanda başlamalıyım.

günaydın canımcımmm :) nasılsın bakalım ? Hangi kitabı okuyorsun
bebiş muhabbetinin arasına girdim ama Ahmet ümit kuklayı okuyorum çok az kaldı. bugün biter inş.
bugün kardeşimin siparişlerini vereceğim ama hediyesini sonra göndereceğim.

Gğnaydın kızlar. Pek keyifsiz bir günümdeyim...

Merhaba kizlar ablam yillik izne cikti , cumartesi burda olacak insallah , bu siralar pek giremiyorum ama sizleri unutmadim , Mügümün kargosunu da bu hafta hazirlayacgm moonserose simdiden tebrik ederimm hayirli haberi yarin belgelendirirsin insallahh

canı sıkılan arkadaşlara bir film tavsiye edeyim. Haftasonu çok güzel bir film izledim nette.çok duygusal ama eğlenceli bir aile filmiydi.
Mügü sen kitabimi nerden siparis verdin , ben de seninkini ordan alayim , herkes internetten aliyor galiba.
Bu arada Grinin Elli Tonu nu hic begenmedim ben biraktim.
Gecen gece birkac sebe once acilmis bir konuya denk geldim sizofren oglu olan bir kadin yasadiklarini yaziyor , birka bolumu yayinlanmis , onu da siparis vericem kardesiminkini alirken . Okurken cok degisik duygular hissettim agladim ay cok kotuydu , anne olanlar daha da aglar herhalde , merak edenler icin 18 Yasinda Uyudun 29 Yasinda Uyandin Oglum kitabin adii

yaaa grinin elli tonunu yeni aldım ben neden kötü okumayım mı

Kızlar üzülerek kitap arkadaşlığı kısmından çıkmak istiyorum.
Pek ilgilenemediğimi ve dürüst olmak gerekirse beklediğim heyecanı bulamadığımı belirtmek isterim

Kızlar üzülerek kitap arkadaşlığı kısmından çıkmak istiyorum.
Pek ilgilenemediğimi ve dürüst olmak gerekirse beklediğim heyecanı bulamadığımı belirtmek isterim

aaaaaaaaaaaaa neden ama kitapların geliyordu bugün beni kardeşsiz mi bırakıyorsun hadi onuda geçtim senin hevesini kıran nedir benmiyim

aaaaaaaaaaaaa neden ama kitapların geliyordu bugün beni kardeşsiz mi bırakıyorsun hadi onuda geçtim senin hevesini kıran nedir benmiyim
Kıyamam
pek etkili bir kitap arkadaşı olduğumu düşünmedim açıkçası, hevesim yoktu zannettim gaza gelirim ama olmadı...Doğru düzgün kitap bile okuyamadım, başlığın amacına çok ters davranışlar içindeyim

Bende fragmanına baktım çok merak uyandırmadı bende grinin...
Ben siparişimi kitapyurdundan verdim bugün ama sen acele etme Istanbul olduğu için ertesi gün gelir zaten.
Bu arada yavaş yavaş kopmalar oluyor topikle aman bize nazar değmesin yektacım çok üzülürüm yoksa

Canım ne kitabı geliyordu bu arada, kargo hazır demiştin çünkü bayağı önce. Ekstra bir şeyler alma lütfen

Evet ya bir hevesle basladik , bir anda issizlasti buralar , biz koparmayalim baglari
Ben de kitapyurdundan verdim ama once bana gelecek suslicem paketi falan oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…