- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.061
Ben de gitmem anacim hic niyetim yok gitmeye vallahiARKADAŞLAR AÇIKLAMA YAPMA GEREGİ DUYDUM
EVET ARAMIZDAN AYRILAN ARKADAŞLARIMIZ OLUYOR ONLARIN ÖZGÜR İRADESİ KENDİLERİ BİLİRLER KİMSEYİ ZORLA TUTAMAYIZ BURADA SAYGIYLA KARŞILAYALIM. GİDENLERİN OLDUGU GİBİ GELENLERDE VARkitapseverim , moonserose GİBİ ARKADAŞLARIMIZ SONRADAN KATILDILAR...DAHA 1 AYLIK BİR GRUP OLMAMIZA RAGMEN COK YOL KATEDDİK VE KATILIM FAZLA. VE DAHA ARAMIZA KATILCAK ÇOK KİŞİ OLACAGINA İNANIYORUM ONUN İÇİN HİÇ KİMSE ÜZÜLMESİN ÇIKANLAR OLDU DİYE GRUP TAMAMEN KAPANMICAK BEN HEP BURDAYIM :) Love of Coffee ÜZÜLME CANIMCIM :)
Ben de gitmem anacim hic niyetim yok gitmeye vallahi
Mügemin kitaplarini bekliyorum , onun bana gonderdigini okumak icin sabirsizlaniyorum
Ben de onu bekledim ama bugun yogun galiba , su hayatta herseyin basi saglik gercekten de oyle. Saglik , akil sagligi , huzur olsun . Siz cogunuz Istanbuldasiniz ne guzel keske ben de olsam organizasyon yapardik gorusurduk ne guzelmÜGÜNÜNDE CANI SIKKIN SANKİ BU ARALAR
canımm ne oldu neden banlandın??? Ayrıca senin neden canın sıkkın ailevi problemlerin mi varAnlatırsan dinleriz akıl veririz belki
Yani kardeşimz_e_l_i_s :)
Evet canım eşimle problemlerim var. Bu aralar çok gerginiz. İki haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz. Bunaldım sanırım ben bu aralar. Devamlı çocuklarla eve kapanıp kalmak boğuyor beni.
Eşimde sağolsun hiç çıkalımda bir hava alalım demez. Çocuklar konusunda çok yardımcıdır. Yedirir içirir uyutur ama bana hiç hitap etmiyor. Benim üzgün sessiz olmam pek umrunda değil sanırım.
Kadın dediğin biraz ruhu okşansın ister. Ben hiç yaşayamıyorum malesef. Haksızda olsa geri adım atıp gelip saçımı okşamaz mesela. Çok seviyor ama hissettiremiyor.
Dün farkettim mesela yatak odasının camk buhar yapmış oraya serap yazmış. Oda üzülüyor bu duruma biliyorum ama bir adım atmıyor. Hep ben atmaktan sıkıldım.
Prk anlaşılır olmadı ama böyle ufak şeyler birikti işte bende
sen kendini değiştirmeye çalışsan canımEvet canım eşimle problemlerim var. Bu aralar çok gerginiz. İki haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz. Bunaldım sanırım ben bu aralar. Devamlı çocuklarla eve kapanıp kalmak boğuyor beni.
Eşimde sağolsun hiç çıkalımda bir hava alalım demez. Çocuklar konusunda çok yardımcıdır. Yedirir içirir uyutur ama bana hiç hitap etmiyor. Benim üzgün sessiz olmam pek umrunda değil sanırım.
Kadın dediğin biraz ruhu okşansın ister. Ben hiç yaşayamıyorum malesef. Haksızda olsa geri adım atıp gelip saçımı okşamaz mesela. Çok seviyor ama hissettiremiyor.
Dün farkettim mesela yatak odasının camk buhar yapmış oraya serap yazmış. Oda üzülüyor bu duruma biliyorum ama bir adım atmıyor. Hep ben atmaktan sıkıldım.
Hadi hayırlısı bakalım...
Canım sadece yazdıklarınıza bakılırsa çok daralmışsın da neden eşini bekliyorsun çıkıp hava almak kendini iyi hissetmek için?
sen kendini değiştirmeye çalışsan canım
onu böyle kabul etsen
kötü biri değilse, beni seviyor diyorsan,iyi bir babaysa bazı yönlerini o şekilde kabul etmeye çalış
hiçbir evlilik dört dörtlük değilki, zamanla düzelir elbet sabır
Canım ya evlilikte maalesef böyle sorunlar oluyor.ilk 5 sene bende elimin ailesiyle altlı üstlü oturduğum için çok sorun yaşadım.mutlu bir gülümü hatırmam sonra maddi Açıdan toparlanınca kiraya çektik.5 senedir çok mutluyuz.üstelik tekrar Çalışmaya başlayınca Başlarda istemesede bana saygısı arttı.çok zor süreçler geçirdik ama vazgeçmedim 10 yıllık Evliyim daha evliliğim birkaç senedir oturdu.sakın sende vazgeçme çabalamadan olmuyor malesefEvet canım eşimle problemlerim var. Bu aralar çok gerginiz. İki haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz. Bunaldım sanırım ben bu aralar. Devamlı çocuklarla eve kapanıp kalmak boğuyor beni.
canım sıkkın değil bugün evdeyim aslında ama İnternette sıkıntı var kopuyor sürekli.Allah bu günümü aratmasın ne diyeyim ben survivorımmÜGÜNÜNDE CANI SIKKIN SANKİ BU ARALAR
Evet canım eşimle problemlerim var. Bu aralar çok gerginiz. İki haftadır doğru düzgün konuşmuyoruz. Bunaldım sanırım ben bu aralar. Devamlı çocuklarla eve kapanıp kalmak boğuyor beni.
canım sıkkın değil bugün evdeyim aslında ama İnternette sıkıntı var kopuyor sürekli.Allah bu günümü aratmasın ne diyeyim ben survivorım
Canım ya evlilikte maalesef böyle sorunlar oluyor.ilk 5 sene bende elimin ailesiyle altlı üstlü oturduğum için çok sorun yaşadım.mutlu bir gülümü hatırmam sonra maddi Açıdan toparlanınca kiraya çektik.5 senedir çok mutluyuz.üstelik tekrar Çalışmaya başlayınca Başlarda istemesede bana saygısı arttı.çok zor süreçler geçirdik ama vazgeçmedim 10 yıllık Evliyim daha evliliğim birkaç senedir oturdu.sakın sende vazgeçme çabalamadan olmuyor malesef
canım benim allah yardımcın olsun dua etcem senin için
aman ha iyi olun canım aminnn :)
canım "ya vedud" ve "ya cami" esmalarını bol bol okuSağol fıstık :) iyi ki sizi tanımışım. Çok şekersiniz hepiniz
Inşallah düzelir herşey.Hamileliğimin son ayına kadar çalıştım sonra iki çocuk üst üste rvde kalmak beni çok zorladı. Biraz büyütünce bende istiyorum çalışmayı inşallah. Umarım bizde düzeliriz canım.
canım "ya vedud" ve "ya cami" esmalarını bol bol oku
ben daraldığımda ve senin gibi hissettiğimde okumuştum çok faydasını görmüştüm
Kızlar ben de açıklama yapma gereği duydum madem bunca konuşuldu bu konu ve tepki gösterildi.
İlk olarak buranın ana amacı kitaplar öyle değil mi? Aksi halde diğer bütün bölümlerde zaten istediğimiz kadar sohbet edebiliriz. Amaç güzel, hedefler güzel ancak ben gelirken dahi bu sene doğru düzgün kitap okuyamadığımı ve gaza gelmek istediğimi belirtmiştim.
Başlangıçta kitap kardeşimle güzel bir şekilde anlaşıp hem yeni yıl hediyesi olması hem de kendi adıma yeni yıla güzel başlayıp kitap okuyacağım bir yıl olması adına konuştuk hatta hedef belirledik vs. Hediyelerimizi de yeni yıl hediyesi olarak göndereceğimizi söylemiştik. Ben o dönem oldukça yoğun olmama hatta memleketime gitmeme rağmen, Atalante'nin kargosunu memleketime yönlendirdim ki bir an önce elime ulaşsın diye. Kendisi daha önce göndereceğini söylemiş ancak ben güvensizlik olmaması adına aynı gün kargoya verelim istersen demiştim. Sonuçta ben onu tanımam ve oldukça yeni bir üye, ben eski üye olsam da o da beni tanımaz . Neticede bir kaç gün gecikme ile Aralık 23'te kargoyu gönderdim ve biraz da gecikmenin mahcubiyeti ile hemen o gün bir kitap daha ekleyerek anlaşmamızın tersine 2 kitap gönderdim. Kendimce ince düşündüğümü zannediyordum. Kitap arkadaşım da o gün göndereceğini söyledi ancak göndermedi, ondan sonraki günler de kargo eline ulaşınca göndermekten vazgeçtiğini, mahcup olduğunu, ekleme yapacağını vs söyledi. Daha sonra yoğunluk sebebiyle yeni yıldan önce gönderemeyeceğini söyledi. Benim kırgınlığım aslında burada başladı çünkü bir anlaşmaya vardık ve söz verdik.
En son cumartesi kargolar açıksa göndereceğini söyledi, ondan önce kargonunu hazır olduğunu söyledi vs derken bugün 15. gün ve ben heyecanımı kaybettim.
Yanlış anlaşılma olmasın oyaladığını düşünmüyor yahut güvensizlik yaşamıyorum ancak hepimizin kitap alacak durumu var zaten, amaç gelecek kitaplar değil heyecan duyup okumaya heves etmek, iletişim halinde olmak, birbirimize bildirim yaparak daha fazla okumaktı. En azından kendi adıma buydu. Ancak benim hevesim kırıldı bu sebeple kitap arkadaşıma da haksızlık etmek istemedim. Kendisi de sebep ben miyim diye sormasına rağmen benim hevesimin kaçtığını ve kitap okuyamadığımı amaca ters düştüğümü söyledim. Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu çünkü.
Ve kendisi ben adresi 2-3 hafta önce göndermeme rağmen şu an kargoda olduğunu ve TAM ADRESİ istediğini söyledi ki zaten vermiştim. Açıkçası pek önemsenmediğimi düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?