- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.001
istanbul soğuk daha da soğuk olacakmış
kar tatili bekliyoruz :)
1 yıldan fazlasen vajinismusu ne kadar çektin
hamilesin canım gözün aydınhatun kardeşler konuyla alakalı değil ama çoğunuz benden tecrübeli olduğu için soruyorum size.adetim 3 gün geçikti,tez canlı biri olarak bu sabah gebelik testi yaptım.sonuç aşağıdaki gibi.doktora yarın gideceğim ama bunun yanılma payı var mı? kafam karıştı offfffff
hatun kardeşler konuyla alakalı değil ama çoğunuz benden tecrübeli olduğu için soruyorum size.adetim 3 gün geçikti,tez canlı biri olarak bu sabah gebelik testi yaptım.sonuç aşağıdaki gibi.doktora yarın gideceğim ama bunun yanılma payı var mı? kafam karıştı offfffff
hayırlı olsun canım bebiş geliyor.hatun kardeşler konuyla alakalı değil ama çoğunuz benden tecrübeli olduğu için soruyorum size.adetim 3 gün geçikti,tez canlı biri olarak bu sabah gebelik testi yaptım.sonuç aşağıdaki gibi.doktora yarın gideceğim ama bunun yanılma payı var mı? kafam karıştı offfffff
1 yıldan fazla
günaydın cici bayanlar nasılsınız?
iyi haftalar herkese
hayırlı olsun canım bebiş geliyor.
hamilesin canım gözün aydın
bugün kan testi yaptır
kan testi yaptırınca emin olursun canımne bileyim yahu 30 yaşından sonra hemen olmaz,3-5 ay sonra olur filan dediler bana çok.açıkçası hemen olmasını beklemiyordum.doktora gidene kadar da inanamayacağım sanırım
kan testi yaptırınca emin olursun canım
eşine söyledinmi? heyecanlımısın ne hissediyorsun :)
yüzde doksan doğru o testler ama yine en garantilisi kan testisöyledim,ne derece doğruki o testler,şimdi sevinim miii sevinmeyeyim mi diyor :) oda şaşkın anlayacağın bana soruyor.bende çok şaşkınım ve heyecanlıyım.böyle elim ayağıma dolanacağını tahmin bile etmezdim
yarın doktora gideceğim,randevu aldım.çok heyecanlıyım cidden .ALLAH ım ,bu ne ilginç bir duygu böyle...yüzde doksan doğru o testler ama yine en garantilisi kan testi
yarın kan verirsen perşembe tekrar verip yükselişini takip edebilirsin
yada sakince bekleyeyim dersen 5. haftada gidip keseyi görebilirsin
ay çok heyecanlı
hatun kardeşler konuyla alakalı değil ama çoğunuz benden tecrübeli olduğu için soruyorum size.adetim 3 gün geçikti,tez canlı biri olarak bu sabah gebelik testi yaptım.sonuç aşağıdaki gibi.doktora yarın gideceğim ama bunun yanılma payı var mı? kafam karıştı offfffff
Tebriklerrrr :) benim kızımda yaptığım test daha silik çıkmıştı.
Canım nasıl sevindim ya :) topiğimize bebişimiz geliyor
İstanbul bugün güneşli ama zehir gibi soğuk. Karı bekliyoruz :)
inşallah teyzeleri,çok heyecanlandım ben şimdi.inanın sizle konuşmak heyecanlandırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?