- 28 Kasım 2008
- 4.324
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
kitap kardeşin varmı
kardeş olalımmı
[/QUOTE]Sağol serapcım .saçlarla başım belada çok fazla gür bide hergün yıkarım ben. o yüzden hep hasta olurum.kızımın benimkinden beter. Tokada takmadığı için sürekli kestiriyorum. ama Allahtan çok düz saçlıyız. kıvırcık saçlı olduğumu düşünemiyorum.
ALLAH ım hatunun derdine bakbende aynısını istiyorum iki tüy saç var kafamda,kabarık dursun diye limden geleni yapıyorum ve çok dökülüyor.
kitap kardeşim yok,olabilirz tabikikonu sahibimiz atalante gelsinde danışalım
Ben de düz saçlıyım. Avantaj aslında yıka ve çık fönlü gibi ne güzel :)Sağol serapcım .saçlarla başım belada çok fazla gür bide hergün yıkarım ben. o yüzden hep hasta olurum.kızımın benimkinden beter. Tokada takmadığı için sürekli kestiriyorum. ama Allahtan çok düz saçlıyız. kıvırcık saçlı olduğumu düşünemiyorum.
kitapseverim ve moonserose sizde kardeş olsanıza
Gercekten kafamda canlandirdigim gibisin , cok guzelsinavatarımı değiştirdim bak bu benim Yekta. tabii bu siyah beyaz resim insanı güzel gösteriyor.
Iyiyiz Seroo sen napiyosunGünaydınnn. Güneşli ama buzzz gibi bir İstanbul sabahından herkese selamlar :) nasılsınız bakalım?
ben hangi kitabı istiyorum bilmiyorumki
kırmızı pazartesi olabilir
uçurtma avcısı olabilir
pasaklı tanrıça olabilir
Gercekten kafamda canlandirdigim gibisin , cok guzelsinAzra da sana mi benziyor babasina mi
Masa basi gercekten buyutuyor totisi ya
Iyiyiz Seroo sen napiyosun
Ne guzel genc kiz dedigin citi piti olsun , ben de makyaj yapmiyorum cok usenirimO senin güzelliğin fıstıkım . gözlük takıyorum ya o çok değiştiriyor insanı. normalde makyaj yapmıyorum. makyajlı gözlüksüz kimse tanıyamıyor beni.
Azra ikimizede benziyor.Ama çok zayıf.herhalde o sürekli yemek yiyip zayıf kalanlardan olacak. çok hareketli ondan herhalde.
Ama benim instagramim yok feysbıkım da yıkkİyiyim bebişkom. Bugün temizliğe abla gelicek perdeleri yıkamaya başladım :)
Kızlar birbirimizi instagramdan takip etsek ya. Tabi isteyenler. Kardeş olduk ya görelim birbirimizi :)
O senin güzelliğin fıstıkım . gözlük takıyorum ya o çok değiştiriyor insanı. normalde makyaj yapmıyorum. makyajlı gözlüksüz kimse tanıyamıyor beni.
Azra ikimizede benziyor.Ama çok zayıf.herhalde o sürekli yemek yiyip zayıf kalanlardan olacak. çok hareketli ondan herhalde.
Ama benim instagramim yok feysbıkım da yıkk
benim de yokAma benim instagramim yok feysbıkım da yıkk
benim de yok
Sevgilin mi istemiyo facebook açmanı falan yekta doğru söyle
İyiyim bebişkom. Bugün temizliğe abla gelicek perdeleri yıkamaya başladım :)
Kızlar birbirimizi instagramdan takip etsek ya. Tabi isteyenler. Kardeş olduk ya görelim birbirimizi :)
Ahh feysbıkkbenim sadece twitterım var onda da siyasi yazıyom genelde .diğerleri çok zaman kaybı geliyor bana. Benim kızın faci var onuda çok alıştırmamaya çalışıyorum.
Kimsenin yok herhalde :) vazgeçtim o zaman bende
benim sadece twitterım var onda da siyasi yazıyom genelde .diğerleri çok zaman kaybı geliyor bana. Benim kızın faci var onuda çok alıştırmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?