Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Günaydın kızlar. Moralim bozuk bugün. Dün defneyi (kızım) göz kontrolüne götürdüm. Gözleri bozuk çıktı. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Daha 2 yaşında nasıl kullanacak bilmiyorum başka bir doktora daha göstermek istiyorum. Var mı bildiğiniz iyi bir göz doktoru?

İstanbul göze götürdüm bende. Heralde bir de dünya göze götürücem. Teşekkür ederim canım.

cok gecmiş olsun. iyi yaparsınız başka göze götürmekle.
herkes doktorluk yapamıyo ne yazıkki

Geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.

merhaba kızlar

canım bozma moralini bende nerdeyse doğar doğmaz göz doktoruna götürmüştüm.(çünkü eşimde bende gözlüklüyüz).Bu seneye kadar birşey çıkmadı.Bu sene 1,5 miyop çıktı.ben kendimde nefret ediyorum .Banada hiç yakışmıyor.Ama sakın lens kullanmayın ben kullandım uzun süre gözüm mikrop kaptı birde onun tedavisiyle uğraştım.şimdi korneam zedelendiği için laserde olamıyorum.
kızının numarası belli mi

Geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.

Sağolun kızlar. Ben de gözlük takıyorum sürekli olmasada. Sanırım ırsi bizde ki de müge. 3.50 astigmat dedi çok fazla değil mi dedim çocuklarda numaranın pek bir öneni yok dedi.

Nasıl taktırıcam gözlüğü bilmiyorum. Sen nereye götürüyorsun ufaklığı?var mı bir doktor tavsiyen?

Geçmiş olsun canım. Erken gözlük kullanımı iyileştirmeyi hızlandırabilir. Moralini bozma...
Benim minik kızımın gözlerinde de hafif bir kayma var sanki. Dr umuz 6 aya kadar normal dedi. Bakalım bekliyoruz.. Çok zor yahu anne olmak...

Lensi her göz kaldıramayabiliyor. Ben 12 yıldır lens kullanıyorum. Bir zararını görmedim şimdiye kadar.

Sağol canım. Evet göz kayması normal ve geçici. Oğlumda da vardı geçti içini gerah tut.
Hemde nasıl zor anne olmak. Allah dermansız dert vermesin kimseye bunlar ufak şeyler. Yine de insanın kafasını bulandırıyor işte.

Aatignat galiba doğuştan oluyor benimde 3 numara doğuştan astigmatım var.bizim kızı şişli de yakın bi doktora götürdüm. Orası kapandı şimdi .aslında 6 ayda bir götürmek Lazım kontrol için

Ayyy olamaaaazzzzkıyamam ben yavruyaaaa (((Benim bir arkadaşımın oğluna da kötü göz doktoru yüzünden yanlış tedaviuygulanmıştı.çok net hatırlamıyorum.kayma var diye bir gözü bantlı durdu uzun bir süre.halbuki kaymanın dışında başka başka şeyler de varmış.dr çok önemli.mutlaka 2-3 doktora daha götür.çok geçmiş olsunnn

çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun şifa versin

Bulanır tabi, elinde değil insanın.. Bir an önce şifasını bulsun yavrular...

Bizim dr umuz "Her göz doktoru bebek gözünden anlamaz dedi. Bebekler göz doktoruna gidecekse bunun tecrübesine ve bilgisine sahip bir göz dr una götürülmeli." dedi.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…