- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
cok gecmiş olsun. iyi yaparsınız başka göze götürmekle.Günaydın kızlar. Moralim bozuk bugün. Dün defneyi (kızım) göz kontrolüne götürdüm. Gözleri bozuk çıktı. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Daha 2 yaşında nasıl kullanacak bilmiyorumbaşka bir doktora daha göstermek istiyorum. Var mı bildiğiniz iyi bir göz doktoru?
Geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.Günaydın kızlar. Moralim bozuk bugün. Dün defneyi (kızım) göz kontrolüne götürdüm. Gözleri bozuk çıktı. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Daha 2 yaşında nasıl kullanacak bilmiyorumbaşka bir doktora daha göstermek istiyorum. Var mı bildiğiniz iyi bir göz doktoru?
Günaydın kızlar. Moralim bozuk bugün. Dün defneyi (kızım) göz kontrolüne götürdüm. Gözleri bozuk çıktı. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Daha 2 yaşında nasıl kullanacak bilmiyorumbaşka bir doktora daha göstermek istiyorum. Var mı bildiğiniz iyi bir göz doktoru?
Geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.
merhaba kızlar
canım bozma moralini bende nerdeyse doğar doğmaz göz doktoruna götürmüştüm.(çünkü eşimde bende gözlüklüyüz).Bu seneye kadar birşey çıkmadı.Bu sene 1,5 miyop çıktı.ben kendimde nefret ediyorum .Banada hiç yakışmıyor.Ama sakın lens kullanmayın ben kullandım uzun süre gözüm mikrop kaptı birde onun tedavisiyle uğraştım.şimdi korneam zedelendiği için laserde olamıyorum.
kızının numarası belli mi
Günaydın kızlar. Moralim bozuk bugün. Dün defneyi (kızım) göz kontrolüne götürdüm. Gözleri bozuk çıktı. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Daha 2 yaşında nasıl kullanacak bilmiyorumbaşka bir doktora daha göstermek istiyorum. Var mı bildiğiniz iyi bir göz doktoru?
merhaba kızlar
canım bozma moralini bende nerdeyse doğar doğmaz göz doktoruna götürmüştüm.(çünkü eşimde bende gözlüklüyüz).Bu seneye kadar birşey çıkmadı.Bu sene 1,5 miyop çıktı.ben kendimde nefret ediyorum .Banada hiç yakışmıyor.Ama sakın lens kullanmayın ben kullandım uzun süre gözüm mikrop kaptı birde onun tedavisiyle uğraştım.şimdi korneam zedelendiği için laserde olamıyorum.
kızının numarası belli mi
Geçmiş olsun canım. Erken gözlük kullanımı iyileştirmeyi hızlandırabilir. Moralini bozma...
Benim minik kızımın gözlerinde de hafif bir kayma var sanki. Dr umuz 6 aya kadar normal dedi. Bakalım bekliyoruz.. Çok zor yahu anne olmak...
Aatignat galiba doğuştan oluyor benimde 3 numara doğuştan astigmatım var.bizim kızı şişli de yakın bi doktora götürdüm. Orası kapandı şimdi .aslında 6 ayda bir götürmek Lazım kontrol içinSağolun kızlar. Ben de gözlük takıyorum sürekli olmasada. Sanırım ırsi bizde ki de müge. 3.50 astigmat dedi çok fazla değil mi dedim çocuklarda numaranın pek bir öneni yok dedi.
Nasıl taktırıcam gözlüğü bilmiyorum. Sen nereye götürüyorsun ufaklığı?var mı bir doktor tavsiyen?
Ayyy olamaaaazzzzGeçmiş olsun canım. Erken gözlük kullanımı iyileştirmeyi hızlandırabilir. Moralini bozma...
Benim minik kızımın gözlerinde de hafif bir kayma var sanki. Dr umuz 6 aya kadar normal dedi. Bakalım bekliyoruz.. Çok zor yahu anne olmak...
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun şifa versinGünaydın kızlar. Moralim bozuk bugün. Dün defneyi (kızım) göz kontrolüne götürdüm. Gözleri bozuk çıktı. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Daha 2 yaşında nasıl kullanacak bilmiyorumbaşka bir doktora daha göstermek istiyorum. Var mı bildiğiniz iyi bir göz doktoru?
çok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun şifa versin
Sağol canım. Evet göz kayması normal ve geçici. Oğlumda da vardı geçti içini gerah tut.
Hemde nasıl zor anne olmak. Allah dermansız dert vermesin kimseye bunlar ufak şeyler. Yine de insanın kafasını bulandırıyor işte.
Ayyy olamaaaazzzzkıyamam ben yavruyaaaa (((Benim bir arkadaşımın oğluna da kötü göz doktoru yüzünden yanlış tedaviuygulanmıştı.çok net hatırlamıyorum.kayma var diye bir gözü bantlı durdu uzun bir süre.halbuki kaymanın dışında başka başka şeyler de varmış.dr çok önemli.mutlaka 2-3 doktora daha götür.çok geçmiş olsunnn
Peki.Bizim dr umuz "Her göz doktoru bebek gözünden anlamaz dedi. Bebekler göz doktoruna gidecekse bunun tecrübesine ve bilgisine sahip bir göz dr una götürülmeli." dedi.
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Moralim bozuk bugün. Dün defneyi (kızım) göz kontrolüne götürdüm. Gözleri bozuk çıktı. Gözlük kullanması gerekiyormuş. Daha 2 yaşında nasıl kullanacak bilmiyorumbaşka bir doktora daha göstermek istiyorum. Var mı bildiğiniz iyi bir göz doktoru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?