Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Geçmiş olsun. Renkli renkli şirin çocuk gözlüklerini sever belki.

Nasılsınız?

Cok gecmis olsun Serap , Allah sifa versin minigine , cok tatli cocuk gozlukleri var ya goruyorum hep sokakta , belki cocuklukta kullaninca 18ine dogru bieakir belki

Ben de hastanedeydim dun geceden beri kizlar , hatta acile kaldirilmadan once son dk larimda konu acmistim sag kaburgam diye korkudan , tahlillerde birsey cikmadi sukurler olsun ki , ama bu agri bitirdi beni , oyle iste simdi evimdeyim , Allah herkese sifalar verir insallah derdi olana dermanini da cok hassasim bu konularda , tabi hersey Allahtan , ondan gelene razi olmaliyiz ama dusmanimi bile dusurmesin hastanelere Aminn...

Çok geçmiş olsun arkadaşım.

benim çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun...Şimdi nasılsın peki azaldı mı ağrın?

geçmiş olsun neden ağrımış peki
ilaç verdimi, şimdi nasılsın

Günaydınlar. Nasılsınız?

Biz yarın evde Kur'an okutcaz. Hem yeni evlendik diye hem de söylemesi ayıp araba aldım, Allah kazanız belasız kullanmak nasip etsin diye.

Birazdan annem gelecek, yarın için tavuk haslayacagız temizlik yapacağız. Anneler bir tanetane

allah kabul etsin
arabayı da güle güle kullanın kazasız belasız inşallah

Allah kabul etsin canım benimm

günaydın hatunlar,nasılsınız? geçmiş olsun srpcndnz, benim arkadaşım kızına silikondan çerçeve almış,memnundu ama umarım kızında kullanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…