- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 45
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Çok güzel bir fikir :)Kızlar hazır yılbaşı da yaklaşıyorken kitaplarımızı gönderelim bence de:)
Yalnız neye göre alalım kitapları? Karşımızdakinin okuyup okumadığını nereden bilebiliriz?
Acaba diyorum herkes bir istek listesi hazırlasa ve ilk sayfada dursa, ayda bir kitap kardeşimizin kitap listesinden seçtiğimiz kitabı göndersek? Ne dersiniz?
Kızlar hazır yılbaşı da yaklaşıyorken kitaplarımızı gönderelim bence de:)
Yalnız neye göre alalım kitapları? Karşımızdakinin okuyup okumadığını nereden bilebiliriz?
Acaba diyorum herkes bir istek listesi hazırlasa ve ilk sayfada dursa, ayda bir kitap kardeşimizin kitap listesinden seçtiğimiz kitabı göndersek? Ne dersiniz?
Kardeslerim ben gicik oldum ama oksuz kaldim herkesin kardesi var benimki nerde hiiiiiii
Buradan kendisine bu kitabi armagan ediyorumm Eki Görüntüle 1332149
Aslında olabilir de. Ben de gün içinde bir liste hazırlarım. En çok merak ettiğim ve almak istediğim Ercüment Cengiz Gırnatacı
Ben oliiiim senın kardeşinkardeşin
Günaydın canımm nasılsın???
Günaydın. Evdeyim biraz saat geçsin alışverişe gitcem, kitap alırım herhalde
Oooo bol bol verimli alışverişler o zaman sana :) Ne işle uğraşıyorsun canım
Doktorum ben. Akşam nöbete gideceğim. Teşekkür ederim
aaa ne güzel branşınız nedir
acil tıp hekimliği zor olsa gerekAcil doktoruyum ben. Teşekkür ederim
Günaydın kızlarrr. Hemen istediğim kitapları düşünmeye başlıyım
Merhaba canım.kitap sever iki kişi olarak ben ve zeliş de aranıza katılmak istiyoruz.ancak biz birbirimize veya bir başkasına kitap göndermek değil de sadece kitap sohbetine katılmak istiyoruz.uygun mudur?Kızlar kardeşlerimizle bu topikte sohbete devam ediyoruz Kardeşliğimiz daim olsun :)
Not: Kendine kitap kardeşi isteyen arkadaşlarımız bana özel mesaj yolu ile veya topiğime yazarak ulaşabilirler :)
Kitap kardeşi olanlar:
@mabel &Dea-tacita
@kedifatos &Mata Hari
azra2004 & Love of Coffee
@__ATALANTE & @Koalina
Hediyelerinizi alırken zorlanmamanız açısından herkes bir liste yapıyor o listenin içinden istediğiniz kitabı kardeşinize alabilirsiniz :)
Kedifatoşun istediği kitaplar;
Ahmet ümit kitapları (Beyoğlu'nun en güzel abısı hariç)
Zülfü livaneli kitapları
Ayfer tunç . Ömür diyorlar buna
Ahmet Arif. Leylim ley
Reha Çamuroğlu ikiilebir
__ATALANTEnin istediği kitaplar;
John Green-Aynı yıldızın Altında
Sarah jio-gündüzsefası
Hande Altaylı-Kahperengi
Adam fawer-Empati
Kristın Hannah- Kış bahçesi
Not:diğer katılımcıların mesajları geldikçe eklenecektir!
Merhaba canım.kitap sever iki kişi olarak ben ve zeliş de aranıza katılmak istiyoruz.ancak biz birbirimize veya bir başkasına kitap göndermek değil de sadece kitap sohbetine katılmak istiyoruz.uygun mudur?
Sagol canım.zeliş de yazar buraya.tabiki uygundur sizlerde bizim kardeşimiz olabilirsiniz aramıza hoşgeldiniz :)
canım benim kimseye kardeşimi kaptırmam ben dün misafirimin gelecekti bütün gün evde yemek yaptım ilk kz gelecekleri içi çok özendim normalde hiç yalnız bırakmam seni. çünkü bütün gün bilgisayarın karşısındayım.Kardeslerim ben gicik oldum ama oksuz kaldim herkesin kardesi var benimki nerde hiiiiiii
Buradan kendisine bu kitabi armagan ediyorumm Eki Görüntüle 1332149
Hosgeldin kardeşimmmmmSelamlarrrrr geltim bende
Sevgili kardeşimi ve sizi selamlıyorum ufak bir iş var
hemen dönücem