Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Çok güzel bir fikir :)

Aslında olabilir de. Ben de gün içinde bir liste hazırlarım. En çok merak ettiğim ve almak istediğim Ercüment Cengiz Gırnatacı

Kardeslerim ben gicik oldum ama oksuz kaldim herkesin kardesi var benimki nerde hiiiiiii

Buradan kendisine bu kitabi armagan ediyorumm Eki Görüntüle 1332149

Ben oliiiim senın kardeşinkardeşin

Merhaba canım.kitap sever iki kişi olarak ben ve zeliş de aranıza katılmak istiyoruz.ancak biz birbirimize veya bir başkasına kitap göndermek değil de sadece kitap sohbetine katılmak istiyoruz.uygun mudur?

Merhaba canım.kitap sever iki kişi olarak ben ve zeliş de aranıza katılmak istiyoruz.ancak biz birbirimize veya bir başkasına kitap göndermek değil de sadece kitap sohbetine katılmak istiyoruz.uygun mudur?

tabiki uygundur sizlerde bizim kardeşimiz olabilirsiniz aramıza hoşgeldiniz :)

Selamlarrrrr geltim bende

Sevgili kardeşimi ve sizi selamlıyorum ufak bir iş var

hemen dönücem

Kardeslerim ben gicik oldum ama oksuz kaldim herkesin kardesi var benimki nerde hiiiiiii

Buradan kendisine bu kitabi armagan ediyorumm Eki Görüntüle 1332149
canım benim kimseye kardeşimi kaptırmam ben dün misafirimin gelecekti bütün gün evde yemek yaptım ilk kz gelecekleri içi çok özendim normalde hiç yalnız bırakmam seni. çünkü bütün gün bilgisayarın karşısındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…