Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ahhh.. ahh.. :) Tadını çıkarmaya vakit kalmıyor kii

evet ev işi temizlik yemek iş hayatı evlilik zooorr

bende aynı durumdan müzdarip olduğum için evde pek okuyamıyorum ama iş-ev arası toplu taşıma araçları kullandığım için o vakitlerde okuyabiliyorum. çok da iyi oluyor.başka türlü yol bitmiyor

bende aynı durumdan müzdarip olduğum için evde pek okuyamıyorum ama iş-ev arası toplu taşıma araçları kullandığım için o vakitlerde okuyabiliyorum. çok da iyi oluyor.başka türlü yol bitmiyor

istanbuldamısın?

istanbuldamısın?

Ben hergün 2 - 2,5 saat serviste kalıyorum o yüzden okumaya daha fazla zaman ayırabiliyorum yoksa sadece evde okusan çok az olurdu heralde...

merhaba bayanlar iyi haftalar
offfffffff 2 saat mi 2,5 saat mii ALLAH kolaylık versin,zormuş cidden

hoşgeldin canım aramıza benim kitap kardeşim Yekta da Samsunda yaşıyor.
ben otobüsle dönüyorum eve normalde yarım saat sürüyor. trafiğe kalırsam 2 saat sadece akşam trafiği bol bol yolda okuyorum bende

valla trafik sorunu olanların Allah yardımcısı olsun zor gerçekten

hoşgördüm, aa negüzel samsunlu birini kk da görmek evet güzel oluyor ama arada azar işittiğimde oluyor.cuma sabahını anlatayım ; benim bindiğim otobüs çok dolu oluyor. ben kalkış yerinde 4 durak sonra bindiğim halde ben bindikden sonra genelde herke ayakta kalıyor. kitaba öyle dalmışım ki ben,etrafımda ne var ne yok farkında değilim. yaşlı bir teyze '' şuna bak şuna yer vermemek için oturmuş da kitap okuyor,ne günlere kaldık,başka zaman olsa kitaba el sürmezsiniz ama '' diye bir bağırıyor bana.ben önce bana bağırdığını anlamadım,etrafıma baktım,anladım ki bana bağırıyor.kalkıp yer verdim ve '' kusra bakma teyze kitaba dalmış seni görmemişim,gel otur ama ben yer vermemek için okumuyodum '' dedim ama teyze inene kadar ters ters baktı bana

ben olsam bu laflardan sonra yer verirmiydim emin olamadım şimdi :)

Al benden de o kadar, teşekkür bile etmemiştir birde değil mi?

abooo kadında nasıl fenaymışşş :)

2 sene önce falan gençler yer vermeye başladı otobüste o kadar zoruma gittiki dedim ben yaşlandım herhalde .
bende artık alıştım kimseye yer falan pek vermiyorum.zaten belim ağrıyor fazla ayakta durunca(35 yaşındayım bu arada)Seninkide çok komik olmuş

aman kızlar ne teşekkürü gözleriyle dövdü beni korktum şahsen. bir daha otobüste karşılaşmamak için dua ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…