• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

çok merak ettim şimdi onamı başlasam ben aslında beni yoran kitapları seviyorum zaman mekan birbirine karışacak.
tekdüze gitmeyecek.Öyle olunca algım açık kalıyor sıkılmıyorum

O halde sana
Kayboluş - Ken Grimwood öneririm kesinlikle..
Epilepsi hastası bir kadın üzerinde hastalığın tedavisiyle ilgili yeni bir çalışma denerler.. Tatataaammm

Kızlar bugün rüyamda doğum yapıyordum ve diğer gün tekrar hamile kalıyordum ayrıca hiç hamile olduğumu bilmeden hastaneye gidiyorum ve doğum yapıp geliyordum garip.. :) Sanırım dün sizin dediğiniz kitaptan etkilendim kadın hamilelik belirtileri yaşıyor ama hamile değil. Benimkide tam tersiydi işte :)

Kızlar bugün rüyamda doğum yapıyordum ve diğer gün tekrar hamile kalıyordum ayrıca hiç hamile olduğumu bilmeden hastaneye gidiyorum ve doğum yapıp geliyordum garip.. :) Sanırım dün sizin dediğiniz kitaptan etkilendim kadın hamilelik belirtileri yaşıyor ama hamile değil. Benimkide tam tersiydi işte :)

Eskiden ben de görürdüm o tip rüyalar, karın ağrısıyla dr a giderd,m. Dr hamilesin derdi değilim derdim. Sonra suni sancıyla doğurturdu ama içimden bebek değil bebeklerin eşi olur ya o çıkardı. Her seferinde dr a ben sana demiştim diye bağırırdım.. Off bilinçaltı çok fena ya

dogurmak cok güzel. hadi bakalım hayırlısı. aşcan hrhalde şu durumunu :KK60:

bayanlar sizden bir arkadaşım için kişsel geşlişim kitabı tavsiyesi isteyeceğim.iş hayatında etkili konuşma karşındakini ikna etme,kendini güzel ifade edebilme vs.Benden tavsiye istedi.Aslında benimde ihtiyacım var ama çok umursamıyorum.

sırrı er'in kitapları güzeldir tavsiye ederim

Eskiden ben de görürdüm o tip rüyalar, karın ağrısıyla dr a giderd,m. Dr hamilesin derdi değilim derdim. Sonra suni sancıyla doğurturdu ama içimden bebek değil bebeklerin eşi olur ya o çıkardı. Her seferinde dr a ben sana demiştim diye bağırırdım.. Off bilinçaltı çok fena ya

evet ya kalktım bi tuhaf oldum

Bu arada Canan Tan bana biraz sıkıcı geldi. Sanki kitaplarında hemen hemen aynı karakterler ve aynı hüzünler var gibi.. 1-2 kitabı okunuyor da daha fazlasını okuyunca "önceden okudum mu acaba" diyor insan.
Hala dersteyim ben çocuklarla film izliyoruz, buçukta çıkıyorum bu sebeple sabahları pek yazamıyorum:)

Back