- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
Canan Tan En Son Yürekler Ölür'ü okudun mu?
okumuştum çook önceleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okumuştum çook önceleri
tamam canım teşekkür ederim :)Başka ağlak kitap gelmiyor şimdi aklıma. Hatırlayınca yazarım :)
çok merak ettim şimdi onamı başlasam ben aslında beni yoran kitapları seviyorum zaman mekan birbirine karışacak.
tekdüze gitmeyecek.Öyle olunca algım açık kalıyor sıkılmıyorum
yüreğim seni çok sevdi. buda cok güzel.
kristin hannah var. ateş böcegi yolu bunuda tavsiye ederim. @__ATALANTE
düşünüyorum.evet ateşböği şarkısıda 2. kitabı ben duygusal kitapları çok sevdiğim için kalmadı okucak kitap
düşünüyorum.
ayşe kulin okudunmu?
Kızlar bugün rüyamda doğum yapıyordum ve diğer gün tekrar hamile kalıyordum ayrıca hiç hamile olduğumu bilmeden hastaneye gidiyorum ve doğum yapıp geliyordum garip.. :) Sanırım dün sizin dediğiniz kitaptan etkilendim kadın hamilelik belirtileri yaşıyor ama hamile değil. Benimkide tam tersiydi işte :)
umut.veda.nefes nefese.gece sesleri.gizli anıların yolcusu. bunları tavsiye ederimBoranın kitabı, Adı Aylin, Türkan kitaplarını okudum.
dogurmak cok güzel. hadi bakalım hayırlısı. aşcan hrhalde şu durumunuKızlar bugün rüyamda doğum yapıyordum ve diğer gün tekrar hamile kalıyordum ayrıca hiç hamile olduğumu bilmeden hastaneye gidiyorum ve doğum yapıp geliyordum garip.. :) Sanırım dün sizin dediğiniz kitaptan etkilendim kadın hamilelik belirtileri yaşıyor ama hamile değil. Benimkide tam tersiydi işte :)
iyi şimdilik canım, ciddi şeyler yaşamıyoruz enazından:)oku oku
Evliligin nasıl gidiyor canım
Ben okudum, güzeldi, akıcı en azından:)piraye'yi okudunuzmu peki
Ben de arıyorum güzel film ama henüz bulamadım dizilere sardım...kitap sevenler film de sever değilmi
yakınlarda izlediğiniz güzel film varmı
bayanlar sizden bir arkadaşım için kişsel geşlişim kitabı tavsiyesi isteyeceğim.iş hayatında etkili konuşma karşındakini ikna etme,kendini güzel ifade edebilme vs.Benden tavsiye istedi.Aslında benimde ihtiyacım var ama çok umursamıyorum.
ayy inşallahdogurmak cok güzel. hadi bakalım hayırlısı. aşcan hrhalde şu durumunu
umut.veda.nefes nefese.gece sesleri.gizli anıların yolcusu. bunları tavsiye ederim
Eskiden ben de görürdüm o tip rüyalar, karın ağrısıyla dr a giderd,m. Dr hamilesin derdi değilim derdim. Sonra suni sancıyla doğurturdu ama içimden bebek değil bebeklerin eşi olur ya o çıkardı. Her seferinde dr a ben sana demiştim diye bağırırdım.. Off bilinçaltı çok fena ya
O halde sana
Kayboluş - Ken Grimwood öneririm kesinlikle..
Epilepsi hastası bir kadın üzerinde hastalığın tedavisiyle ilgili yeni bir çalışma denerler.. Tatataaammm
sağolun önerileriniz içinsırrı er'in kitapları güzeldir tavsiye ederim