• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

kısa bir klasik olabilir sıkılmadan okuruz ben kitapyurdunda gezdim
önerilerim
dostoyevski kumarbaz 200 sf gibi veya beyaz geceler 96 sf
gorki -arkadaş 150 sf
john steınbeck -fareler ve insanlar 150 sf
hemingway -yaşlı adam ve deniz 136 sf yada Silahlara veda 296 sf

şimdilik bunları buldum

kk da bir arkadaş sefillere başlamış iş bankası yayınları tam5 ciltmiş bizde onu okuyalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hahaa 5 ciltmi dedin sıkılırız kız kesin bitmek bilmez artık....

kısa bir klasik olabilir sıkılmadan okuruz ben kitapyurdunda gezdim
önerilerim
dostoyevski kumarbaz 200 sf gibi veya beyaz geceler 96 sf
gorki -arkadaş 150 sf
john steınbeck -fareler ve insanlar 150 sf
hemingway -yaşlı adam ve deniz 136 sf yada Silahlara veda 296 sf

şimdilik bunları buldum

Kumarbaz, beyaz geceler, arkadaş, bunları okudum ama tekrar okuyalım derseniz hepsini yeniden okumayı isterim özellikle arkadaşı...

Diğerlerini okumadım olabilir aslında...

Birde beni suç ve ceza dışında rus klasiklerinden en çok etkileyen tabi okuduklarım arasında Knut Hamsun Açlık kitabı gerçekten çok etkilemiştir beni mutlaka yeniden okuyacağım...

z_e_l_i_s z_e_l_i_s açlık çok güzel geçen yeğenime verdim bülbülü öldürmek le ikisini okusun diye
hepimizin okumadığı bir kitap seçeriz daha güzel olur bence biraz daha düşünelim

Esin Sayar Tesadüfler okuyorum henüz 1-2 sayfa okudum fırsat buldukça devam edeceğim :)
Bol Okumalar sizlere
Resim_1429794615.jpg

MErhaba kızlar :) Özlemişim buraları :) Uzun zamandır girmiyorum. Mesajlarınızı okudum. Kesinlikle ortak bir eser bulup okumalıyız. acımak kitabı gibi bir etkinlik düzenleyebiliriz :)

ben bu birkaç ay ( zamanım varken) çok kitap okumayayım diyorum.malum sonradan zamanım olmayabilir.
vikitaptada +30 yaş grubumuz var .orada da toplu okuma yapılıyor.bu ay benim önerdiğim otomatik potakal kitabını okuyacağız.

selam kızlar nasılsınız bakalım ,
bende bu aralar butun vaktımı kıtaplara ayırmaya basladım ,
ıskender palanın katre-ı matem yasar kemal yılanı oldurseler'ı okudum en son seker portakalından bahsetmıssınız kucuk bır cocugun hayatını anlatıyor kıtap

Selam kızlarr,
Buraları çok boş bıraktık artık sonbahar geldi, kış yaklaşıyor yani benim kitap sezonum açılıyor. Yaz aylarını sevmiyorum. Kışın daha enerjik ve pozitif oluyorum onun içinde daha çok aktivite gerçekleştiriyorum. Tabi bunun içinde kitap okumakta var :) Bu topigimizi canlandıralım ve bir etkinlik düzenleyelim. ortak bir kitap okuyalım. ACIMAK romanında oldugu gibi. Bu Görevi topiğimizin tembeli, nicki kitapsever olan ama çok az kitap okuyan arkadaşımız kitapseverim kitapseverim ' e veriyorum. Canım bir kaç kitap sunuyorsun hangisini okumadıysak seçiyoruz :)

Dea-tacita Dea-tacita azra2004 azra2004 Mata Hari Mata Hari z_e_l_i_s z_e_l_i_s kitapseverim kitapseverim moonserose moonserose @erdemaysenur31

seçilmiş kişiymişim :)
selamlar hepinizi çok özledim :KK36:
ben bu aralar gabriel garcia marquez kitaplarını okumayı istiyorum
yüzyıllık yalnızlık okudum çok beğendim
kırmızı pazartesi okuyorum
sonra da kolera günlerinde aşk okuyacağım

benim ilk aklıma gelenler bunlar

Selam kızlar. Benim kitap okuma mevsimim de kış ayları :) yazın toplasan 5 kitap ancak okumuşumdur. Elimde bir Sürü kitap var okunacak.

En son "dönüşüm" Kitabı'nı okudum. Buradan z_e_l_i_s z_e_l_i_s arkadaşıma teşekkür ederim. Onun hediyesi çünkü :)

Ben size uyarım. Bir kitap belirleyip okuyalım.

Back