- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.741
iyiyim canım çok şükürGece çocuklar uyuyunca en büyük zevkim canımcım. Okurken dinleniyorum. Senin keyfin nasıl? Her şey yolunda mı?
yuvarlanıp gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım çok şükürGece çocuklar uyuyunca en büyük zevkim canımcım. Okurken dinleniyorum. Senin keyfin nasıl? Her şey yolunda mı?
Aslında evet klasik olsun ama ne bileyim Rus edebiyatı olsa mesela diyorum. Böyle geçiyor aklımdan ama siz ne dersiniz?[/QUOTE ]
Senin için katlanırım
Yok canım şaka yapıyorum. Bana uyar. Farklı kitaplar Okuyalım, ufkumuz açılsınCiddimisin...
Sevmezsen başka seçenekleri düşünelim canım benim.
kk da bir arkadaş sefillere başlamış iş bankası yayınları tam5 ciltmiş bizde onu okuyalımYok canım şaka yapıyorum. Bana uyar. Farklı kitaplar Okuyalım, ufkumuz açılsın
5 cilt mi siz okuyun ben size yetişirimkk da bir arkadaş sefillere başlamış iş bankası yayınları tam5 ciltmiş bizde onu okuyalım
kk da bir arkadaş sefillere başlamış iş bankası yayınları tam5 ciltmiş bizde onu okuyalım
kısa bir klasik olabilir sıkılmadan okuruz ben kitapyurdunda gezdim
önerilerim
dostoyevski kumarbaz 200 sf gibi veya beyaz geceler 96 sf
gorki -arkadaş 150 sf
john steınbeck -fareler ve insanlar 150 sf
hemingway -yaşlı adam ve deniz 136 sf yada Silahlara veda 296 sf
şimdilik bunları buldum
tamam canım dediğin gibi yapalımz_e_l_i_s açlık çok güzel geçen yeğenime verdim bülbülü öldürmek le ikisini okusun diye
hepimizin okumadığı bir kitap seçeriz daha güzel olur bence biraz daha düşünelim
çok eski okudum hatırlamıyorum bile bi zeze varmış olabilirtamam canım dediğin gibi yapalım
şeker portakalını okumak istiyorum ben okudunuz mu siz?
Konunun öncesini bilmiyorum ama "Şeker Portakalı" bence mutlaka okunması gereken kitaplar arasındadır.Kitaptaki küçük kahraman Zeze kalbinize yerleşir unutamazsınız.tamam canım dediğin gibi yapalım
şeker portakalını okumak istiyorum ben okudunuz mu siz?