Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

seçilmiş kişiymişim :)
selamlar hepinizi çok özledim :KK36:
ben bu aralar gabriel garcia marquez kitaplarını okumayı istiyorum
yüzyıllık yalnızlık okudum çok beğendim
kırmızı pazartesi okuyorum
sonra da kolera günlerinde aşk okuyacağım

benim ilk aklıma gelenler bunlar

Selam kızlar. Benim kitap okuma mevsimim de kış ayları :) yazın toplasan 5 kitap ancak okumuşumdur. Elimde bir Sürü kitap var okunacak.

En son "dönüşüm" Kitabı'nı okudum. Buradan @z_e_l_i_s arkadaşıma teşekkür ederim. Onun hediyesi çünkü :)

Ben size uyarım. Bir kitap belirleyip okuyalım.

Ohh.. Toplanmaya başlamışız.. :) Kolera günlerinde aşkı bende merak ediyorum aslındaa

selam kızlar bende kış gelemsiyle birlikte kitap stratını vermiş bulunmaktayım..
sezona mart menekşeleri ile strat verdim :)))

selam kızlar bende kış gelemsiyle birlikte kitap stratını vermiş bulunmaktayım..
sezona mart menekşeleri ile strat verdim :)))

Harika bir kitap. Zaten SArah jio hayranı olarak tüm kitaplarını 2. kez okumaya hevesleniyorum son zamanlarda :KK70:

Harika bir kitap. Zaten SArah jio hayranı olarak tüm kitaplarını 2. kez okumaya hevesleniyorum son zamanlarda :KK70:
oylemii süperrr bende yazarın diline hayran kaldım
soluksuz okuyorum dün herif dizi bakarken ben sessizce kitaba dalmışım
hatun sen napıon fısır fısır dedi :KK70:
bu bitsin bögürtlen kışına başlayacağım :)
eminim onuda okumuıssundur atalante

oylemii süperrr bende yazarın diline hayran kaldım
soluksuz okuyorum dün herif dizi bakarken ben sessizce kitaba dalmışım
hatun sen napıon fısır fısır dedi :KK70:
bu bitsin bögürtlen kışına başlayacağım :)
eminim onuda okumuıssundur atalante

Okudum tabiki ilk onu okudum zaten. Favorim böğürtlen kışı ve Yagmur Sonrası :) Ayy içim ısındı bile bak aklıma gelince :KK70:

''... Her birimizin farklı konularda en iyi şekilde yapabildiği bu bir tek şey, aslında kimliğimizin merkezidir. Ve biz bu merkezi keşfetmek yerine seyrettiğimiz filmlerin, okuduğumuz hikayelerin, başarı öykülerinin ya da etrafımızda bize ne yapmamız gerektiğini söyleyenlerin, aldığımız eğitimin etkisiyle kendi merkezimizden uzaklaşıp bize koyulan hedefe yöneliyoruz. Aslında bizim olmayan ama bir şekilde yönlendirildiğimiz bu hedefe ulaşmak için sürekli değişiyoruz kendimizden uzaklaşarak...''

Azra Kohen'in Fi kitabından bir alıntıyla merhaba demek istiyorum ve de lütfen kendinize bir iyilik yapıp mutlaka Fi'yi okuyun diyorum. :KK51:

Eklentiler

• 667607.jpg
    667607.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba bayanlar sicak havalar gecti bende kitaplara sarildim.tutunamayanlara basladim.3.kez .bu sefer bitirebilirim umarim.kolera gunlerinde ask benimde okumak istedigim kitaplardan. beraber okuyabiliriz.birkac yerde int uzerinden toplu okuma etkinliklerine katiliyorum.cok daha zevkli okuyor.hem kitap akilda kalici oluyor hemde daha hevesle okuyorum.

Merhaba bayanlar sicak havalar gecti bende kitaplara sarildim.tutunamayanlara basladim.3.kez .bu sefer bitirebilirim umarim.kolera gunlerinde ask benimde okumak istedigim kitaplardan. beraber okuyabiliriz.birkac yerde int uzerinden toplu okuma etkinliklerine katiliyorum.cok daha zevkli okuyor.hem kitap akilda kalici oluyor hemde daha hevesle okuyorum.

Hoşgeldin canım :) Sen zaten hiç kitapları bırakmıyorsun maşallah.. Hangi toplu okumalar bunlar bizimlede paylaşırmısın :)

Hoşgeldin canım :) Sen zaten hiç kitapları bırakmıyorsun maşallah.. Hangi toplu okumalar bunlar bizimlede paylaşırmısın :)
Instagramda kitap agaci var oradan klasiklerden ben babalar ve ogullari okudum.gecen ayda vikitap ta otomatik portakali okuduk..+30 yas grubu var ona katildim.bu ay 700 sayfa otostopcunun galaksi rehberini okuyorlar bilimkurgu sevmedigim icin katilmadim.

Bende yeniden kitap okumaya başlamak istiyorum. Doğumdan beri kendime vakit ayıramaz oldum. Böylelikle kendime de zaman ayırırım.

Hoşbulduk canım :) Evet, 4 buçuk aylık bir kızım var. 1 ay evvelde işe geri döndüm. Sağlam bir gaza ihtiyacım var yeniden okumaya dönmek için :) Ama en önemlisi beni hayata döndürecek iyi bir kitaba. Önerin var mı benim için? Beni benden alıp sürükleyecek, hayaller alemine dalıp, kısa süreliğine de olsa buralardan alıp götürecek, yüzümde gülümsemeye sebep olacak bir şeyler..

Hoşbulduk canım :) Evet, 4 buçuk aylık bir kızım var. 1 ay evvelde işe geri döndüm. Sağlam bir gaza ihtiyacım var yeniden okumaya dönmek için :) Ama en önemlisi beni hayata döndürecek iyi bir kitaba. Önerin var mı benim için? Beni benden alıp sürükleyecek, hayaller alemine dalıp, kısa süreliğine de olsa buralardan alıp götürecek, yüzümde gülümsemeye sebep olacak bir şeyler..

Sarah Jio Yagmur Sonrasından başla o zaman :) Normalde favori kitabım Sarah Jio Bögürtlen Kışıdır okuyucuyu kendinden alıp uzaklara götürür ama duygusaldır.. Ara ara aglayabilirsin onun için bunu önermedim :KK70:

Sarah Jio Yagmur Sonrasından başla o zaman :) Normalde favori kitabım Sarah Jio Bögürtlen Kışıdır okuyucuyu kendinden alıp uzaklara götürür ama duygusaldır.. Ara ara aglayabilirsin onun için bunu önermedim :KK70:
Böğürtlen kışını ve gündüz sefasını hamileyken okudum. Yağmur sonrası elimde yok.

X