Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Merhaba kızlar :) Bu ay kendime geldim çok şükür ve bögürtlen kışını tekrar okuyarak kitap aşıgı moduna geri döndüm :)

1-Böğürtlen kışı
2-Köprü
3-Kürk mantolu madonna
4-Handan(Halide edip adıvar) - Buna yeni başladım bir arkadaşım çok övdügü için okumak istedim :)

ben hiç kitap okuyamıyorum
niye böyle oldu bilmiyorum ya
evdeyken temizliğe veriyorum kendimi
evde yıkamadık şey bırakmadım

Güll nasilsin canim ben tatilden döndüm,fotograflarin bitmesinden anlamissindir:)
Giderken kitapciya ugrayip yanlislikla emrah serbes in kitabini aldim.nasil yanlislikla oldu deme baska yazarin adini soyleyecekken nasil olduysa aklima emrah serbes gelmis:))acelem oldugundan bakamadan ciktim.ona basladim yolda biraz .dilini pek begenmedim cok basit bir kitap.hani 18 yasinda okuma sevmeyen birine tavsiye edilmeli gibi geldi.bilmem sen okudun mu katilirmisin bana
Sen nasilsin,ne okuyorsun,ada nasil?
Dea-tacita

ben hiç kitap okuyamıyorum
niye böyle oldu bilmiyorum ya
evdeyken temizliğe veriyorum kendimi
evde yıkamadık şey bırakmadım

Ohh senin bahar temizligi bitmiş ne güzel :) Bende kitap okuyamıyordum ama önceden okuyup begendigim bir kitabı tekrar okuyarak reset attım kendime :) Şuan iyi okuyorum

Merhaba canım hoşgeldin. Nasılsın? Gül yazlıga gitti arada ugrar sanırım.

Son 10 günde okuduğum kitaplar ;

1-hande altaylı - delice
2- sinan akyüz - aşk başka evde
3- sarah jio - agapi

Şu anda da zülfü livaneli- serenad okuyorum

Son 10 günde okuduğum kitaplar ;

1-hande altaylı - delice
2- sinan akyüz - aşk başka evde
3- sarah jio - agapi

Şu anda da zülfü livaneli- serenad okuyorum

serenad harika bir kitap canım etkisinden bayagı uzun süre çıkamamıştım hele oradaki şarkı '' Serenadi Für Nadia'' şarkısını günlerce dinlemiştim..Tekrar okunacaklar listemde :)

iyiki doğdun Şule iyiki doğdun Şule iyiki doğdun Şule

doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere.

Selam kızlar,

Ben genel anlamda siteye pek gelemiyorum eskisi kadar ama bırakmamak laızm burayım. Bu ay ben çok kötüyüm ya okuyamıyorum...

Birlikte okuma konusuna katılıyorum güzel olur kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…