- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.721
Evet ben begendim canim okumasi kolay bir kitapgünaydın hatunlar, hiç hoşuna gitti o zaman? bende merak ediyorum . sıralamama dahil edbilirim.
ben hiç kitap okuyamıyorum
niye böyle oldu bilmiyorum ya
evdeyken temizliğe veriyorum kendimi
evde yıkamadık şey bırakmadım
Merhaba canım hoşgeldin. Nasılsın? Gül yazlıga gitti arada ugrar sanırım.Güll nasilsin canim ben tatilden döndüm,fotograflarin bitmesinden anlamissindir:)
Giderken kitapciya ugrayip yanlislikla emrah serbes in kitabini aldim.nasil yanlislikla oldu deme baska yazarin adini soyleyecekken nasil olduysa aklima emrah serbes gelmis:))acelem oldugundan bakamadan ciktim.ona basladim yolda biraz .dilini pek begenmedim cok basit bir kitap.hani 18 yasinda okuma sevmeyen birine tavsiye edilmeli gibi geldi.bilmem sen okudun mu katilirmisin bana
Sen nasilsin,ne okuyorsun,ada nasil?
Dea-tacita
Son 10 günde okuduğum kitaplar ;
1-hande altaylı - delice
2- sinan akyüz - aşk başka evde
3- sarah jio - agapi
Şu anda da zülfü livaneli- serenad okuyorum
Merhaba sule iyiyim sen nasilsin evet gul yogun herhalde bu ara tatille:)kizlar tatile ucmuslar gibi :)Merhaba canım hoşgeldin. Nasılsın? Gül yazlıga gitti arada ugrar sanırım.
Kızlarrrr topiğimiz boynu bükük kalmış :)
Gece çocuklar uyuyunca en büyük zevkim canımcım. Okurken dinleniyorum. Senin keyfin nasıl? Her şey yolunda mı?serap iki çocuğa rağmen üç kitap
maşallah diyorum
Klasiklerden mi olsun yine?Selam kızlar,
Ben genel anlamda siteye pek gelemiyorum eskisi kadar ama bırakmamak laızm burayım. Bu ay ben çok kötüyüm ya okuyamıyorum...
Birlikte okuma konusuna katılıyorum güzel olur kızlar...
Klasiklerden mi olsun yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?