Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kızlar iki gündür kitap okuyamıyorum, kendi kendime nazar değdirdim sanırım :) Çok fazla dikkatim dağılıyor bu ara. Ama bugün bitireceğim Menekşeler Atlar Oburlar'ı. Zaten seneye çok geç başladım. Hızlı okumam lazım. Çooook okumam lazım çoooook :)

neden bu acele canım?
ben böyle yarışır gibi okuyunca bişey anlamıyorum kitaptan

Günaydın. Bugün belim kopacak gibi ağrıyor ve büyük ihtimalle pazar günü taşınacağım. Yandım yani
Geçmiş olsun canım belin niye ağrıyor toplanırken mi yordun.Dikkat et kendine çok ağır şeyler kaldırma.Allah korusun ömür boyu geçmez.çok ayakta da kalmamaya çalış.Ben de dün açlık oyunlarına başladım.azra da okuyacağım diye tuturdu ben ilk önce okuyup ona uygun mu diye bakarım. Çok güzel kitap.Tekrar teşekkür ederim.

Çünkü okunacak çok fazla kitap var :) ayrıca hedef belirledim kendime ona uymam gerekiyor :)
ben hedef belirleyemiyorum çünkü okumaya ayıracak çok fazla vaktim yok
boş zaman bulsam hemen kitabımı elime alıyorum ama yavaş yavaş okumayı seviyorum
hatta bir kitabı bitirdiysem birkaç gün aklım onda takılı kalıyor yeni kitaba geçemiyorum
hatta o kitabı rafa kaldırırken ilerde dönüp tekrar okumam lazım diyorum

yok canım ya, ben öyle yapamam. çünkü her okumayı isteyip okuyamadığım kitap bir pişmanlık benim için. hele 1-2 gün ara vermek mi :) benim de fazla vaktim yok. Ek iş yapıyorum. Gece 10dan sonra okumaya fırsat bulabiliyorum. Ya da kaçak bir şekilde aralarda :)

evet o bendede oluyor çok iyi bir kitap okuyunca bu kitabı tekrar okuyacağım diyorum.genelde liste kitapları okuduğum içinde hep tadı damağımda kalıyor kitapların.

allah kolaylık versin serapcım
Sağol canım
Yok kuzum ya. Regl sancısı işte bu zamana denk geldi işte.
Valla azra cesur yürek. Koku kitaplarını okuyan onu da okur diye düşünüyorum :) sen karar verirsin yine de. İyi okumalar kardeşim.

Bende senin gibiyiim kardeşim,kitabı hemen kaldırmam göz önümde olsun isterim.

serapcığım geçmiş olsun,dikkar et kendine

Sağol canım

Yok kuzum ya. Regl sancısı işte bu zamana denk geldi işte.
Valla azra cesur yürek. Koku kitaplarını okuyan onu da okur diye düşünüyorum :) sen karar verirsin yine de. İyi okumalar kardeşim.

Her zaman öyle olur zaten.
Hep her şey üst üstte gelir.
Geçmiş olsun kolay gelsin serap

nasılsın,taşınıyor musun yarın canım. keşke haftaya taşınsaydın daha iyi olurdu.bu haftasonu çok soğukmuş oralar
Evet canım yarın taşınıyorum inşallah. Valllahi hava açık ve ılık görünüyor bugün. Geçen günler gibi soğuk değil. Gerçi dışarı çıkmadım camdan baktım ama Aman bitain bir an önce ya. Kaldıkça sinirimi bozuyor.

iyi ılık olduğuna sevindim.biran önce olması iyi olur tabii canım benim daha bunun yerleşmesi var. ALLAH ım kolaylık versin sana,yakın olsak gelirdim yaa

iyi ılık olduğuna sevindim.biran önce olması iyi olur tabii canım benim daha bunun yerleşmesi var. ALLAH ım kolaylık versin sana,yakın olsak gelirdim yaa
Ayyy canım Allah razı olsun. Gelmiş kadar oldun. Sen tosunumuza iyi bak yeter

Ayyy canım Allah razı olsun. Gelmiş kadar oldun. Sen tosunumuza iyi bak yeter

bakıyorum valla,sırf o beslensin diye hiç yemediğim şeyleri yiyorum,içmediğim şeyleri içiyorum. salı günü doktora gideceğim.bakalım iki haftada kaç gr almış bizim tosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…