- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.501
120 sayfa olmasın ama 1000 sayfa da olmasın ya :) 1000 sayfa olursa ben katılamam zatenListemde bir dünya kitap var, araya sıkıştırmam mümkün değil
Can Yayınlarının baskısı 1088 sayfa görünüyor :) Çantada taşımak büyük sıkıntı :) E-book reader'a heveslendim ben de öyle birşey almak istiyorum, onları araştırıyorum, Calibro, Nook, Kindle markaları çıktı karşıma. 1000 sayfa kitabı taşımak nerde, reader taşımak nerde :)
Ben de çok merak ediyorum o kitabı, ona uyabilirim bak kimse okumadıysa :)
Aynen benim de listemde :)
Ben kitabın sayfalarına dokunarak okumayı seviyorum onu hissetmem lazım.
Teknolojinin kimi yanları iyi olsada bna kalırsa bazı şeyleri var olduğu gibi güzel
pinucciasbooks diye bir blog var, o kız 2-3 senedir bu etkinliği düzenliyor. Ona katıldım. Özelden linkini atayım sana dur.Leyla sen nerde etkinliğe katıldın kitap konusunda?
pinucciasbooks diye bir blog var, o kız 2-3 senedir bu etkinliği düzenliyor. Ona katıldım. Özelden linkini atayım sana dur.
evet haklısın ama mesela tatile gittiğini düşün, oraya 5 kitap götürmek var ya da reader götürmek var :)Ben kitabın sayfalarına dokunarak okumayı seviyorum onu hissetmem lazım.
Teknolojinin kimi yanları iyi olsada bna kalırsa bazı şeyleri var olduğu gibi güzel
bana uyar.3 kişi olduk bile, okuyanlar varsa bile kalanlarla okuyabiliriz bu kitabıda denk getirip
ödünç ben eskiden çok okurdum ama alım gücüm arttıktan sonra benim olmalı diyorum :)al benden de o kadar hatta ve hatta okuduğum kitap kendime ait olmalı ödünç kitap da okuyamam ben...
gönderdim canım.tamam canım at bakayım bende ilgimi çekti...
Nietzsche Ağladığında okudunuzmu peki.
Bende o kitabı merak ediyorum mesela.
Ve hakkında çok güzel yorumlar var.
Hemde 384syfcık
Ben de ekledim.
Kromozom mu :) Allah iyiliğini versin. Sabah sabah ne güldüm ya :) Yalnız o kitap bayağı kalın kızlar biliyorsunuz değil mi? beraber okumaya uygun mu sizce?
SabahattinAli İçimizdeki şeytanı an itibarıyla bitirdim.Sahabahattin Ali yi eleştirmek haddime düşmez tabi üstelik hemşehrim olur ama kitap beni çok baydı. 2-3 sayfası etkileyiciydi onun dışında çok zor okudum.ikili ilişkiler üzerine kurulu kitaplardan çok sıkılıyorum.Erkeklerin öküz olduğunu zaten biliyoruz bunu tekrar edip bizim gözümüze sokmanın anlamı ne.
Günaydııın :)günaydın
Geçmiş olsun canımGünaydın. Bugün belim kopacak gibi ağrıyor ve büyük ihtimalle pazar günü taşınacağım. Yandım yani
Günaydın, hayırlı Cumalar :)Günaydın.
Hayırlı cumalar kızlar.
Yeni kitabım Pabucumun Ajanı 2 başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?