Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Ben kitabın sayfalarına dokunarak okumayı seviyorum onu hissetmem lazım.
Teknolojinin kimi yanları iyi olsada bna kalırsa bazı şeyleri var olduğu gibi güzel

Ben kitabın sayfalarına dokunarak okumayı seviyorum onu hissetmem lazım.
Teknolojinin kimi yanları iyi olsada bna kalırsa bazı şeyleri var olduğu gibi güzel
evet haklısın ama mesela tatile gittiğini düşün, oraya 5 kitap götürmek var ya da reader götürmek var :)

3 kişi olduk bile, okuyanlar varsa bile kalanlarla okuyabiliriz bu kitabıda denk getirip
bana uyar.

al benden de o kadar hatta ve hatta okuduğum kitap kendime ait olmalı ödünç kitap da okuyamam ben...
ödünç ben eskiden çok okurdum ama alım gücüm arttıktan sonra benim olmalı diyorum :)

tamam canım at bakayım bende ilgimi çekti...
gönderdim canım.

Sol Ayağım kitabını bitirdim dün akşam.
Ve düşündüm de ne kadar çok şükredecek şeyimiz var.Kendi ile barışık olmayıp sürekli orasını burasını beğenmeyip oynayan insanların bence kesinlikle okuması gerekir.

Selam
Birkaç gündür işsizim. Evde sürekli ertelediğim işler vardı hallettim. Artık sıra kitap okumaya geldi.
Bugün Mario Levi- Bir Şehre Gidememek kitabına başlıyorum :)

Nietzsche Ağladığında okudunuzmu peki.
Bende o kitabı merak ediyorum mesela.
Ve hakkında çok güzel yorumlar var.
Hemde 384syfcık

Okudum canım...

Kromozom'u okumadım fakat şu an Tanrı'nın Formülünü okuyorum. Öyle oku oku geç bir kitap değil. Bir elim klavyede nette araştırıyorum içeriği, bir elim kitapta okuyorum.. Bu nedenle çabuk biteceğe benzemiyor. Peşinden Kromozom ağır gelebilir bana.

Ben de ekledim.

Kromozom mu :) Allah iyiliğini versin. Sabah sabah ne güldüm ya :) Yalnız o kitap bayağı kalın kızlar biliyorsunuz değil mi? beraber okumaya uygun mu sizce?

Ahahha şu an ben de güldüm de..
Sen de iyisin SABAH SABAH

Silersem banlanırım di mi?

Off yanlış alıntılar yapıyorum.. İyi değilim ben gidiyorum. Kendime gelince görüşürüz kızlar

SabahattinAli İçimizdeki şeytanı an itibarıyla bitirdim.Sahabahattin Ali yi eleştirmek haddime düşmez tabi üstelik hemşehrim olur ama kitap beni çok baydı. 2-3 sayfası etkileyiciydi onun dışında çok zor okudum.ikili ilişkiler üzerine kurulu kitaplardan çok sıkılıyorum.Erkeklerin öküz olduğunu zaten biliyoruz bunu tekrar edip bizim gözümüze sokmanın anlamı ne.

Kürk Mantolu Madonna'yı sıkılarak okumuştum ben.
Okurken cümlelerin çok zorlama yazıldığını düşündüğüm olmuştur.
Bu hisse Kahraman Tazeoğlu'nu okuduğumda da kapılmıştım.
Anlamlı ve düzgün cümleler kuracağım diye kasıldıkça kasılmış yazılanlar..

Günaydın. Bugün belim kopacak gibi ağrıyor ve büyük ihtimalle pazar günü taşınacağım. Yandım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…