Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Aa tesekkurler bu listeyi gormemistim gercekten guzel listeymis ,paylasim icin tesekkurler canim.
Serap kolay gelsin tasinmak cok zor ama yerlestikten sonra yeni bir evde yasamakta cok keyifli,bir an once toplanirsin umarim
Sağol banucum. Umarım dediğin gibi çabuk hallederim

kızlar bugün yoğunum biraz bu arada vikitap dayım artık

takibe aldım oradan zaten sizleri görürsünüz...

bu arada kramazov kardeşler ilk sıradaymış benimde okunacaklar listemde eğer okuyan yoksa ilk sıradan başlasak mı acaba acaba

Ooo hoş geldin vikitapa zeliş.
Bnde seni takipe aldım.
Bu arada karamazov kardeşler bana uyar.Benimde merak ettiğim bir kitaptı.
Hatta dizisini uyarlamışlardı karadağlar diye onu takip ederdim bir zamanlar.Birebir aynısı değil sanırım ama esinlenilmiş kitaptan

siz bilirisiniz çoğunluğa uyarım.sen uzun zamandan beri okumak istiyordun onu.beraber okursak belki daha eğlenceli olur.benim tablette var zaten oraendan okurum.ama çok hızı gitme

Kızlar bu vikitaba ben de üye oldum. Aklıma geldikçe ekliyorum kitapları.
Beni de takipleyin.

Günaydın kızlar...

"gulidya" tatlım

takibe aldım

günaydın hatunlar,kromozom kardeşleri bende okumadım,bana uyar

Ben de ekledim.

Kromozom mu :) Allah iyiliğini versin. Sabah sabah ne güldüm ya :) Yalnız o kitap bayağı kalın kızlar biliyorsunuz değil mi? beraber okumaya uygun mu sizce?

ama önceki de ço0k inceydi o zamanda çok keyifli olmadı yani

Evt 1020 syf diye gördüm bn netten indirdim.Tabletten okurum öyle bir durumda.
3 kitaba bedel yani

sanırım çeviriyi yapan yayınevine göre değişiyor benim kitaplığımda sanırım akvaryum yayınevinden kitabım (emin değilim) sanırım 500-600 sayfa gibidir kalınlığından öyle tahmin ediyorum...

Nietzsche Ağladığında okudunuzmu peki.
Bende o kitabı merak ediyorum mesela.
Ve hakkında çok güzel yorumlar var.
Hemde 384syfcık

ama önceki de ço0k inceydi o zamanda çok keyifli olmadı yani
120 sayfa olmasın ama 1000 sayfa da olmasın ya :) 1000 sayfa olursa ben katılamam zaten Listemde bir dünya kitap var, araya sıkıştırmam mümkün değil

Evt 1020 syf diye gördüm bn netten indirdim.Tabletten okurum öyle bir durumda.
3 kitaba bedel yani
Can Yayınlarının baskısı 1088 sayfa görünüyor :) Çantada taşımak büyük sıkıntı :) E-book reader'a heveslendim ben de öyle birşey almak istiyorum, onları araştırıyorum, Calibro, Nook, Kindle markaları çıktı karşıma. 1000 sayfa kitabı taşımak nerde, reader taşımak nerde :)

Evt olabilir.
Hem yayınevinden hem basım yılından fln çok fark ediyor.
Yalnız bu kadar fark etmesi bir garip.Neredeyse senin elindeki kitabın 2 katı.
2 katı olacak kadar ne eklenmiş veya ne çıkarılmış anlam veremedim

Leyla sen nerde etkinliğe katıldın kitap konusunda?

inan bilmiyorum ama klasiklerde oluyor bu durum sanırım ama garip değil mi 2 katı kadar nasıl değişir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…