- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.481
Sağol banucum. Umarım dediğin gibi çabuk hallederimAa tesekkurler bu listeyi gormemistim gercekten guzel listeymis ,paylasim icin tesekkurler canim.
Serap kolay gelsin tasinmak cok zor ama yerlestikten sonra yeni bir evde yasamakta cok keyifli,bir an once toplanirsin umarim
Ben buldum listeyi buradan bakabilirsiniz arkadaşlar.
Bence de mantıklı bu listeden seçmek. Tutunamayanlar olmasında ben diğerlerine varım. Zira kimse o kitaba tutunamıyor bende korkuyorum aynı durumda kalmaktan
http://onedio.com/haber/halil-serkan-oz-den-ogrencilerine-60-kitap-onerisi-484480
kızlar bugün yoğunum biraz bu arada vikitap dayım artık
takibe aldım oradan zaten sizleri görürsünüz...
bu arada kramazov kardeşler ilk sıradaymış benimde okunacaklar listemde eğer okuyan yoksa ilk sıradan başlasak mı acaba acaba
kızlar bugün yoğunum biraz bu arada vikitap dayım artık
takibe aldım oradan zaten sizleri görürsünüz...
bu arada kramazov kardeşler ilk sıradaymış benimde okunacaklar listemde eğer okuyan yoksa ilk sıradan başlasak mı acaba acaba
kullanıcı adın ne canımKızlar bu vikitaba ben de üye oldum. Aklıma geldikçe ekliyorum kitapları.
Beni de takipleyin.
Eline sağlık canımBen buldum listeyi buradan bakabilirsiniz arkadaşlar.
Bence de mantıklı bu listeden seçmek. Tutunamayanlar olmasında ben diğerlerine varım. Zira kimse o kitaba tutunamıyor bende korkuyorum aynı durumda kalmaktan
http://onedio.com/haber/halil-serkan-oz-den-ogrencilerine-60-kitap-onerisi-484480
"gulidya" tatlımkullanıcı adın ne canım
Ben de ekledim."gulidya" tatlım
Kromozom mu :) Allah iyiliğini versin. Sabah sabah ne güldüm ya :) Yalnız o kitap bayağı kalın kızlar biliyorsunuz değil mi? beraber okumaya uygun mu sizce?günaydın hatunlar,kromozom kardeşleri bende okumadım,bana uyar
"gulidya" tatlım
günaydın hatunlar,kromozom kardeşleri bende okumadım,bana uyar
Ben de ekledim.
Kromozom mu :) Allah iyiliğini versin. Sabah sabah ne güldüm ya :) Yalnız o kitap bayağı kalın kızlar biliyorsunuz değil mi? beraber okumaya uygun mu sizce?
Ben de ekledim.
Kromozom mu :) Allah iyiliğini versin. Sabah sabah ne güldüm ya :) Yalnız o kitap bayağı kalın kızlar biliyorsunuz değil mi? beraber okumaya uygun mu sizce?
Evt 1020 syf diye gördüm bn netten indirdim.Tabletten okurum öyle bir durumda.
3 kitaba bedel yani
Nietzsche Ağladığında okudunuzmu peki.
Bende o kitabı merak ediyorum mesela.
Ve hakkında çok güzel yorumlar var.
Hemde 384syfcık
120 sayfa olmasın ama 1000 sayfa da olmasın ya :) 1000 sayfa olursa ben katılamam zatenama önceki de ço0k inceydi o zamanda çok keyifli olmadı yani
Can Yayınlarının baskısı 1088 sayfa görünüyor :) Çantada taşımak büyük sıkıntı :) E-book reader'a heveslendim ben de öyle birşey almak istiyorum, onları araştırıyorum, Calibro, Nook, Kindle markaları çıktı karşıma. 1000 sayfa kitabı taşımak nerde, reader taşımak nerde :)Evt 1020 syf diye gördüm bn netten indirdim.Tabletten okurum öyle bir durumda.
3 kitaba bedel yani
sanırım çeviriyi yapan yayınevine göre değişiyor benim kitaplığımda sanırım akvaryum yayınevinden kitabım (emin değilim) sanırım 500-600 sayfa gibidir kalınlığından öyle tahmin ediyorum...
120 sayfa olmasın ama 1000 sayfa da olmasın ya :) 1000 sayfa olursa ben katılamam zatenListemde bir dünya kitap var, araya sıkıştırmam mümkün değil
Can Yayınlarının baskısı 1088 sayfa görünüyor :) Çantada taşımak büyük sıkıntı :) E-book reader'a heveslendim ben de öyle birşey almak istiyorum, onları araştırıyorum, Calibro, Nook, Kindle markaları çıktı karşıma. 1000 sayfa kitabı taşımak nerde, reader taşımak nerde :)
Evt olabilir.
Hem yayınevinden hem basım yılından fln çok fark ediyor.
Yalnız bu kadar fark etmesi bir garip.Neredeyse senin elindeki kitabın 2 katı.
2 katı olacak kadar ne eklenmiş veya ne çıkarılmış anlam veremedim
Ben de çok merak ediyorum o kitabı, ona uyabilirim bak kimse okumadıysa :)Nietzsche Ağladığında okudunuzmu peki.
Bende o kitabı merak ediyorum mesela.
Ve hakkında çok güzel yorumlar var.
Hemde 384syfcık
Aynen benim de listemde :)Benimde okunacaklar listemde bu kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?