- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.101
benim bahanem ayağım ama normalde de sevmem cam silmeyi. İnsan şekilden şekle giriyor dışarıya karşıayy benim camlar büyük ve artık dışarsı zor seçiliyor
ve evet cam silmeyi de hiç sevmiyorum
benim bahanem ayağım ama normalde de sevmem cam silmeyi. İnsan şekilden şekle giriyor dışarıya karşı
Bence toplanıp her hafta birimize temizliğe gidelim.
Altın günü gibi...
temizlik işi bitince de oturur topluca kitap okuruz
bu konuda emin misin canım? kitap da okumayız dedikodu da yapmayız bence ama bolbol sohbetin dibine vururuztemizlik işi bitince de oturur topluca kitap okuruz
Gezmeyek mi? Ölek mivayy tabi hafta sonları brunclar filan geziyorsun değil mi
Gezmeyek mi? Ölek miHaftasonu evde oturmaktan nefret ediyorum. Aaa yarın kadınlar matinesine gidiyorum. Cenk eren çıkıyormuş Fazladan bilet varmış bizimkilerde bende takıldım peşlerine Hiç kadınlar matinesine gitmedim. Çok heyecanlıyım
Yeşilköy spor klübündeymiş. Altın bilezikte taksam mı acaba giderkennerdeymiş kız o matineee
haftasonu durulmaz evd etabi hele birde hafta içide evdeysen hiç çekilmez yani
bizde bir arkadaşla buluşup oğlancıkları tiyatroya götürcez onlar izlerken biz çene çalıcaz
Yeşilköy spor klübündeymiş. Altın bilezikte taksam mı acaba giderken
Cevahirde mi tiyatro yine? Biz de gidelim bi ara ya
Bak nasıl laf soktu sanki her hafta matineye gidiyorumYok bu cevahirde değil evet matinelerden falan filan fırsat bulursanız ayarlayalım bir ara senin kafa de çok mantıklı geldi bana canımcım kafa rahat ohh misss valla
Bak nasıl laf soktu sanki her hafta matineye gidiyorum
Evet canım ayarlarız cafeyi
aa unutmazsam uğrayayımHaftaya a101 e gelen kitaplar ama üç tanesini okudum ben...
Bin muhteşem Güneş
Ahmet Ümit
Ayşe kulin
3 üde çok güzel okumadıysanız alın mutlaka fiyatı da çok uygun...
Şah Sultan kalırsa alabilirim okuyan var mı?
Eki Görüntüle 1462460
aa unutmazsam uğrayayım
perşembe günümü?
Olabilir gideriz ben hiç gitmedim trumpa.Ha matine ha brunc vs yani yoğun hatunsun bişey demedim
trumpa da gidebiliriz boş alan var alt katında ya kudurabilirler istedikleri kadar
Annemle kardeşim bakacaklar canım.serap çocukları napıcaksın
Bak böylesi çok güzel olur hem gün hem temizlik olunca temizlik kısmını görmezden gelebiliriz heralde
bu konuda emin misin canım? kitap da okumayız dedikodu da yapmayız bence ama bolbol sohbetin dibine vururuz
temizlik işi bitince de oturur topluca kitap okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?