• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

yine kapalı ve yağdım yağacak bir Samsun havasında bunalımdayım :confused: ben güneşi özledim Yarabbim.
arkadaş saşolsun güneş çavmasını yollamış banada.işlerimi toparlayayım ona bakacağım hemen

Güaydın kızçeler
başladınızmı bakalım kitaba heeee sizi gidiler sizi :))

ben başladım kitaba.. çok sade bir dil, ama hayata dair harika tespitler buldum içinde.. 4. pdf deyim şu anda.. Bu arada aklım hem de Devir'de (Ece Temelkuran)... onu da okuyorum bu arada... Bakalım önce hangisini bitireceğim :)

Kızlar günaydın..

Ayağım iyileşiyor derken birkaç gündür şişmeye başladı. Bugün öğleden sonra gidiyorum yine dr.a

Güneş Çavması'nın 9 ve 10. pdf ini nette de bulmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım.

Kızlar günaydın..

Ayağım iyileşiyor derken birkaç gündür şişmeye başladı. Bugün öğleden sonra gidiyorum yine dr.a

Güneş Çavması'nın 9 ve 10. pdf ini nette de bulmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım.

Geçmiş olsun canım, git bakalım ne diyecek doktor peki sen dava sürecini başlatmış mıydın bu konuyla ilgili?

güneş çavmasının ilk bir iki sayfası size de itici geldimi
yoksa bendemi problem var :KK48:
16 dayım şuan sevdim ama ilk sayfalar çok yapmacık hareketler gibi gelmişti bana :KK51:

gelenlere günaydın,geçmiş olsun gül,umarım iyileşmeni etkileyecek birşey değildir

güneş çavmasının ilk bir iki sayfası size de itici geldimi
yoksa bendemi problem var :KK48:
16 dayım şuan sevdim ama ilk sayfalar çok yapmacık hareketler gibi gelmişti bana :KK51:

Evet tamda dediğin gibi olmuştu aslında şimdi sen yazınca hatırladım ve biraz daha ilerledikten sonra ben çok üzülmüştüm ayrıca :)

Ben daha okumaya başlayamadım. Muhtemelen gece başlarım

gece kuşuyum diyorsun yani :D

Back