- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.801
Günaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıın
Bu kış, bu kasvetli havalar artık kabak tadı vermeye başladı...
Sabahtan beri, güneş topla benim için dinliyorum...
ahh ahh aynı dertten muzdaribim gülcüğüm. yaz cocuğu olduğum için sanırım güneşle beslenirim.pazar günü çok mutlu ve huzurluydum çünkü 3 saat balkonumda güneşlendim.şimdi netten baktmda haftaya pazartesine kadar samsuna güneş uğramıyor
burada günlerdir hava çokk güzel ama bi balkonumda güneşlenemedim kii hafta içi iş haftasonu köy bıktım vallahii..
o iç kararmasını hiç sorma serapcığım yaa,ağladım ağlayacağım şuan...Günaydın kızlar.
Aynı şeyi az önce whatsapptan yazdım. İçin karardı vallahi. Günlerdir güneşi göremiyoruz. Hava kapalı olunca depresyona giriyorum :)
ahh ahh aynı dertten muzdaribim gülcüğüm. yaz cocuğu olduğum için sanırım güneşle beslenirim.pazar günü çok mutlu ve huzurluydum çünkü 3 saat balkonumda güneşlendim.şimdi netten baktmda haftaya pazartesine kadar samsuna güneş uğramıyor
Benim ruhum da güneş enerjisiyle çalışıyor. Ayın 29 unda saatler ileri alınacak.. Daha çok gün ışığı yani.. Kış gerçekten insanı depresyona sokuyor.Günaydın kızlar.
Aynı şeyi az önce whatsapptan yazdım. İçin karardı vallahi. Günlerdir güneşi göremiyoruz. Hava kapalı olunca depresyona giriyorum :)
Neden sürekli köye gidiyorsunuz ki?burada günlerdir hava çokk güzel ama bi balkonumda güneşlenemedim kii hafta içi iş haftasonu köy bıktım vallahii..
Her haftasonu ne işiniz var köyde yahu? Siz daha yeni evlisiniz. Gezip tozsanıza. Hiç olmadı evinizde oturun başbaşa. Kocan mı gitmek istiyor?burada günlerdir hava çokk güzel ama bi balkonumda güneşlenemedim kii hafta içi iş haftasonu köy bıktım vallahii..
Ya bu TDK ya da çok sinirlendim. Onlarında güneşe ihtiyacı var bence, bol oksijene falan. Dişlerimi sıkıyorum resmen...
yine ne oldu?
Yok artık.TDK müsaitt kelimesinin anlamını
Flört etmeye hazır olan, kolayca flört edebilen (kadın)
olarak yazmış..
Yok artık.
Kafayı yemiş bunlar. Şaşırmayayım diyorum olmuyor. Her gün yeni bir saçmalıkla şaşırtıyorlar.evet o parantez içindeki KADIN kelimesini de belirtmiş yani!
Her haftasonu ne işiniz var köyde yahu? Siz daha yeni evlisiniz. Gezip tozsanıza. Hiç olmadı evinizde oturun başbaşa. Kocan mı gitmek istiyor?
Benim evim de çok sıkıcı ya. Çevrem bina dolu, balkona çıkıyorum karşımda bina, diğer camda karşımda bina. Gökyüzünün bile payıma düşen kısmı çok az. O yüzden havaların bir an önce düzelmesi lazım ki ben kendimi dışarılara atabileyim..
Benim ruhum da güneş enerjisiyle çalışıyor. Ayın 29 unda saatler ileri alınacak.. Daha çok gün ışığı yani.. Kış gerçekten insanı depresyona sokuyor.
Manik depresif hastalığında bile manik dönem baharda başlıyor depresif dönem de kışa denk geliyormuş.
Neden sürekli köye gidiyorsunuz ki?
çüş desem ayıp olurmuTDK müsaitt kelimesinin anlamını
Flört etmeye hazır olan, kolayca flört edebilen (kadın)
olarak yazmış..
Ne desem bilemedim. Eşine bahsettin mi yorgunluklarından?Evet ya kıramıyorum onuda ( ama çok rahatsızım artık bu durumdan hafta içi çok yoruluyorum kayınbabanın yanında ne ayagımı uzatabiliyorum ne doğrdu düzgün uyuyabiliyorum.. Ama eşim köye gidince dinleniyor hatta dün aynen şu cümleyi kurdu '' Köye Gitsemde dinlensem çok yoruldum bu hafta..''