Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ne zaman bitecek bu bilmiyorum gerçekten sıkıcı ve yorucu Anlamıyorum ki köydede birsey yok islerine güclerine yardım edilecek bir köyde degil is yok güc yok evde oturup birbirimizi izliyoruz.

Ne desem bilemedim. Eşine bahsettin mi yorgunluklarından?

Oda farkında rahat etmediğimin.. Ama illa gidecek.. Ben bile ailemi haftada 1 kere görüyorum ailem ben çalışıyorum diye gelemiyor evime

bir kaç kere dedim köye gidecegimiz zaman neden hep kavga çıkartıyon diyo bana

Zor bir durum gerçekten, ben farklı yöntemler uygulardım.
tatsızlık çıkarmadan, sen git orada dinlen ben de evde dinleneyim derdim
çarşamba gününden hafta sonu için plan yapardım gibi...

Zor bir durum gerçekten, ben farklı yöntemler uygulardım.
tatsızlık çıkarmadan, sen git orada dinlen ben de evde dinleneyim derdim
çarşamba gününden hafta sonu için plan yapardım gibi...

küçük bir şehirde olmanın dezavantajları işte öyle bir plan yapabilecegim ortam yok.. Onun için havanın iyi olmasını istemiyorum hiç ( hava kötü olunca gitmiyor

küçük bir şehirde olmanın dezavantajları işte öyle bir plan yapabilecegim ortam yok.. Onun için havanın iyi olmasını istemiyorum hiç ( hava kötü olunca gitmiyor
Arkadaşlarınız yok mu canım? Yemeğe davet et gelsinler. Evde bir şeyler yapın. Ama kavga ederek çözmeye çalışma bunu çünkü inada biner iş.

Arkadaşlarınız yok mu canım? Yemeğe davet et gelsinler. Evde bir şeyler yapın. Ama kavga ederek çözmeye çalışma bunu çünkü inada biner iş.

arkadaslarimiz filan var aslinda bide cumartesi gündüzden gidiyoruz pazartesi sabaha kadar ordayiz. O kadar akrbalarim filan var teyzelerim gelmek istiyor köye gidiyoruz diye gelemiyorlar

ne desek boş şulecim kocan kadar konuş lafı çok doğru :)
eşinin tutumuna göre çözüm araman lazım

Off uyuz oluyorum. Dünya sadece kendi ailelerinin etrafında dönüyor sanki Valla şulecim kırmamak için gidiyorsun ama senin sinirlerin bozuluyor. Eşininde biraz bunu düşünmesi lazım. Dur bakalım bir çözüm bulunur elbet. Sıkma canını. Kavgasız gürültüsüz alıştırırsın kocanı.

inşallah canım.. Aslında merak ediyorum bu haftada gitcekmiyiz diye sorsam mı sormasam mı karar veremedim

aslinda benim üzülmeme dayanamaz ama konu köy olunca bilemiyorum kii
Şulecim daha çok yeni evliliğiniz.
İkinizin de birbirinizin isteklerine saygı göstermeyi bilmeniz gerekiyor. O üzülmesin diye sürekli taviz verirsen kendini üzersin.
Onun için de geçerli bu.
Bir konuşmayla olmuyorsa
ikincisi olmuyorsa üçüncüsü ama illa ki konuşarak ve tartışmadan halletmeniz gerekiyor bu konuyu.

inşallah canım.. Aslında merak ediyorum bu haftada gitcekmiyiz diye sorsam mı sormasam mı karar veremedim
Sorarsan cevap hakkı vermiş olursun. Onun yerine başka bir şeyler düşün. Arkadaşlarını çağırmak gibi akrabanı çağırmak gibi, siz davet edilin mesela...

Ben de uyuz oluyorum hiç mi empati yapmaz bu adamlar.

Hayatım evimize gelmek isteyen akrabalarım var. Bir haftasonu onları davet edelim çok ayıp oluyor falan desen mesela. Eşin iyi huylu birine benziyor. Seni kıracağını sanmıyorum.

nasil bir konuşma yapayım ?

Hayatım evimize gelmek isteyen akrabalarım var. Bir haftasonu onları davet edelim çok ayıp oluyor falan desen mesela. Eşin iyi huylu birine benziyor. Seni kıracağını sanmıyorum.

kırmaz ama diger hafta yine aynı kabus yine gitmek isticek

bunu sorun edip ilerde "senin teyzen,yengen için ben annemi babamı görmeye gitmedim "
demez inşallah
bir derdim varı okuya okuya psikolojim bozuldı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…