- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.461
Reşat Nuri Güntekin - Acımak
Benim kitabım geldi az evvel...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reşat Nuri Güntekin - Acımak
ince bir kitap sanırım demi. Arkasında ne yazıyor azıcık karıştır
ayy benimkide gelsin yaaevet ince bir kitap
159 sayfa
Kitap arkasındaki son cümle şöyle:
ACIMAK; aile içi ilişkileri ve sorumlulukları, adeta ders verir gibi gözler önüne seriyor.
Bir an önce başlamak istiyorum hep birlikte tabiki...
Gunaydin kizlar , katiplik sinavi var ayin 21 inde ben de son gunler biraz pratik yapayim , ugrayamicam birkac gun , hepnizi opuyorum
Hohhoh hoooo 100 u goreyim deBOL ŞANS CANIM UMARIM 150 KELİME YAZAR KAZANIRSIN
Ben biraz alindim kizlar kimse dedigim kitabi merak etmedi verdigim linkten hicbiriniz okumadi
Selam kızlarr. Bütün perdelerimi açtım karı izliyorum :) ben daha almadım kitabımı. Yarın Kardeşim alacak inşallah.
ben okudum canım ama bu tür şeyler çok etkiliyor beni. Onun için üstünde yorum yapmadım.Aynı şekilde şeymada etkilenirim ben dedi. Ayrıca mügü ben zeliş ve serap kitabını almak için internet sitelerine baktık ama hiçbir yerde bulamadık biraz daha araştırdım kitap sadece tek basımdan sonra yayınlanmamış. 2. basımı yok yani.. Onun için alınacak bir durum yok ortada canım.
banuSANA KİM ALMIŞŞŞ :)
tez vakitte resim bekliyorum akşam,şimdiden güle güle kullan.bana kim aldı ki yaa ,4 kişiden biri ama kim
akşam eve gidebilirsem gönderirim canımtez vakitte resim bekliyorum akşam,şimdiden güle güle kullan.bana kim aldı ki yaa ,4 kişiden biri ama kim
akşam eve gidebilirsem gönderirim canım
burası kardan kapandı mahsur kaldık :)
akşam annemde kalırsam nete giremem yarın da işe gelebiliriz inşallah
göz gözü görmüyor şuan kardan
akşam eve gidebilirsem gönderirim canım
burası kardan kapandı mahsur kaldık :)
akşam annemde kalırsam nete giremem yarın da işe gelebiliriz inşallah
göz gözü görmüyor şuan kardan
sanasen kime aldın çok merak ediyorum