- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.341
ben bugün doktora gittim lekelenmem vardı.doktor asla yorulmayacaksın,hiçbir iş yapmayacaksın.yapacağın tek şey işe gidip oturup gelmek olsun dedi.düşük riskim varmış.onun için ben haftasonu kitabı alamam,haftaiçi birgün eşime aldırırım
Canım sen hangi şehirdesin, istersen netten sipariş verebilirsin eğer zaman olursa bende öyle yapacağım. Birde gerçekten çok dikkat et kendine, ilaç kullanıyor musun düşüğü önlemek için progestan filan alıyormusun?
samsunda yaşıyorum,progestanı 1 aydır kullanıyorum.zamanımız varsa netten de verebilirim
benden kitapyurdundan sipaşi veririm normalde 18 TL orada 11 civarı bi iki kitap daha alırım kargoda ücretsiz olurEvet kızlar Reşat Nuri Güntekin - Acımak herkes için olumlu sanırım, peki kimler vardı?
moonserose
@__ATALANTE
azra2004
kitapseverim
Mata Hari
z_e_l_i_s
evet kızlar kitabı ne kadar sürede temin edebilirsiniz?
Ona göre başlama zamanı belirleyelim.
samsunda yaşıyorum,progestanı 1 aydır kullanıyorum.zamanımız varsa netten de verebilirim
benden kitapyurdundan sipaşi veririm normalde 18 TL orada 11 civarı bi iki kitap daha alırım kargoda ücretsiz olur
Ayy kizlar bende varimmmm
Kitaba karar verdiniz mi butun sayfalari okuyamadum ama kurk mantoli mafonnayi bende cok merak ederek okudum ama hic begenmedim sofinin dunyasi da oyle begenmedim hevesinizi kirmak istemem ama benim coook merak ettigim bir kitap var
Karar verdiniz mi kitaba ya 18 yasinda uyudun 29 yasinda uyandin oglum , bunu okuyalim nolurrr cok merak ediyorum tek badina okumak istemiyorum sizin de okumanizi istiyirum hem cok ince
Ayy litfen litfen benim dedgim kitabi okuyalim ziliiişReşat Nuri Güntekin - Acımak
mutabık kaldık bu kitap üzerinde okumuşmuydun peki sen
Ayy litfen litfen benim dedgim kitabi okuyalim ziliiiş
Ayy litfen litfen benim dedgim kitabi okuyalim ziliiiş
Ya kızlar kredi kartsız kapıda ödemeli kitap sipariş edebileceğimiz bir yer var mı?benden kitapyurdundan sipaşi veririm normalde 18 TL orada 11 civarı bi iki kitap daha alırım kargoda ücretsiz olur
Banane ben onu okuyacam o zaman kendi kendime
Ya kızlar kredi kartsız kapıda ödemeli kitap sipariş edebileceğimiz bir yer var mı?
Benim de kredi karti m yok Seroşum kitap yurdundan veriyorum havaleyle oduyirum atm den 5tl kesintisi oluyor , rahat oyleYa kızlar kredi kartsız kapıda ödemeli kitap sipariş edebileceğimiz bir yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?