Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ben bugün doktora gittim lekelenmem vardı.doktor asla yorulmayacaksın,hiçbir iş yapmayacaksın.yapacağın tek şey işe gidip oturup gelmek olsun dedi.düşük riskim varmış.onun için ben haftasonu kitabı alamam,haftaiçi birgün eşime aldırırım

Canım sen hangi şehirdesin, istersen netten sipariş verebilirsin eğer zaman olursa bende öyle yapacağım. Birde gerçekten çok dikkat et kendine, ilaç kullanıyor musun düşüğü önlemek için progestan filan alıyormusun?

samsunda yaşıyorum,progestanı 1 aydır kullanıyorum.zamanımız varsa netten de verebilirim

Kitaba karar verdiniz mi butun sayfalari okuyamadum ama kurk mantoli mafonnayi bende cok merak ederek okudum ama hic begenmedim sofinin dunyasi da oyle begenmedim hevesinizi kirmak istemem ama benim coook merak ettigim bir kitap var

Kitaba karar verdiniz mi butun sayfalari okuyamadum ama kurk mantoli mafonnayi bende cok merak ederek okudum ama hic begenmedim sofinin dunyasi da oyle begenmedim hevesinizi kirmak istemem ama benim coook merak ettigim bir kitap var

Reşat Nuri Güntekin - Acımak

mutabık kaldık bu kitap üzerinde okumuşmuydun peki sen

Karar verdiniz mi kitaba ya 18 yasinda uyudun 29 yasinda uyandin oglum , bunu okuyalim nolurrr cok merak ediyorum tek badina okumak istemiyorum sizin de okumanizi istiyirum hem cok ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…