Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

evet düşünmek en doğrusu ve diğer arkadaşlarından bu konuyu topikde görüp değerlendirmesi de gerekir.düşünüp ,tartışıp pazartesi karara varalım derim

Ben Düşündüm ve karar verdim 2 tane kitap önerisi sunuyorum 1.si Reşan Nuri Gültekin acımak Diğeride Kürk mantolu madonna

çok şükür bugün daha iyiyim atalante,sen nasılsın?
sanada günaydın kardeşim :)
ikisi de olabilir , bana uygundr.

Günaydınlar. Bana da iki kitapta uyar aslında ama kürk mantolu madonnayı okuyanlar olduğu için reşat nuri diyorum.

Ben Düşündüm ve karar verdim 2 tane kitap önerisi sunuyorum 1.si Reşan Nuri Gültekin acımak Diğeride Kürk mantolu madonna

Eğer birini seçmek gerekirse Reşat Nuri Güntekin derim ben...

çok şükür bugün daha iyiyim atalante,sen nasılsın?
sanada günaydın kardeşim :)
ikisi de olabilir , bana uygundr.

Günaydınlar. Bana da iki kitapta uyar aslında ama kürk mantolu madonnayı okuyanlar olduğu için reşat nuri diyorum.

4 kişi olduk kimler kaldı katılanlardan sanki 5 kişi saymıştım ben yanlış mı hatırlıyorum

günaydın bayanlar bende reşat nuri acımak onaylıyorum.
bikaç teklifim vardı ama reşat nuri kadar iyi değiller.bir dahakine bakarız .şimdi ne zaman başlayacağımıza karar verelim isterseniz

benim içinde farketmez,ikisini bende okumadım ama haftasonunu geçielim okumaya başlamak için.ben haftasonu hiç kitap okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…