- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.221
ah kuzum geçer inşallahgünaydın hatunlar,nasılsınız? ben çok fenayım yaa,dün ki alışverişden sonra bulantılarım hayatımı zehir etti.geceyi acilde geçirdim.şimdi işe geldim ama hiç iyi hissetmiyorum kendimi.izin alıp gidebilirim.iyiki dün almıştım alacaklarımı...
Günaydın kızlar,
Cuma gününden beri elime kitap alamadım ben, okuyamadım fırsat olmadı, ama böyle olmazdım ben illa zaman yaratırdım ama bilmiyorum neden böyle oldu. Aslında haftasonu bir çok hediye kitap aldım doğumgünümde...
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun ayşegülüm. Perişan etti seni bu bulantılaraz kaldı canım geçecek inşallah. Minnoşu kucağına alınca hepsini unutacaksın
Kimseler pek ugramiyor buraya artik ya , ben de evdeyi birazdan arkadasimla bulyscamMerhaba bayanlar neler yapıyorsunuz
Ayşegülcüm geçmiş olsun canım benim 3 ay sürmüştü. o da sadece sabahları olurdu umarım 3 ayda biter seninkide.
Hava soğuk bugün İstanbulda dışarıda işlerim vardı sabahtan hava buz kesiyor.
akşam kardeşim gelecek laflayacağız.
Tabletten Çalıkuşu bitmek üzere Çi de 20 sayfa kaldı yanıma alsamdım bitirmiştim.
Kimseler pek ugramiyor buraya artik ya , ben de evdeyi birazdan arkadasimla bulyscam
Canım ben uğramaya çalışıyorum ama telefon daha kolay oluyor bide daha rahat sohbet ediliyor. inş sende aramıza katılırsın en kısa zamanda.Kimseler pek ugramiyor buraya artik ya , ben de evdeyi birazdan arkadasimla bulyscam
kitabını yarın göndermeyi düşünüyorum kuzumoluyor hepimize arada öyle zeliş,takma kafana...
yahu bu analık ne kadar zormuş serapcığım,daha dünyaya gelmeden feleğim şaştı.inşallah geçer...
sağolasın kardeşcağazım,senin sözünü yerine getireceğim kesin.doğunca poposuna bir şaplağı haketti
sorun değil canım,daha böğürtlen kışını yarılayamadım bilekitabını yarın göndermeyi düşünüyorum kuzum
inşallah yanıma almayı unutmam
ALLAH kolaylık versin arkadaşına,ne zor durummuş o öyle.benim arkadaşımın eşide çok düzen meraklısıdır ama başından beri kalkar eğri bişey görürse,dağınık bişey görürse kendi yapar,eşine asla birşey demez.bence arkadaşının eşinin tedaviye ihtiyacı varCanım ben uğramaya çalışıyorum ama telefon daha kolay oluyor bide daha rahat sohbet ediliyor. inş sende aramıza katılırsın en kısa zamanda.
Bu arada bi arkadaşımın sorunu var eşiyle ilgili psikolojik.Eşi çok aşırı titiz ama temzilik hijyen olarak değil.şekil olarak çok takıntılı. kız mutfaktan çıkar mesela arkasından kontrol eder .herşey hemen yerli yerinde olacak.ütü falan hemen yapılacak.geçen bilgisayarın masaüstüne dosya kaydetti diye onun kavgasını yapmış. bu niye masaüstünde diyeböyle kızı çıldırtıyor.acayip düzen istiyor.mesela elini yıkadı kız lavaboda girip arkasından kontrol ediyormuş toka falan varsa hemen yerine koyuyormuş.pek normal değil özellikle benim gibi biri için.ne yapmak lazım acaba olmazsa zaman bulunca topikte gezeyim
Herkes vatsapta olunca orda daha samimi bir ortam oluyor ben de kiskaniyorumbiz uğruyoruz sne nerelerdesin eski aktifliğin yok..
Off cok iyi anliyirum benim cebellestigim okb , kesinlikle hemen doktora gitsin ihmal etmesin , esi de destek olsun ona , destek olunca insana cok daha rahatliyor insan zor bir surec gercekten insanin beyni yaptiginin normal olmadigini adi gibi bildigi halde yapmaya devam ediyor engel olamiyor , yipraniyor bitiriyor insani , ben de onceleri kabullenmemistim doktora gitmeyi ama gunluk hayatimi oyle etkiliyordu ki beni ele gecirmisti ruyalarimi da , simdi dahaca toparladim cok sukur , Allah baska dert vermesin herkese sifa versin insallahCanım ben uğramaya çalışıyorum ama telefon daha kolay oluyor bide daha rahat sohbet ediliyor. inş sende aramıza katılırsın en kısa zamanda.
Bu arada bi arkadaşımın sorunu var eşiyle ilgili psikolojik.Eşi çok aşırı titiz ama temzilik hijyen olarak değil.şekil olarak çok takıntılı. kız mutfaktan çıkar mesela arkasından kontrol eder .herşey hemen yerli yerinde olacak.ütü falan hemen yapılacak.geçen bilgisayarın masaüstüne dosya kaydetti diye onun kavgasını yapmış. bu niye masaüstünde diyeböyle kızı çıldırtıyor.acayip düzen istiyor.mesela elini yıkadı kız lavaboda girip arkasından kontrol ediyormuş toka falan varsa hemen yerine koyuyormuş.pek normal değil özellikle benim gibi biri için.ne yapmak lazım acaba olmazsa zaman bulunca topikte gezeyim
canım ya eşi hasta olduğunu kabul etmiyorki ve kıza gördüğüm eksiklerin onda birini anca söylüyorum sana diyormuş. herşey evde milimetrik duracak o kadar rahatsız.direk bardağı sehpaya koyamazsın altında mutlaka bardak altlıkları var ya onlardan olacak daha saymadığım neler çok zor ne yapsa kız bende akıl veremiyorum.Off cok iyi anliyirum benim cebellestigim okb , kesinlikle hemen doktora gitsin ihmal etmesin , esi de destek olsun ona , destek olunca insana cok daha rahatliyor insan zor bir surec gercekten insanin beyni yaptiginin normal olmadigini adi gibi bildigi halde yapmaya devam ediyor engel olamiyor , yipraniyor bitiriyor insani , ben de onceleri kabullenmemistim doktora gitmeyi ama gunluk hayatimi oyle etkiliyordu ki beni ele gecirmisti ruyalarimi da , simdi dahaca toparladim cok sukur , Allah baska dert vermesin herkese sifa versin insallah
Kocasi acaba bikkin mi davraniyor ki , hani ruh hastasi , psikologa git sen normal degilsin vs tarzi konusuyorsa hic kabullenmez , yardimci olsa yapici olsa , belki ona inat zitlasir kadin hic gitmez , arkadasi olarak sen onerebilirsin , ben de gittim bekarken falan dersin hani rahatlatiyor insani , onyargili olma , bir dene dersin falancanım ya eşi hasta olduğunu kabul etmiyorki ve kıza gördüğüm eksiklerin onda birini anca söylüyorum sana diyormuş. herşey evde milimetrik duracak o kadar rahatsız.direk bardağı sehpaya koyamazsın altında mutlaka bardak altlıkları var ya onlardan olacak daha saymadığım neler çok zor ne yapsa kız bende akıl veremiyorum.
Off cok iyi anliyirum benim cebellestigim okb , kesinlikle hemen doktora gitsin ihmal etmesin , esi de destek olsun ona , destek olunca insana cok daha rahatliyor insan zor bir surec gercekten insanin beyni yaptiginin normal olmadigini adi gibi bildigi halde yapmaya devam ediyor engel olamiyor , yipraniyor bitiriyor insani , ben de onceleri kabullenmemistim doktora gitmeyi ama gunluk hayatimi oyle etkiliyordu ki beni ele gecirmisti ruyalarimi da , simdi dahaca toparladim cok sukur , Allah baska dert vermesin herkese sifa versin insallah
Bakalım ne yaptılar 2 günden beri konuşmuyorlardı.bugün havadisleri alırım.yapıcı olmakta fayda var belkide sen hastasın falan diye yaklaşmamak lazım.bana çok yabancı konular.Bi insan boş bardak sehpanın üstünde kaldı diye buna nasıl kafa yorarki.Dünya kadar sorun var zaten hayatta.Kocasi acaba bikkin mi davraniyor ki , hani ruh hastasi , psikologa git sen normal degilsin vs tarzi konusuyorsa hic kabullenmez , yardimci olsa yapici olsa , belki ona inat zitlasir kadin hic gitmez , arkadasi olarak sen onerebilirsin , ben de gittim bekarken falan dersin hani rahatlatiyor insani , onyargili olma , bir dene dersin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?