• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

gayet mantıklı,ben uyarım.topluca seçenekler sunup karar vermeliyiz o zaman

evet diğer kızlarda gelsin bakalım kimler katılmak ister bu arada düşünelim hangi kitaplar olabilir diye benim ilk aklıma gelen daha önce okumuş olmama rağmen Suç ve Ceza, üzerinde güzel analizler yapılabilir diye düşünüyorum...

evet diğer kızlarda gelsin bakalım kimler katılmak ister bu arada düşünelim hangi kitaplar olabilir diye benim ilk aklıma gelen daha önce okumuş olmama rağmen Suç ve Ceza, üzerinde güzel analizler yapılabilir diye düşünüyorum...
bende varım ama suç ve ceza olmasın bende okudum ama tekrar okurmuyum pek istekli değilim.ama klasiklerden olabilir.şu anda harper lee bülbülü öldürmek okuyorum yarın bitiririm ozaman

bende varım ama suç ve ceza olmasın bende okudum ama tekrar okurmuyum pek istekli değilim.ama klasiklerden olabilir.şu anda harper lee bülbülü öldürmek okuyorum yarın bitiririm ozaman

yok ben sadece ilk aklıma geleni söyledim karşılıklı konuşarak karar veririz zaten biraz ön süre koyarız ki herkes kitabı temin edip aynı anda başlayabilsin.

Hatta düşündükçe aklına geliyor insanın ama günlük okuma limiti koyabiliriz belki örn. ben 100 sayfa sen 10 sayfa okursan belki verimli olmayabilir ama makul bir sınır belirleyip onun üzerinden tartışıp yorumlayabilirz, yada kısa bir kitapsa tamamını okuduktan sonra yaparız mesela...

Selam kızlar. Bildirimler yine gelmiyor yahu. Ortak kitap okuma fikri çok hoş. Ben de katılırım. Ama herkesin zevkine uygun bir noktada buluşmak lazım.

Herkese Günaydın kızlar nasılsınız?
Zelişim çok güzel fikir ben varım bu etkinlikte :) Diğer arkadaşlarımızada söyleyelim..

güzel fikir ama hiçbirimizin okumadığı ve okumak isteyeceği kitabı nasıl bulacağız :KK51:

gayet mantıklı,ben uyarım.topluca seçenekler sunup karar vermeliyiz o zaman

Selam kızlar. Bildirimler yine gelmiyor yahu. Ortak kitap okuma fikri çok hoş. Ben de katılırım. Ama herkesin zevkine uygun bir noktada buluşmak lazım.

ooo 6 kişi olmuşuz bile evet ne dersiniz kızlar var mı hangi kitap olacağı hakkında fikirleriniz...

önce şunlara karar versek mesela

yerli yazar mı - yabancı yazar mı

modern mi - klasik mi

ooo 6 kişi olmuşuz bile evet ne dersiniz kızlar var mı hangi kitap olacağı hakkında fikirleriniz...

önce şunlara karar versek mesela

yerli yazar mı - yabancı yazar mı

modern mi - klasik mi

Klasikler beni daraltıyor ama sizin için okurum :)

valla benim aklıma öneri gelmiyor
karar verirseniz uyarım

benim aklımada birşey gelmiyor ama klasikler den biri olabilir
bence bize birşey katacak bir kitap olmalı. Yada ne bileyim okunması gerekn kitaplardan SEFİLLER olabilir. SİMYACI , SUÇ VE CEZA , ŞEKER PORTAKALI , YÜZYILLIK YALNIZLIK, UÇURTMA AVCISI, ÇALIKUŞU, SAFAHAT, Kürk mantolu madonna, olabilir sadece öneri tabiki.. Ençokta çalıkuşu ve kürk mantolu madonnayı merak ediyorum

bence bize birşey katacak bir kitap olmalı. Yada ne bileyim okunması gerekn kitaplardan SEFİLLER olabilir. SİMYACI , SUÇ VE CEZA , ŞEKER PORTAKALI , YÜZYILLIK YALNIZLIK, UÇURTMA AVCISI, ÇALIKUŞU, SAFAHAT, Kürk mantolu madonna, olabilir sadece öneri tabiki.. Ençokta çalıkuşu ve kürk mantolu madonnayı merak ediyorum

Kürk mantolu madonnayı bende okumadım.

ben de okumadım

Kürk Mantolu Madonna'yı okudum, ama tekrarda okurum böyle bir etkinliğin içinde olduktan sonra...

Sefiller, Simyacı, Yüz Yıllık Yalnızlık, Çalıkuşu, Yada bir Halide Edip kitabı da güzel olabilir.

Kürk Mantolu Madonna'yı okudum, ama tekrarda okurum böyle bir etkinliğin içinde olduktan sonra...

Sefiller, Simyacı, Yüz Yıllık Yalnızlık, Çalıkuşu, Yada bir Halide Edip kitabı da güzel olabilir.
bence çalıkuşu ve kürk mantolu madonna arasında karar verelim. Simyacı ve Yüzyıllık yalnızlık dili çok agır kitaplarmış yorumlarda öyle okudum

Back