- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.241
kızlar nasılsınız
iyiy canım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasılsınız
Günaydın herkese
Bugün okullar tatil İstanbulda.Dışarda bikaç işim var öğleden sonra mecbur kızı biraz evde yalnız bırakacağım.
Bakalım ne yaptılar 2 günden beri konuşmuyorlardı.bugün havadisleri alırım.yapıcı olmakta fayda var belkide sen hastasın falan diye yaklaşmamak lazım.bana çok yabancı konular.Bi insan boş bardak sehpanın üstünde kaldı diye buna nasıl kafa yorarki.Dünya kadar sorun var zaten hayatta.
sen birine bırakabiliyor musun canım oğlunu.Allah yardımcısı olsun arkadaşının...
evet okullar tatil ama işler değil, ben işte oğluş evde...
sen birine bırakabiliyor musun canım oğlunu.
kolay gelsin kızlar,samsunda sadece yağmur var.ama kar yağsa bize de iş olur tatil olmaz. malüüümmm ekonomiyi biz düzelteceğiz,biz çalışmazsak sanayi bile batar mazallaahhhhh
Diyorum ya Mügüm o kafasini taktigi seyin normal olmadiginin farkinda zaten , o farkindalik daha da butiriyor insani , doktor bana demisti ki okb bir ruh hastaligi degil anksiyete bozuklugudur , terapilerle ve ilacla atlaticaz birlikte , benim agir okb idi , kendi kendime eriyip gidiyordu sanki akil sagligim , doktorum bilgilendirdikce , en onemlisi ailemin destegi bir an olsun of dememeleri , bu hastalik beynin rasyonel dusunme sistemini iptal ediyormus yani sen de biliyorsun sacma ama yapmadan durmuyorsun kafanin ici susmuyor , evet hayatta cok daha onemli seyler var bence kesinlikle saglik ve akil sagligi , sukurler olsun...canım ya eşi hasta olduğunu kabul etmiyorki ve kıza gördüğüm eksiklerin onda birini anca söylüyorum sana diyormuş. herşey evde milimetrik duracak o kadar rahatsız.direk bardağı sehpaya koyamazsın altında mutlaka bardak altlıkları var ya onlardan olacak daha saymadığım neler çok zor ne yapsa kız bende akıl veremiyorum.
Ben de cok sevindim , tesekkur derimtoparlamana sevindim canım.zaten doktora gitmeyi kabul etmek tedavinin yarısıdır bence,geri kalanıda sen halledersin
bebiş 6 gr olmuş kız
hee hee teyzesi çok ağırlaştı son zamanlarda , nasıl taşıyacağım bilmem
nasıl yaniKızlarrrr, ve sevgili kardeşcim ortak kitap okuma etkinliği yapamazmıyız acaba??
nasıl yani
günaydın
günaydınnn
günaydınn
Kızlarrrr, ve sevgili kardeşcim ortak kitap okuma etkinliği yapamazmıyız acaba??
Bir kitap seçip aynı anda birlikte aynı kitabı okusak ve onun üzerine burada yorum yapsak, düşüncelerimizi paylaşsak
Herkese Günaydın kızlar nasılsınız?
Zelişim çok güzel fikir ben varım bu etkinlikte :) Diğer arkadaşlarımızada söyleyelim..
güzel fikir ama hiçbirimizin okumadığı ve okumak isteyeceği kitabı nasıl bulacağız
Yani aslında zaten birlikte okuyup üzerine kafa yoracaksak az biraz üzerine konuşulması yorumlanması gereken bir kitap olmalı diye düşünüyorum ki zaten bu etkinliğin hazırlık sürecinde katılmak isteyenlerle ortak bir kitap üzerinde uzlaşabiliriz. En nihayetinde hepimiz kitap okumayı seven insanlarız, burada da belli bir arkadaşlık oluştu aramızda...