Kitap Gününü Yeniden Başlatiyorum. Katilacak Olanlar 5 Eylüle Kadar Isminizi Yazin

Bende katılmak istiyorum ama arkadaşlar 5 eylüle kadarmış ben daha yeni üye oldum .forumunuzu yeni gördüm .geç mi kaldım ben şimdi (((((

Bende katılmak istiyorum ama arkadaşlar 5 eylüle kadarmış ben daha yeni üye oldum .forumunuzu yeni gördüm .geç mi kaldım ben şimdi (((((

Canım bu çok eski tarihliymiş 2007 de açlımış ama herkez istekli olmakla birlikte kimse gerçekleştirememiş gibi görünüyor.. Sanırım öncü olan arkadaş birdaha girmemiş topiğe..

Bu başlıktan devam edilebilir gibi görünüyor.. Gerçekleştirebilinirse güzel bir fikir olmuş ,,Bak şuanda sen ve ben varız, başka arkadaşlarda var ise burada paylaşsınlar belki gerçekleştirebilirz

evet katılmak isteyenler bende varım desin belki yeniden başlarızz :lepi:

yeni gördüm burayı ama çok güzel bir fikir ya ben de katılmak isterim eğer yeniden olursa

Önce herkez kendince bir kitap önerisinde bulunsun sonra bunları sıraya koyalım
( yani temin açısından ben tek tek temin edemediğimden toplu alma imkanım olabilir)
Sonrada okumak için belirli bir süre belirleriz ..

Lütfen sizde fikirlerinizi paylaşın Nasıl yapabileceğimiz hakkında önerileriniz var ise buraya yazalım arkadaşlar

zeyin mesajı eski mesaj bende bi an yeni sanıp sevinmiştim
keske yeniden baslatabilsek bugunu
yeniden toplansak

Ben de katılmak isterim, mesajları okudum ama eski mesajlar var. Yeniden organize olunacak mı? Ben aranıza yeni katıldım, bu başlığı görünce çok sevindim ama eski mesajlarmış sanırım.

Canlandırmaya çalışıyoruz arkadaşlar ,önerilerinizi bekliyoruzz
isterseniz birimiz isim listesini oluşturup buraya yazalım ,sonrada kitap önerilerine başlayalım

Canlandırmaya çalışıyoruz arkadaşlar ,önerilerinizi bekliyoruzz
isterseniz birimiz isim listesini oluşturup buraya yazalım ,sonrada kitap önerilerine başlayalım

İsim listesi henüz oluşmadı ama ben kitap önerisinde bulunmak istedim.

Bir de nasıl organize olacağımızı anlatırsanız çok sevinirim, tam olarak nasıl yapacağımızı anlamadım da :kedi::kedi::kedi::kedi:

Fransız Süiti - Iréne Némirovsky
Yeni Anne İçin Tavuk Suyu Çorbası - Jack Canfield, Mark Victor Hansen Patty Aubery
Olasılıksız - Adam Fawer
Ömür Boyu Aşk - Cemil Tokpınar

eskılerden bırılerı gorse de yıne duzenlese boyle bırseyi..

Benim hatirladigim kadariyla okudugum topiklerden tabii
Kisi listesi hazırlaniyor.
Aylara göre kimin tavsiye edecegi belirleniyor.
Ay sırasi gelen kitabi tavsiye ediyor.
Kitap bitincede öneren kisi yeni topik acip orda herkes kitap hakkindaki yorumlarini yapıyormuş.

Eger devam etmeye karar verirseniz, bende varim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…