- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.901
asmu bence amin maalouf alabilir sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tutsa tuttu dicen mi sankiBir tane bilem mi tutmaz kızzzzzzzz Hani sherlock kimliğin
asmu bence amin maalouf alabilir sanki
olsun biz onla eskiden tanışıyoruz melinda kırmızı kedi olur ancaBu arada asmu ve selinin ortaklığı sende bozulmayaydı bende mecbur bozulcaktı çünkü ben o kitabı istemiyorumm Kara kedi gibi girdik aranıza
hmmm
lolişim hiç okumadığım bi yazarla tanıştırır beni bence
soslum da çok merak ettiğim ama okuma fırsatım olmadı dediğim bi kitabı alır
sen ikimize aynı kitabı aldın o nedenle senin okumak istediklerinle benimkileri vikitaptan karşılatırıp bi liste çıkarmam lazım
atalante kristin hannah alcakmış gibi bi his geldi bana bi an nedense listemde bi iki kitabı vardı merak ettiğim
asmum bebiş olaylarına girmeden kendi rengine dönsün bi daha boyamayayım diye yaptımolsun biz onla eskiden tanışıyoruz melinda kırmızı kedi olur anca
_meLinDa_ ayrıca sen neden saçını artık kızıl yapmıyrosun
18 tane ortak okumak istediğimiz kitap varçok yanlış yollardasın özge ama benimkini bulabilirsin işte o şekilde, ben bunu hiç düşünmemiştim
asmum bebiş olaylarına girmeden kendi rengine dönsün bi daha boyamayayım diye yaptım
uzun zamandır boyamıyorum
ama deli gibi özledim
ilerde mutlaka yine kızıl olcam
Ayyy sizin yüzünüzden kitap okuyamadım çeneye daldım yaa
18 tane ortak okumak istediğimiz kitap var
kurcalayayım mı
ahaaa bu kadar kendinden emin söylediğine göre senin listende olmayan bir kitapbenim işim yok şuan, kitap okuyacak ortamım da yok diye çeneye daldım
kurcala bakalım tutturabilecek misin
asmum bebiş olaylarına girmeden kendi rengine dönsün bi daha boyamayayım diye yaptım
uzun zamandır boyamıyorum
ama deli gibi özledim
ilerde mutlaka yine kızıl olcam
Melinda çok merak ettim kızıl seni kızıl tutkunu biri olarak
bende çok istiyorum. ama hic boyamadım saçlarımı o yüzden kaldı öyle.
ahaaa bu kadar kendinden emin söylediğine göre senin listende olmayan bir kitap
instagramdan ekleyebilirsin istersen canım orda eski kızıl hallerim olsa gerek,
bembeyaz tenin yemyeşil gözlerin var kesin gider sana
ama uğraşması zor bi renk tabi
benim sherlockluk buraya kadar, yapımda ve yayında emeği geçenlere sonsuz teşekkür..o zaman kendi listendeki 189 kitabın içerisinden bende olmayan 170 tanesinden biri demek ki, bul bakalım
benim sherlockluk buraya kadar, yapımda ve yayında emeği geçenlere sonsuz teşekkür..