kalinkaselin ciğim almıştı çok beğendim o kitabı, Kristin Hannah'ın favori kitaplarım arasına girdi hemen
favori kitaplarım ve yazarlarım sürekli değişiyor benim, ama son birkaç seneyi göz önüne alarak ufak bir değerlendirme yapabilirim
bu aralarki favori yazarım Hüsnü Arkan mesela. o yazsın ben okuyayım, dilini çok seviyorum o adamın.
bir de Candan Özer var, ismini pek duymadım şimdiye kadar ama kitapları gerçekten insanın kalbine dokunuyor. Araf kitabı favorimdir mesela.
Kürk Mantolu Madonna'yı çok geç okudum ama Sabahattin Ali'nin dilini de çok beğendim. onun da bütün kitaplarını zamanla okurum diye düşünüyorum.
Kristin Hannah uzun yıllardır okumaktan keyif aldığımız yazarlar arasında ilk sırada belki de. Ateşböceği yolu kitabını defalarca okuyabilirim.
Canan Tan'ın Piraye kitabını da çok sevmiştim, bu kadın ne yazsa okurum diyordum ama yanılmışım sanırım. o kitabın seviyesine çıkamadı hiç bir kitabı
Küçük Prens canım sıkıldığında bile açıp okuduğum bir kitap. çevremde okuma yazmayı bilen her çocuğa ilk olarak onu hediye ediyorum, başucu kitabı olsun diye. Şeker Portakalı'nı da seneler önce okuduğumda çok sevmiştim, yakın zamanda yeniden okuyarak ne kadar haklı olduğuma karar verdim gerçekten o da müthiş bir kitap.
çok büyük eksikliklerim olarak henüz hiç Nazan Bekiroğlu, İskender Pala, Ahmet Ümit kitapları okumadım. İskender Pala ile sayenizde çok yakın zamanda tanışacağım. diğer yazarlar için ise her ay gün siparişime ek olarak bir kitap da kendime sipariş vereceğim ki bu eksiklikleri kapatayım.
çömez bir kitap kurduyum yani, daha çok yol var önümde