- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.341
Şarkı cok güzel ama kadın şarkıyı sanki acı cekiyomus gibi zorlanarak soyluyo:)İyi dinlemeler kızlar :) Dalidadan Portofino..
gittim ben turla :) Eşimle beraber gezdik Tayland filan ayy çok güzeldiiPortofinoya gitmeyi çok istiyorum ben
tayland bu sene çok istedik kasım aralık gibi ama kampanya çıkmadı.. uyguna geliyo öylegittim ben turla :) Eşimle beraber gezdik Tayland filan ayy çok güzeldiiOtobüsle portofinoya girince bu şarkı başlamıştı zaten düğünümüzde dans müziğimizdiiiii
tayland bu sene çok istedik kasım aralık gibi ama kampanya çıkmadı.. uyguna geliyo öyle
şimdi kampanya var mart için ama artık çok geç
inş gideriz biz debayadır yurtdışı yapamıyoz ev aldık borç var diye
Evet canım karadağlardı sanırım adı ama alakası yok tabi. Mesela poyraz karayelde de tehlikeli oyunlardan esinlenmişler biraz.Karamazov kardeşleri okuyorum ama biraz sıkıcı geldi bana başımı öyle
Bide yanlış hatirlamiyosam beş altı yıl önce erdal ozyagcilarin oynadığı bi dizi bu karamazov kardeşler kitabından esinlenilmisti yanlış da hatirliyo olabilirim izlediniz mi yada hatirliyomusunuz????
Bazen ev aldigimiza sırf bu yüzden gıcık oluyorum istediğim gibi gezemiyorum :)tayland bu sene çok istedik kasım aralık gibi ama kampanya çıkmadı.. uyguna geliyo öyle
şimdi kampanya var mart için ama artık çok geç
inş gideriz biz debayadır yurtdışı yapamıyoz ev aldık borç var diye
ev yok, koca yok hayat bana güzel diyecem tam sonra işsiz olduğum aklıma geliyor
Evet canim bebis beni cok mesgul ediyor.siteyede ancak cepten bakabiliyorum cok nadiren.bazen bi kitap aliyorum elime tam uyudu derken hemen uyaniyor.ama etkinliginize bayildim.Canım
kızlarla bu fikri geliştirirken sen de gelsin aklıma İnan, ama yeni doğum yapmıştın belki ilgilenmezsin diye haber vermedim
Evet canim bebis beni cok mesgul ediyor.siteyede ancak cepten bakabiliyorum cok nadiren.bazen bi kitap aliyorum elime tam uyudu derken hemen uyaniyor.ama etkinliginize bayildim.
Tesekkur ederim canim cok sevinirimseneye de yaparız azracım biz bunu, o zamana bebek de büyür sen de gelebilirsin aramıza
seneye bekleriz hatta yılbaşına:)Evet canim bebis beni cok mesgul ediyor.siteyede ancak cepten bakabiliyorum cok nadiren.bazen bi kitap aliyorum elime tam uyudu derken hemen uyaniyor.ama etkinliginize bayildim.
çeşmicim seneye ylbaşında kitap gunu etkinliği dışında yılbaşı çekilişi yaparsanız bende katılciğim:) beni unutma emi:)seneye de yaparız azracım biz bunu, o zamana bebek de büyür sen de gelebilirsin aramıza
çeşmicim seneye ylbaşında kitap gunu etkinliği dışında yılbaşı çekilişi yaparsanız bende katılciğim:) beni unutma emi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?