- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi _bilgehan_
Umarım beğenirsin.
Mesaim bitiyo çıkıyorum. Akşam uğrarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım beğenirsin.
beğenmem mi yaa çok beğendim çookkk hatta bu ayki okuyacağım klasik kitap belli oldu bile yarın başlarım Küçük Kadınlar'a
fotoğrafları buraya mı koyacağım acaba başka topik mi açacağız, sabırsızlanıyorum göstermek için gerçi siz hepiniz biliyorsunuz zaten dimi
o zaman ben azıcık önden başlayım sen bana yetişirsin olur mu iki günde okunacak ince bir kitabım yok da ya da önce gündüz sefasına mı başlasam, sen elindeki kitabını bitirene kadar onu bitireyim bendeÇok sevindim inş keyif alırsın. Küçük kadınlara beraber başlayalım mı ? Kendimede aldım da Ama ben pazartesiden önce başlayamam hem kitabım bitmedi. Hem de hafta sonu sınavım var.
geldiiiiii ilk kargom geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yarım saattir kitaplarımla evde sevinç turu atıyorum
canım B BaslarsanBitirirsin cuğumun kargosu geldiiiiiiiii
Oyyy keyifle oku canım. Hayırlı olsun ilk kargon. Benimki gelmedi ama yerine B BaslarsanBitirirsin unki gelmiş. Çok sevindim.
Emeğine sağlık canım senin de.
ya hala hazırlanıyor diyor deli olucamBenim siparişlerimde hala sevkte gözüküyo Neden böyle yaptı kitap yurdu hiiiç anlamadım
inşallah canım. bence buraya koyabilirsin fotoları :)bence pazartesi hepinizinki kargoya verilecek ve benim salı - çarşamba günleri biiirrr sürü kitabım olacak
o zaman hemen simurgun hediyelerini yükleyim, ayrı topik açarsak oraya da ayrı ekleriminşallah canım. bence buraya koyabilirsin fotoları :)
benim misafirim gelecek yarın memleketten hazırlık yapıyorumGevezelik yapıyorum ben. Son günlerde giremedim ya acısını çıkartıyorum.
Sen ne yapıyorsun?
xyzt-5544 gözün aydın kuzum cok güzel kitaplarin, bizimkiler de en kisa zamanda yola cikar ins artik
Benim siparişlerim de tem,n edildi ama hala hazırlanıyo görünüyo
benim misafirim gelecek yarın memleketten hazırlık yapıyorum
Vikitap şu an çok yavaş, deli ediyor beni.
ohh ben yırttım vikitaptan
Valla benim yırtmama daha çok var. Okuduğum kitabı ekleyeyim dedim unutmadan ama hala ekleyeceğim.
senin uçak noldu canım? varabildin mi ailenin yanına