- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.621
ay canım uzuuun zamandır pofuduk pofuduk anne poğaçası çekiyoduEki Görüntüle 1915372 Eki Görüntüle 1915373 Eki Görüntüle 1915374 Eki Görüntüle 1915375 Eki Görüntüle 1915376 Eki Görüntüle 1915377 Eki Görüntüle 1915378
Ikramlar geldiii. Valla cildirmak uzereydim yuklemeye calisirken mega hizli telefonum telefonum sayesinde. Epeydir buna ugrasiyorum
Birazcik ortaya daldim.gibi olacak ama
Katılıyorumben de kupa pek severim, kupa diyorum o yüzden
en az 20 tl lik kitap (fiyata göre 2 kitap da olabilir aynı kitap günümüz gibi)
çikolata
kahve
güzelce paketleyelim
benim seçimim de bunlar
Birdahakine o zaman bana hakan gundayi sevdiren kadın:)Kızlar ben katılamıyorum maalesef okulum yine değişecek sabit bi adresim yok şimdilik . size iyi çekilişle öpüyorum Y yesil_zeytin_
resmen öyle anılıyorum :)) ben sevdim herkes sevsin :)) ünide bi 20 kişiye kürk mantolu madonna okutmuştum mesela :)) takıntı yapıyorum :)Birdahakine o zaman bana hakan gundayi sevdiren kadın:)
resmen öyle anılıyorum :)) ben sevdim herkes sevsin :)) ünide bi 20 kişiye kürk mantolu madonna okutmuştum mesela :)) takıntı yapıyorum :)
Merhaba kızlar
Kitap ayıraç kahve çikolata kupa iyidir de bu kahve bildiğimiz nescafe mi.... ben cahilim valla. Geçen sene olmadığım için.
neden peki okuyup mu sevmedin. adama benim zaafım var :)Ya ben bir türlü ısınamadım Hakan Günday'a. Çok önyargılıyım.
İstediğin gibi olur:)
neden peki okuyup mu sevmedin. adama benim zaafım var :)
Skosnob teşekkür ediyorum.
Geçen yıl gönderdiğiniz hediyelerin fotoları bu topikte miydi...
Panik oldum sanki yaaaa
Linki kopyalayamadim kitap kurtları yılbaşı çekilişi hediyeleri diye bir baslikta
Rica ederim canım.TeşekkürlerSkosnob bş bakayım neler almışsınız gelen yıl.
Ben cayciyim
Cay kitap olamaz mi yani
Cok heyecanlandim simdiden .bence de kupa cikilata ayrac olsun.
Rica ederim canım.
Ben geçen yıl lavin hamile olduğu için kahve değil rezene almıştım. Neden olmasın?
Senden eminim zaten geçen yılki çekilişten dolayıHehe söylemem ama beklentiyi yükselttim sanki
yılbaşı değil de kita gününe girebilecek misin?Kızlar ben katılamıyorum maalesef okulum yine değişecek sabit bi adresim yok şimdilik . size iyi çekilişle öpüyorum Y yesil_zeytin_
Ben cayciyim
Cay kitap olamaz mi yani
Cok heyecanlandim simdiden .bence de kupa cikilata ayrac olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?