- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.281
ben geliyorumda bizden başka kimse yok
Gün servisği yok ya ondandır, bizim kızlar boğazlarına çok düşkün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geliyorumda bizden başka kimse yok
ahhh ahhh artık değilim ya kızzzzz bayadırbir kızıl gördüm sanki
Gün servisği yok ya ondandır, bizim kızlar boğazlarına çok düşkün
evet değilsin biliyorum ama ben seni öyle anıyorumahhh ahhh artık değilim ya kızzzzz bayadır
ama çok dönesim var, döneyim mi sence
biz kızartmıyoruz suda haşlıyoruzOooo gönlümü fethettin işte şimdi kuzu
biz kızartmıyoruz suda haşlıyoruz
ne köftesi bubiz kızartmıyoruz suda haşlıyoruz
ahhh ahhh artık değilim ya kızzzzz bayadır
ama çok dönesim var, döneyim mi sence
beyaz tenlisin bence yakışır kuzumKızıl çok yakışıyor sana. Benimde çok yapasım var ama yakışmazsa diye cesaret edemiyorum
muş' un içli köftesi :)ne köftesi bu
bende hiç boyamadım. kızıl istiyorum. saçlarım zaten çok dökülüyor, boya daha kötü yapar diye korkuyorum.Kızıl saçlardan konuşunca aklıma Sherlock'un Kızıl Saçlılar Kulübü adlı hikayesi geldi. Kızıl renk _meLinDa_ sana çok yakışıyor,@__ATALANTE sana da yakışır bence.
Ben daha hiç boya işlerine cesaret edemedim, beyazlarımla takılıyoruz şimdilik bakalım.
yetiştin yetiştin. benim kaynanam da çok seviyor. ama kendini bana göstermiyorBu arada köfte servisine yetiştim değil mi, kaynanam sevsin.
Boyalar artık daha az zararlı, bitkisel vs diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemedim, ben de geciktirebildiğim kadar geciktirmeyi düşünüyorum, sonra da boyarım.bende hiç boyamadım. kızıl istiyorum. saçlarım zaten çok dökülüyor, boya daha kötü yapar diye korkuyorum.
yetiştin yetiştin. benim kaynanam da çok seviyor. ama kendini bana göstermiyor
çok akıyor ya. bakımını yapamam sanırımBoyalar artık daha az zararlı, bitkisel vs diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemedim, ben de geciktirebildiğim kadar geciktirmeyi düşünüyorum, sonra da boyarım.
Ahaha kaynanan ilişkinize nazar değmesin diye yapıyor öyle
oooo en sevdiğim
düğünden önce bakmak lazım sana
çok akıyor ya. bakımını yapamam sanırım