- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.701
ankara dan yollayacaksan çarşamba ya da perşembe gelir. cuma gelirse beni bulamaz paketçiğinHmm, giz bunu beğenmedi.Salı günü yollayacağım ben. Sen gitmeden yetişir inşallah.
ankara dan yollayacaksan çarşamba ya da perşembe gelir. cuma gelirse beni bulamaz paketçiğincuma sabahı gidiyorum inşallah pazara döneceğim.
1 günde geliyor geneldeEvet Ankara'dan yollayacağım, dediğin gibi perşembe varır en geç diye düşünüyorum. Bakalım. :)
1 günde geliyor geneldegitmeden alırım inşallah
çok heyecanlıyımYılbaşı zamanı bir günde gelmişti. O yüzden umutluyum.
işte okuyamıyorum başım felakaet ağrıyorSen o yüzden buralardasın iki gündürgeçmiş olsun canım. Kitap okursun işte boş bol
Günaydınlar bu arada
canım tee lise 1 deyken çatlamıştı ilk yıl 2003 :)) 13 yıldır çok sık burkulur ama bu seferki fenaydı çatlak iyleşmiyor maalesefTekrar geçmiş olsun canım
Aman dikkat et, bi arkadaşım bir seneye yakın oldu çekiyo çatlaktan, üstüne bastı ödem yaptı falan, Allh korusun, mümkünse hiç basma üstüne
Onun da lise sonda kırılmıştı ilk, 5 yıl sonra da çatlattı iştecanım tee lise 1 deyken çatlamıştı ilk yıl 2003 :)) 13 yıldır çok sık burkulur ama bu seferki fenaydı çatlak iyleşmiyor maalesefzorunlulk dışında basmıyorum
Ben Benedict li sherlock u seviyom
ben Robert Downey' ciyimBen Benedict li sherlock u seviyom
Ama film olan sherlock un da tüm bölümleri izledim tabi
Ama gönlümün sherlock u Benedict
herkese mutlu haftalaarrr
soslusarma ben siparişi yarın verebilecem sanırım cuma günü mü ulaşır ki sana acaba, haftasona doğru mu versem, daha mı garanti olsa
Canım sen ver siparişini annemlerin ev adresini verdim zaten. Ben geç açacağım sadece paketleri
Söz nişan oldu mu dün
hayırlısı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhee tamam o zaman canım, paketler ulaşacaksa sorun yok
dün söz oldu sadece, nişan mayısta olacakverdiler beni dün
hayırlısı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah tamamına erdirsin Canımamin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?